Téma: cs 500
Ahoj všem. Chtěl bych se zeptat, jestli někde u nás jde koupit cs 500. Předem děkuji za odpovědi.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » cs 500
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj všem. Chtěl bych se zeptat, jestli někde u nás jde koupit cs 500. Předem děkuji za odpovědi.
Já ho kupoval přímo u výrobce fetish-felix
A zhodnocení? Velice o něm uvažuji... díky.
Nesundatelný s lankem mezi nohama,horší řešení toalety z mé se projevila alergie na kov a nevhodný na fyzickou práci a na sport.Udelat se dá i v tom ale to jde asi ve všech když člověk chce.
Já nosím trvale CB6000s, ale má Paní by chtěla něco lepšího. Volba padla právě na cs - 500. Tak zjišťuji jestli se dá koupit i u nás a nebo se musí objednat u výrobce. Mám obavy z nákupu v němčině.
Máš translokator kartou se dá platit a nebo se dohodnu zde na cudnosti jestli by ti to Vojta neobjednal taky jsem přes znej objednával holitrainer třeba ti pomůže.
Translokator nemám a taky nevím jak objednat ty správné parametry. Dá se nosit trvale? Mám sedavé zaměstnání.
Da se nosit trvale a translokator má každý prohlížeč neboli překladač.
Promiň špatně jsem Tě pochopil s tím překladačem. Jinak bych si ten pás stejně nejraději prohlédl s mou Paní někde osobně, ale to asi bohužel nejde. Doufal jsem že se to někde prodává i u nás v ČR.
Nechci rejpat, ale translokator je ze Star Treku. Překladač je translator ;-)
Ajo no,rýpat klidně mužeš,si hraju na suvenýra a nevyslo to :-),je to skoro stejný :-)
snek: Prohlédnout si ho před objednáním asi nepůjde, jedině možná u toho prodejce v Německu. Nevím o tom, že by se dal koupit tady v ČR. Objednání ti rád zprostředkuju, německy rozumím.
Děkuji za nabídku. To by bylo super. Chtěli bychom to s mou Paní uskutečnit během podzimu. Tak bych se Ti ozval. Ještě jednou předem moc děkuji za ochotu.
Ahoj. Najde se tu někdo z Brna a okolí kdo vlastní cs 500 a mohl by se s námi setkat a ukázat ho. Má Paní by si přála cs 500 nejdříve prohlédnout než mi ho pořídí. Předem děkuji za pochopení a ochotu.
Ja mam CS-500/A , sedave zamestnani docela jde, ale sport moc ne ,
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » cs 500
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB