Téma: Tak to jsem od ní nečekal ...
pokrčování z povídky http://forum.cudnost.cz/topic/878/proti-sve-vuli/
První část:
Po té co mě Lenka políbila a vzala klíčky s tou větou, jsem seděl jak pribitý a hleděl na ní překvapeně. Takovou reakci jsem od ní nečekal a že jí znam dost. Jen se na mě mile a radostně usmívala a já nedokazal odhadnout co se jí zrovna honí hlavou. Když jsme dopily a dojedli zakusky zaplatil jsem a zvedli jsme se k odchodu.
„ Ty Ange? Doprovodiš mě domů?“
„ Co to je za otazku? Jasně že jo.“ A usmál jsem se na ní.
Bydlela kousek takže nebyl problem. U vchodu do baraku jsem se rozloučili a políbili jen na tvář na rozloučenou a ještě mi do ucha septla že děkuje. Jenže jak jsem se otocil a odchazel ještě na mě houkla:
„Jo, a jedna věc důležitá. Vykašli se na tu ubytovnu a přestěhuj se ke mně, do toho pokoje. Máš na to 48 hodin. Jinak se rozluč že budeš někdy odemčený.“ A jestě vzduchem poslala pusinku a zavřela dveře a odebrala se do vytahu. Cestou domu jsem přemyšlel co se v ní tak změnilo. Tyhle hrátky odsuzovala od prvního okamziku kdy jsem to s ní začal prvně probírat. Dojel jsem k sobe a začal si balit všechny věci když v tom mi zacla psat na FB.
„ Takže až přujdeš s první varkou, dostaneš teda klíče od bytu a od baraku. A jako první dovez všechny ty hračky co mas, ja si je prohlídnu a proberu a vyberu ti které si budes moct nechat a který budu mit pod kontrolou já.“
Na tuto zprávu jsem čuměl jak právě vystřelený péro ze stareho gauče. Fakt by mě zajímalo co ma za lubem, hlavne jak to chce vyresit s jejim pritelem? No snad ví co děla když já ted nevim co zas delam já.
Dojel jsem k ní s první varkou věcí jak požadovala. U ní v byte mi řekla ať vše dam na jednu hromadu k televizi, dala mi ty klíče a že me dneska čeká ještě s druhou varkou věcí, už s oblečením atd. Když jsem dorazil jestě ten den s druhou várkou vecí mela už vše přebráne a u te televize nezbylo nic. Videla ze jsem se zvedave kouknul a hned na me zpustila:
„Takže jak sis už všimnul mam to přebrane a uklizene, to co si smíš nechat, mas u sebe na posteli. Zbytek nezkousej hledat!“
Na posteli jsem měl jen svůj krční korzet, malý vibrátor a latexový overal. Trošku jsem si povzdych, že mi nenechala aspon ten aneros. Už byla tma a ja se chystal k odchodu když mě zastavila.
„ Kam jako jdeš?“
„Leni, k sobe už je pozdě a …“ zastavila mě.
„ A rano jdes do práce odeme, ale teď jdes delat něco jineho.“
„A to?“
„ Večeři. A pospěš si mám docela hlad už.“ Otočila se a šla zas do své ložnice.
No tak tohle bude dost zajimavy co se bude dit dal , rikal jsem si. Večeři jsem zmaknul rychle a docela si pochutnala. Chystal jsem se po sobe umyt hned nadobi alůe nakazala mi, abych ho ted nechal a sel za ni do ložnice- nezvyk tohle si semnou nikdy netroufla, ale to jsem netušil co bude nasledovat. Vešel jsem za ní do ložnice a hned prikazala na kolena a zady k ní, nasadila mi obojek s roubikem a nevim jak to udelala, ale citil jsem jak zacvaknul zamecek – však ten obojek je jen na presky sakra???!!
„Citil jsi zameček, to aby te nenapadlo při dalsim ukolu si to sundat.“
V predu na objek pripnula voditko a bez dalsich slov me tahla do koupelny, sundala voditko a stala predemnou jen ve spodnim krajkovem pradle a ja zacinal citit klicku. Pustila vodu a zašpuntovala si vanu. Pak se otočila ke me usmala se při pohledu na trčící se klicku od těla.
