1

Téma: Prosím poraďte - jak se z klícky nedostat ven?

Zdravím kolegové :-) mám penis malých rozměrů, píši to protože jsem bývalým majitelem plastového CB6000s a stávající majitel silikonového pásu stejného typu, mám problém že bez klíče se bez násilý dostanu z obou typů :'( existuje nějaký pás ze kterého ho nevysunu ? Nemám klíčnici a tím že se bez klíče dokážu osvobodit, pás ztrácí kouzlo, byl bych rád trvale zamčený... Prosím Vás o jakékoliv rady wink

2

Re: Prosím poraďte - jak se z klícky nedostat ven?

Možná těsnější kroužek? Ale to by zase mohlo až bolet při nočních erekcích.

Když pominu takové ty pásy co obepínají i pas a jdou přes půlky dopředu, ale ty nejsou pohodlné na dlouhodobé nošení a navíc i pekelně drahé tak možná kovový spiderwire i spiderwire 2 by mohl být lepší než plastové/silikonové CBčko.. ale jen odhahuji smile

3

Ve Spiderwire II se dá udělat, a nebo se dá taky vysunout, bo je velký. Spíš bych to viděl na nějakou malou klícku hodně, nebo nějakou pojistku do ní, popřípadě ten T pás.

4

Spiderwire je blbost. Podle mě by ti CB6000s měl stačit. Zkoušel jsi tu nejkratší tyčku v kombinaci s malým krouzkem? A k tomu bych ti doporučil ksd vložku. A volil bych spíš plast než silikon.

5

Skus se podivat na cudnost.cz na KSD nebo tak nejak je ta zkratka.. dava se to do klicky aby vyplnila prostor a ma takovy zobacek ktery zasekne zalud pevne v klicce aspon pokud to dobre chapu

6

Zkusil jsem si také koupit menší klícku CB6000s ź oceli. Vytažení jde i z této menší klícky lehce. Vylepšil jsem ji těsným řetízkem kolem pasu převléknutým přes kolíček. Řetízek je fajn, odpadly s ním problémy s noční erekcí (drží klícku u těla a nerve varlata) ale vytáhnout jde, byť výrazně obtížněji.
Přemýšlím vážně o řešení piercingem - alberta určitě nechci, je to velký zásah do těla ale přemýšlím o nějakém kroužku typu frenum nebo pubic. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?

7

Ty vložky KSD, či jak to nazvat mi ale přijdou šíleně předražené.. 3 kusy malého plastu za 400,-Kč. Nebudu se šťourat v tom, za kolik to admin kupuje a jakou má marži a pak třeba i zisk, protože pokud si to někdo aspon občas někdo koupí, tak není moc důvod měnit ceny, ale i tak se mi to zdá moc.

8

enema66 : piercing jsem zkoušel u Spiderwire. Špatně se to hojí a silně to tahá za kůži.

nadrzeny: 400,- není málo,  ale ani nijak moc. Seženeš to levněji?  Neseženeš, takže si myslím,  že cena odpovídá. Navíc je to pouhých 133,- za kus.

9

nadrzeny: Ber nebo neber, máme demokracii, máš možnost volby. A prosím zdrž se takových komentářů. Je v ceně poštovné, které může být i 140 Kč. Jestli se ti to nelíbí, kup si je za 33 dolarů na keptforher.com.

10

BIHOLKU No díky tomu, že používám ten řetízek kolem pasu, který drží klec dost natěsno u těla, tak by to tolik kůži tahat nemuselo. No za pokus tolik nedám:-)

11

Mám vyzkoušený piercing (kroužek v předkožce)ve spojení s CB6000, hojí se to velmi rychle.  Kroužek  vytáhne otvorem v CB a zvenku se na něj zamkne nějaký další malý zámeček (nebo plastový zámek s kódem a malou kuličkou), který nejde protáhnout dovnitř. Pak se z klícky zaručeně nedostaneš. Bez tohohle vylepšení jsem se zatím z každé klícky dostal, někdy i samovolně a nechtěně.

12 Naposledy upravil: davidt (26.8.2015 15:01:58)

Ty KSD tady od Vojty můžu doporučit, narozdíl od těch z keptforher.com. Vojtova verze je měkkčí a neubližuje. Vyzkoušel jsem obě dvě verze, obě dvě měsíc v kuse. Měkkčí verze funguje aniž by zranila.

