1

Téma: zaciatocnik

ahojte tak od dnes som uz zamknuty aj ja do cb6000s ...bohuzial som sa musel zamknut iba sam ale bol by som rad keby ste mi urcili kolko dni by som mal na zaciatok zvladnut budem rad ked sa niekto ozve a trosku mi to okoreni smile)))

2

Re: zaciatocnik

aspon tyždeň....

3

tyzden??? to sa mi na zaciatok zda dost smile)) ale beriem to ako vyzvu pokusim sa vydrzat tyzden kluce som nechal v praci takze tuto noc budem musiet vydrzat aj keby neviem co bolo ... som zvedavy co prinesu nocne erekcie

4

super pocit smile

5

ty si ako dlho zamknuty?

6

už 3 tyždne

7

sam alebo mas svoju pani? ako to zvladas?

8

kamoska

9

no tak prva noc bola fakt uzasna od polnoci kazdu hodinu max.hodinu a pol budiicek v podobe sialenej erekcie myslel som ze uz mi praskne keby som nenechal kluce v praci tak tpo urcite vzdam ale teraz mi neostalo nic ine iba to rozchodit

10

je dost ponizujuce chodit na wc ako zena aj to vydava taky zvuk ako keby mocila  zena

11

Ked ťa zastihli hned v prvú noc takéto budíčky tak to ti prajem veľa zdaru po dvoch týždňoch big_smile. Ale ved o tom to je, vydržať, prekonať sám seba, teda pokiaľ človek nemá osobu spravujúcu kľúč smile

12

ahojte tak pas musel dolu nemal som nato cas ale dnes som ho nasadil a dal som mensi kruzok aj mensi vymedzovaci dielik a zda sa mi to lepsie ...a ako najlepsie odburat alebo zabranit erekcii?

13

No tak noc bola strasna fakt keby som nenechal kluce v praci uz je dole myslel som ze ho rozkusem uz kazdu hodinu
Strasne erekcie ten moj vezen by stale iba stal som zvedavy ako to budem zvladat dalej