1

Téma: Něco o sobě

Ahoj. Všichni tady všude píší hodně a hodně o pásech a podobně. Ale dny nejsou jen o obskakování keyholdera/ky. Bylo by fain, kdyby každý napsal něco málo o sobě. Ne nic osobního, ale třeba koníčky, jak tráví den a podobně. Třeba já, chodím do školy, pravidelně chodím zvedat železo do fitka, hraju hry na počítači, sleduji filmy a seriály. Když je seriálová sezóna, tzn. říjen až červen, tak mám seriál skoro na každý den.
Ps: Také nosím pás.
A jak jste na tom vy? smile

2 Naposledy upravil: Bertolt Brecht (19.8.2015 22:51:53)

Re: Něco o sobě

Hezké téma :-)
Pracuju, píšu, nesportuju, čtu, hraju všechno možné... Mám rád inteligentní, vzdělané a přirozeně autoritativní protějšky, přísné a zároveň i empatické se smyslem pro hru ;-)

3

Super nápad a taky se rád připojím.

Pracuju z domova, vyrábím weby a eshopy. Domácnost sdílím se 3 kočkami, nemám televizi, jsem závislý na hudbě. Jezdím na kole, skoro denně na poštu a zpátky. Nevadí mi žít sám, naopak se nechci na nikoho vázat a s nikým sdílet domácnost. Přesto nejsem žádný samorost, často a rád zajdu na jedno s přáteli.

Mám teď novou kamarádku, už 14 dní má klíč od mé klícky. Vzniklo to úžasnou náhodou a je to super, i když tohle téma pro nás ani zdaleka není číslo jedna. Každý víkend teď trávím u ní, má chovnou stanici německých ovčáků a krásně si tam vždycky vyčistím hlavu, fyzickou prací i odpočinkem.

4

Tak jo.

Hudba : metal - Metallica,  Iron Maiden,  Slayer,  Helloween,  Arch enemy, Sepultura atp.  nebo Ortel, Kabát,  Skwor.

Prace : řidič

TV  a filmy : převážně akční seriály

Koníčky : auta (vrtání se v motorech),  F1,  počítače (opravy,  stavění nových,  tvorba webů, psi (německé ovčáky), kutil.

Největší koníček : starat se a uspokojovat svojí klíčnici.

5

Ahoj, jsem tak trochu stařeček, mám autobusovou dopravu, koníčky myslivost, rybařina a vše s přírodou, klíčnici mám kousek od Mníšku, taky jsem tam byl na mariášovým turnaji. Hudba rock, country, i pop. Nemám televizi, ani ji nechci, mám rád ohníček a opečený buřty :-)

6

Ahoj.

Muž v nejlepších letech, na chleba vydělávám jako odborný manažer.

Koníčky: rybaření a celkově vztah k řece a vodám, rekreační projížďkové kolo (nesportovní typ),  silná horká káva v útulné kavárničce, moje malá psí smečka, politika a v poslední době pečení kváskového chleba. Na vyčištění hlavy kalač a hromada špalků.

Kultura: knížky - scifi a krimi, hudba - rock, spíš takovej ten hospodskej bigbít typu Polymetal, Odyssea, Kyvadlo

Klíčky a věci spojené: pás používám spíše pro stimulaci libida, klíčky mi drží emlalock. Obdivuji spíše pohodové protějšky se smyslem pro hru i když občas sním o nekompromisnosti, přísnosti a určité dávce škodolibosti a zlomyslnosti;-)

7

Zdravím - 42let, 203cm/108kg, skladník, tři děti. Monogamní switch, líbí se mi latex, kůže. Jsem rád zamčený, ale ne snad jako trest, spíš jen možnost jak omezit masturbaci. Rád bych se nechal ojet straponem od manželky - samozřejmě současně být zamknutý. Mám rád piss, možná bych vyzkoušel stát se na chvíli latexovou služkou, v sexu jsem spíš sub, v běžném životě ne...

8

Nazdiš. 26 rokov, píšem, rad hram hry, pozeram serialy (arrow, gotham, game of thrones..)... Vo forme mam na starosť marketing...žijem so partnerkou, ale som dosť samostatne naladeny a nerád sa prisposobujem, každopádne som v sexe submisivny a rad sa poddam.

9

Ahoj, jsem ročník 1963. Před deseti lety jsem zjistil, že jsem haptik, živím se jako masér, vždycky mě bavilo uspokojovat ženy a v pásu cudnosti jsem se přímo našel. Moje žena moji kovovou pomůcku pouze respektuje a to je ovšem víc než jsem mohl čekat.
Baví mě plavat, jezdit na kole a číst literaturu faktu.

10 Naposledy upravil: jezevec (19.12.2015 04:15:16)

Nazdar chlapi, 58 jar stár, řidič v.v. rybaření, hudba, motory a erotická literatura. Cb se mi líbí, nosím ho kdy chci a chci stále. Klíčnici nemám, kdyby se nějaká našla nepohrdl bych. Moje teritorium je Vysočina.