1

Téma: Aký CB a ako sa zamknúť

Ahojte, vy by ste mi mohli poradit. Mal som doma viac pásov, CB6000, CB6000s, Holytrainer, Silikonovy CB6000 aj iny, spiderwire. no vždy som mal velky problem sa zamknut a obcas to bolo aj nemozne. Moj P ma v klude 8 a priemer 4 cm. Najradsej by som chcel CB3000 kvoli okruhlym kruzkom no neriesi to stale problem ako sa do neho ostat. Jednak je problem hrubka a druhe ako náhle ho chytim do ruky a chcem sa zamknut alebo nasadit ho tak je stoporeny.
Ako to riesite?

2

Re: Aký CB a ako sa zamknúť

Já obvykle nasadím kroužek a nechám ho tak. Jdu se dívat třeba na film nebo seriál. Nemyslím na to. Za takových 20 minut koukaní na film nebo třeba čtení knihy, rychle šoupnu do klícky a zamknu. Zkus třeba přemýšlet nad něčím z práce nebo tak když se chystáš zamknout. Nemysli na ten pás a zamykání. Po pár zamčeních je to pak snazší a snazší. Pamatuju první zamčení, to mi dalo zabrat big_smile

3

vdaka za info, ešte jedna vec. ako ho dáš potom do samotnej "klietky"? používaš lubrikant, puncoku aj taky navod som videl alebo ako? a predkozka je stiahnuta? nedrazdi to potom?
dakujem

4

To je votázka jak z bravíčka :-D :-D :-D :-D (sorry)

Když jsi tady pročteš zkušenosti ostatních, postupně je vyzkoušíšnajdeš co tobě vyhovuje nejlíp.
Já se někdy zamknu "razdva" na sucho, někdy musím něčím trošku namazat, někdy mám problém se erekcí, takže studená voda, led nebo počkat.
Každému vyhovuje něco jiného, každý má svůj osvědčený postup a pokaždé je to trošku jiné. Záleží i na tom jestli se zamykáš jen po hygieně nebo jsi úplně vyždímaný nebo naopak jen vydrážděný. Pročti si forum a zkus všechny možné postupy, uvidíš, který ti bude vyhovovat nejvíc.

5

Vďaka za spravu, ja som to čítal len každý písal niečo iné, tak takto to bolo pre mňa omnoho zrozumiteľnejšie. big_smile

6

Já nasazuji bez namazání. Než bych namazal postavil by se. Takhle ho tam šoupnu v klidovém stavu jak nic, zamknu a pak ať se snaží jak chce. Namazat se dá i pak. Ale mi to nedělá nic i bez mazání. Takže mažu jen v ojedinělém případě.

7

Každý jsme někdy začínali. Tohle je začátečnický problém (aniž bych se chtěl kohokoliv dotknout, měl jsem to taky tak) a přejde to samo, jen s dostatkem vůle, trpělivosti a tréninku.

simir7: To bude asi tvůj problém, ta vůle i trpělivost, když už jsi vyzkoušel tolik klícek. Na tom zkus zapracovat.

8

Hej skusim , big_smile dakujem