101

Re: Dominantní hotwife - submisivní cuckold

Diky za upozornění,  opraveno.

102

Tak zítra to bude měsíc.

103

Měsíc? To gratuluji smile

104

Dnes mě v práci jen tak mimochodem napadlo "mám já vůbec pás?" :-D
Už ho ani nevnímám, prostě ta věc už tam dolu patří.

105

To musi byt super pocit ked ho nevnimas. Uz sa ani neskusa postavit? Myslim bezny den, nie pri situaciach kedy stat ma.

106

Ne, přes den vůbec, v noci mě jednou probudí erekce, ale jen se otočím a spím dál. Prostě ho už vnímám jako např. náramkové hodinky, taky už neregistruješ, že je máš na ruce a občas musíš pohmatem zkontrolovat jestli je pořád máš. :-)

107 Naposledy upravil: Ngc31 (16.7.2015 05:40:05)

Tie sa mi uz podarilo stratit. Ale zasa sa nasli. Inak, vacsinu dna, ked som zamknuty a nechce sa postavit, tak mam pocit ze pc nema zmysel. Nic necitim, nic netlaci. Akurat, ze nemozem snim nic robit. Ani nel postavit, ci otrepat po moceni...

Vecer som zaspaval, teplo, takze nahy a rozvaleny na posteli. Sice bol pc dole, ale stale som mal pocit ze je nasadeny. A to tam bol jeden den. Keby tak mesiac...skutocne by mi asi chybal.

108

Tak si představte co se mi včera stalo.
Máme doma dva německy ovčáky. Starší fena právě hárá a mladej, je mu rok a půl, je už dva dny na zabití. A když jsem ho včera odpoledne zase usměrňoval tak moje Láska říká:
"Když já páníčku zjistil, že ho nemám jenom na čůrání. Na rozdíl od tebe."

:-D

109

Lots of laugh :-)

110

Tak jsem zjistil další zajímavou věc.
Předevčírem jsme se s mojí Láskou po více jak třech týdnech "normálně" milovali a Láska mi dopřála i orgasmus. Ale o tom nechci psát, spíš mě zarazila reakce mého těla pak. Milovali jsme se kolem půlnoci a protože jsem brzy ráno vstával do práce spal jsem vyjíměčně bez pásu. A co se nestalo? Několikrát za noc mě vzbudila erekce, častěji než když už dnes spím s pásem, to se probudím jednou nebo vůbec. Probudil jsem se a už mi to přišlo nepřirozené, že mi jen tak stojí. Tak tohle dělá pás cudnosti s člověkem.
A jen tak mimochodem, prožil jsem orgasmus po více jak třech týdnech bylo to něco co se nedá popsat, něco krásného, co bych chtěl prožívat každý den. Ale moje Láska mi pak řekla, že od teď bude už jen dobu mezi mými orgasmy prodlužovat. Na jednu stranu hrozná představa, ale na druhou stranu se moc těším, až mě takhle bude trápit dva, tři měsíce nebo i dýl, už jen proto, že opět opadlo to neustálé nadržení a vzrušení, i když teď je to možná i tím vedrem posledních dní.

111

Vratil bych se k tomu vtipu s ovcaky :-)
Obcas me napadlo, uz ne jako vtip, jak funguje D/s vztah, kdyz jsou v domacnosti psy. Myslim si, ze ty psi vyciti, pokud je jeden z lidi dominantni a druhy podrizeny. A jestli pak toho podrizenyho poslouchaj nebo uz ne a poslouchaj jen toho dominantniho? Tim spis, pokud jsou soucasti toho D/s vztahu i vyprasky (mezi tema lidma).

112

To s těma ovčákama nebyl vtip  ;-)
Ale jinak poslouchají spíš mě.

113

Takhle smutně a přitím krásně vypadá můj kalendář uzamčení:

http://muzbezorgasmu.blogspot.cz/2015/0 … verka.html

114

141 - přesně tolik dní zbývá do vánoc. Dárek k vánocům by měl být překvapení,  ale přesto mi moje Láska řekla  co já dostanu. Slíbila mi orgasmus. Teda doufám,  že to nemyslí vážně,  ale druhou stranu....?  Denně mi slibuje,  že zítra se pomilujeme, ja se každý den těším na zítra a ono nic. Pak vždy dodá "az na vánoce ". I když  chci odemknout a ta doba mi nahání hrůzu, tak se na ten dárek k vánocům zároveň hrozně těším. Ale stejně doufám, že budu mít vánoce dřív.

115

Já měl jenom dva oranžové za červenec;-)

116

Po tom co se děje tady na foru u některých párů, jsme včera večer měli SMS diskuzi. Moje Láska chce docílit toho, abych byl plný touhy, aby mi to bylo vidět na očích, stejně jako při prvním zamčení.
Musím přiznat i já, že to byl super pocit, když jsem se jí směl dotýkat, jak se mi klepaly ruce, zrychlil dech a celý jsem se třásl. Byli to pro mě silnější pcity než vlastní orgamus.
A včera během té diskuze jsem přiznal, že sice při zkaženém orgasmu zůstávám nadržený, ale přesto cítím jisté uvolnění a opadnutí stoupající touhy.
Nejdřív naše diskuze začala už doma a to, když moje Láska přišla s tím, že si asi taky najde nějakou klíčnici, které by poslala klíček. Nevím jestli to bylo v nadsázce nebo jak to myslela, ale pak se postupně náš rozhovor rozvíjel a pokračoval večer, když už byla v práci po SMSkách. Takže závěr je takový, že mě moje Láska nebude dopřávat už ani ty zkažené orgasmy. Stejně jako do teď jí budu muset uspokojovat jazykem a pokud bude mít chuť na milování, tak mě odemkne a budeme se i milovat, ale já budu mít zakázáno se udělat a až jí uspokojím, tak hned zpět do klece.
Poslední orgasmus jsem měl přesně před měsícem a poslední zkažený před týdnem. Včerejší SMS diskuzí jsem na dobro přišel o možnost prožít orgasmus nebo minimálně, alespoň na hoooodně dlouhou dobu.
Příští týden budeme mít ovšem nucenou přestávku v nošení pásu, a to z důvodu, že jdu na obřízku, nicméně se stehy a obvazem podvádět (ručně) stejně nebudu moct a až bych už mohl, tak půjdu zase hned pod zámek.

117

Hele, kouzlo toho poprvý je jen jednou. Je to tak skoro se vším, nejenom s prvním zamčením. Můžete zkoušet kde co, ale jako poprvé už to nikdy nebude.

118

To je jasný,  ale ta nadrzenost stojí za to i kdyby to mělo být půlroku nebo rok. Ani nevím jestli to oba tak dlouho vydržíme,  třeba budu žebrat vic než si umím představit, třeba mi občas bude doprano,  Nevim.

119

Tak něco málo napíšu co u nás nového.

V pátek jdu na zákrok, takže se na pár týdnů (2-3) pás odloží. Ten sundám už zítra neboť si moje klíčnice, moje Láska, chce užít poslední dva dny před zákrokem a společné volné chvíle promilovat. Prý i proto, abych v nemocnici nedělal ostudu a neudělal se jim tam :-D
Jenže pak řekla, že hned jak to půjde, tak půjdu pod zámek znovu a minimálně do vánoc bez jakéhokoliv orgasmu. Prý "když chceš být zamčený, tak budeš!"

120

Přeju a závidím...

121

Tak od včerejška má moje Láska nového pinďoura :-D Už večer mi říkala, jak už se moc těší až se vše zahojí a bude si ho moct vyzkoušet a pak ho prý hned minimálně do vánoc zamkne.

122

Jinak víc, včetně fotek je opět na našem blogu.

http://muzbezorgasmu.blogspot.cz/?zx=12b2ae2c0424ff41

123

už se těším po zámek, přijde mi to už nepřirozené chodit bez pásu

124

Vítej v nové životní etapě, gratuluju ti za statečnost a přeju ti bezproblémové a rychlé zahojení.

125

Děkuji ti :-)
Zatím se to hojí perfektně, žádný problém nemám, ale už se moc těším až vypadnou stehy, vyzkoušíme ho a zamkneme.