13

Ty KSD tady od Vojty můžu doporučit, narozdíl od těch z keptforher.com. Vojtova verze je měkkčí a neubližuje.

Díky za doporučení. Určitě si to od Vojty také objednám, neboť nejsem zrovna příznivcem piercingu. Doufám, že už budu "uvězněný" bez možnosti neplánovaného vytáhnutí...;-)

14

A časem pochopíš ze to o tom není. Taky jsem dřív zkoušel různě vytahovat sundavat a udělat se což jde ve všem i v cs500 ale je to spíš o psychice ale je taky rozdíl jestli máš klíčníci nebo si sám. Ale i když to nevyndáš tak se stejně v tom uděláš.

15

A safra! Že bych pásy nepoužíval "správně"? :-O ;-) Je pravdou, že bych rád "našel" pás, po jehož nasazení a uzamčení bych měl smůlu, třebaže bych se ho snažil přelstít a stejně dosáhnout svého. Je mi však jasné, že takový neexistuje, tudíž o co slevuji ze svých požadavků technického rázu, to musím nahradit "uzamčením" psychickým. Tzn. že se smiřuji i psychicky, že si po určitou dobu dobře neudělám. Tak že pokud ho nevyndám, tak se určitě neudělám, neboť bez přetahování předkožky se prostě k orgasmu nedovedu.:-/ A alespoň v tomto jsem "bezmocný". Bohužel mi nějaký klíčník chybí, a tak to řízení je na mne, což jak všichni víme, není úplně ono. Pokud by se někdo z Brna našel... Klidně i vzájemně.
Ty to máš jinak?

16

Jako já?Zkus si pustí proud vody ze sprchy po měsíci přímočaře klece a si během pár vteřin.

17

No já tedy nevím jak to dělate, ale já se z železné 6000s tedy nedostanu ani omylem. Studená sprcha nic nepomuže. Mam asi velký koule a péro, protože mě to nejde ani boha. Jinak podotýkam v klidovem stavu 6,5cm a 3,5cm šíře. Moje paní si muže být jistá že zůstanu zamčený dokud sama nedá klíče a svolení. Hrozná chuť si vyhonit péro ale mám fakt smůlu. A pocit je to k zešílení, když víte že nejde ven ani nahodou a klíče jsou kilometry daleko. Takže PC zdar a přeju skvělé zažitky. Wel.

18

Jako já?Zkus si pustí proud vody ze sprchy po měsíci přímočaře klece a si během pár vteřin.

Asi jsem zkonstruován jinak. Ale kromě příjemných pocitů a jakýsi "náběh" na krásné chvilky, ničeho jiného nedosáhnu...:-( Prostě musím tu předkožku přetahovat. Jo a po měsíci?!:-O Já to vydržel nejdéle 15 dní...

19 Naposledy upravil: Renne (7.5.2016 00:50:50)

Vyzkoušel jsem tip ze zahraničního fóra pro nositele klícek typu spiderwire. Koupil jsem si silikonové plugy do uší, jak se teď nosí. Nasadil jsem ho na penis tak, aby seděl mezi kroužkem a klíckou. Ať tahám jak tahám, vytáhnout ven nejde! Dalo by se to ještě pojistit nějakou podložkou navlečenou na trn. Chce to jen vyzkoušet několik velikostí. Např. plug 30mm má vnitřní průměr 27mm. Zaťím to testuji, ale je to velmi pohodlné a přitom funkční. A materiál je určený pro nošení na kůži. Mám i kovový, ten mi připadá trochu ostrý a pak z pryskyřice. Cena cca 100 Kč za ks. A má to ještě jeden efekt. Klícka drží na místě a nesklouzává dolů. Doporučuji vyzkoušet!!!

20

Ja tohlevyresil tim, ze jsem vyndal ten distanci kolik nasadil klicku primo az ke krouzku, tam si udelal tecku, vyvrtal dirku a zamknul. A svete div se, funguje to. smile

21

René, prosím mohl bys dát link? Nacházím samé plné, ne s dírou;-)

22

Ja to mám stejně jako eKoo

23

Provinilec:
Třeba tady http://forpeople.cz/silikonovy-tunel-tl080,2279.html