„ Tak subíčku, oěkně teď poslouchej než se napustí voda. Vim že máš nenechavé ruce, takže pokud sahneš někam kde se mi to nebude líbit, dostaneš bez varovaní facku! Takže teď mě sklikneš a pěkne mě celou vykoupeš a nic nevynechaš! Tak šup!“
Vsléknout bylo jestě v pohodě, ale jak ji sakra mám celou vykoupata nesahnout na urcitá místa? No hold dostanu několik facek no. Beželo mi hlavou. Mezi tím jsem ji pomohl do vany a uvelebila se ve vaně a provokativně hodila jednu nožku na okraj vany a obe ruce a jen se na mě dívala pohledem * Tak ted jsi zamceny uslintanej a je ti to prd platny* samozrejmě jsem se snažil moc si ji neprohlížet a nemyslet co by se sni dalo vše delat když nebyl zamšený a ona neměla ořítele, což mělo za nasledek, že obcas erekce trosku ustoupila což bylo něco pro ní. Jak Viděla že erekce ustupuje jen se škodolibě usmála a začla mě hladit po volných koulích takže erekce se zase rychle vrátila a Lenka se jen chychotala, když doslo na mytí prsou smířeně s tím že dostanu facku jsem se na ní jen letmo podíval rovnou do očí a na ní bylo vidět jak si to užívá a čeká, že mi bude moc jednu vrazit. Pak se postavila ve vaně a jen řekla:
„ A teď mi ji umyj…“
Tak ja opatrně žíňkou a nestacil jsem se jí s ní ani dotknout hned mi ji vyrazila z ruky.
„ Zblaznil jsi se? Bež žíňky!“
Jo a proto ten roubík nemohl jsem kromě povzdechu vydat ani hlasku na odpor. Takže trošku mydla na prsty a hold dostanu po tlamě. Po namydlení jsem si řikal tak v pohodě žadná rána nepřišla, tak oplachnout ale to si už sedala zas do vody se zvláštním vyrazem a pohledem že jí mam oplachnout od mydla pod vodou, jen jsem ji tam sahnul hned jsem dostal jednu zprava a z leva a než jsem stačil vytahnout ruky z vody dostal jsem třetí.
„ Já ti řikala co bude když se bude dotýkat kde nemaš!“
Ač se mi to nelíbilo muj pták v kleci byl jiného nazoru, nebo byl taky tak vzteklý a snažil se marně utéct z klece. Po domytí nohou zad a zadečku za který jsem nastěstí další rány neschytal vylezla ven z vany a já jí zahalil do její velké osušky se na mě pobaveně podívala.
„ No na první mytí ti to docela šlo, teď bež na to nadobí, nech ho na odkapávači a přijď zas zamnou do ložnice.“ A odešla, čekal jsem že mi aspon sundá už ten roubík, ale vzala si s sebou jen to odložené vodítko a ja se teda odebral do kuchyně. Po umytí jsem šel za ní do ložnice, ale pro jistotu jsem se před dveřma zastavil a zaklepal.
„No jen pojď ,už na tebe čekám.“
Myslel jsem že to semnou švihne na zem. Ležela opřená v polosedu o polštář o zeď, nahá a ještě rozkročená.
„ Nečum tam tak na mě a kleni vedle postele a koukej mi namasírovat chodidla! Posledně to bylo moc pěkný a příjemný a moc mi tam nečum, nebo dostaneš ránu!“ a u ruky měla už připravený můj byválý už, jezdecký bič. Po masáži chodidel si ještě poručila masáž zad. Po té jsem čekal že se pověnuje mě, ale omyl, poslala mě spát vedle do pokoje a sundala roubík s obojkem pod podmínkou, že neřeknu ani slovo jinak ho budu mít až do rána, atak jsem mlčky a zklamaný a nadržený ještě víc odešel do svého pokoje spát.