Téma: Proti své vůli
Byla středa a v práci mě to totálně nebavilo, a jak jsem tak myslel na ruzné úchylnosti, ozývala se klicka v mých trenkách jak predstavivost dělala své. Prostě fantazie zpříjemňovala den v praci u nudneho monotoního vrtaní děr až najednou slysim od stolku vedle sebe jak mi cinknul facebook. Hmm zas asi bejvalka prudí, myslel jsem si, ale mýlil jsem se. Vida, Lenka, že už by ses zase bavila???
„Ahoj L“ přišlo od ní.
„Ahojky Leni, copak se stalo že ten smutnej smailik?“
„ fnuk , jsem opravdu tak ošklivá?“
Po přečtení toho jsem myslel že vyletím vzteky z kůže, které „hovado“ ji to řeklo nebo napsalo???
„ Prosim tě jak jsi na to přišla?“
„ Jeden č… , co jsem s nim kdysi něco mela .. v posteli mi to napsal, že prej kozy mam dobrý ale zbytek nic moc L“
„ Ale prosim te, vzdyt to musí byt nijake hovado. Něco ti poslu“
Poslal jsem ji rok a pul staré dvě její fotky.
„Ano stále jemám J jak vidis. Co na nich vidíš?“
„Božeeeee J……. No jednu pipku, ale to asi já nebudu J“
„Omyl jsi to ty, nebo spíše a lépe řečeno, je tam krásná mlada slečna, s jiskřičkama v krásných hnědomedových očí, s milým úsměvem, pěknou figurou, s dobrým srdcem, a divokou myslí. Takže mi ted ty řekni jak on pokud toto nevidel, kam koukal..“
„ do pí..i asi… no když asi má pravdu kozy mam velky a …“
„DOST!“
„a nellíčim se jako jíné“
„ podívej se, jednou jsem mměl v mailu jedno pdf s fotkama žen a pak mužů a na konci byla věta „Co je hezčí než chlap, je nalíčené“ docela to sedí občas a navíc, každá je krásná, jen některé tu krásu moc zviditelní až vyčnivájí že ty ostatní kolem nich jsou jak ošklivé kačátka.“
„ hehehe no dobře, maš pravdu je to vul a nikdy se mi neomluví“
Pokračování co bylo dal psát nebudu. Jen to že za dvě hodiny jsem dostal nápad, jak toho týpka donutit aby se omluvil a taky aby ji dal pokoj už. Napsal jsem ten napad Lence, trošku se škubala, že ne že si to vyřeší s nim sama atakpodobně. Až najednou večer opět psala. Měl jsem k ní příjet, tak jsem nevahal a jel bez tak jsem nemel nic v planu.
Dominou není, alespoň zatím ne, ale to co vse chtela abych ji pomohl tak jsem si připadal jako její hodnej a poslušnej subík. To bylo, uděj večeři prosím , bramboráčky ja se jdu zatím osprchovat, pak umyj nadobí, a mezi tím si lakovala nehty na rukou i nohou, škoda mohl jsem ji to taky udělat já. Když bylo nadobí hotové šla a udělala mi sama od sebe kávu a sobe čaj. Posadila se na zidli v koute opřela se zeď, já seděl v čele stolečku v kuchyňce natočený proti ní, a dala si mi na klín překřížené nožky. Začala vysvětlovat problem s tím dotyčným a že by chtěla slyšet dopodrobna ten můj napad. Ja to mezi tím nevydržel a začal jsem ji masírovat chodidla. Nejprv jsem myslel ze mě kopne jak se zalekla, ale najednou jí to bylo očividně přijemné že nahodila spokojený úsměv, zavrtošila se do židle a mluvila dal.
„Tak a jak si představujš ten tvůj nápad, zatím neřikám že jdu do toho.“
„ Tak jak jsem ti to psal. Mám doma nevyužíté dvě klícky na penis. Tak ti jednu mužu věnovat. Jeho si pozveš, trošku ho navnadiš že by mohlo něco být a že to umíš dobře, ale že si při tom trošku pohrajete. Přivážeš mu ruce a kotníky k posteli, zaklekneš mu kolenama stehna, nasadiš mu ji, zamkneš. A řekneš mu že ma třeba tak dva týdny na to aby se ti omluvil za urážku, a že až to udělá odemkneš ho. Dřív jak za dva týdny to nechceš slyšet, že to nebude mít tak jednoduchý.“
„ Hmm to neklapneasi. On je docela silnej a agresivní, bych se bála že by mě tu zbil kvuli tomu :-/“
„ Já ho neznám tak nevim“
„A co kdybys byl u toho i ty? Už jen proto, že by jsi mi pomohl mu to nasadit a pak mě případně ochranit?“ zeptala se mě se smutnýma očima co uměj snad jen ženy.
„ No dobře, ale jak to chceš udělat? Pokud mě tu uvidí může se otočit a odejít drív než něco uděláš.“
„No jo to mě nenapadlo. Tak se schováš v druhém pokoji a až bude připoutaný tak ti otvřenu na znamení že už mužeš. A máš ještě ten čený .. latexový overal?“
„Hehehe jasně že jo, za ty prachy bych ho nevyhodil jen tak ho vemu teda i s kuklou
“
„ Tak já ti pak dám vědět kdy.“
Za nedlouho asi tak za týden mi přišlo od Lenky smska:
„Zitra to vše vem a přijet ke me, ale musiš tu být do 19:00.“
Páni čekal jsem že to ani neklapne, pomyslel jsem si. Druhý den hned jak jsem došel z práce k sobě jsem hned do batohu připravil klícku s kroužky, zámeček, klčky, overal kuklu šel se ještě vysprchovat a pomalu vyrazil k ní. Přijel jsem k Lence v 18:58.
„Super máš vše s sebou?“
„Jasně že jo, za ten tyden jsem ti sehnal i odolnější zameček, ikdyž pochybuju podle toho co jsi mi oněm rěkla že by nabral někd tolik inteligence že by se zkusil osvobodit pilkou nebo pakovkama.“
„No to taky nevim, tak se běž vedle převlíct, pak pomůžeš mě. Jo a dala jsem na mrazák dělat ten led, už včera J“
Tak jsem šel do vedlejšího pokoje a tam se nasoukal do toho latexového overalu i s kuklou, klícka na mě byla přes latex dost zřetelná, ale Lenka o tom věděla, že ji mám a ikdyž tvrdila jak ji to nebere toto tém tak její chovaní k tomu neodpovídalo. Když jsem vyšel z pokoje už připravený vyšla z koupelny. To co jsem viděl před sebou se mnou hnulo dostatečně a neušlo jí to si toho nevšimnout. Díky klícce a latexu neměla erekce absolutně žádnou šanci jen tlak klícky. Lenka předemnou stála jen v punčochách na podvazkovým černo-červeným pásu a s otevřenými tangy nic víc na sobě neměla. Zpamatoval jsem se hned když jsem jí zaslech jak se pobaveně zachechotala.
„Pojd ke mně ty.. stejně vím že nic neuděláš.“ Řekla mi.
Když jsem popošel těch pár kroků k její koupelně uz si zapinala na boku sukni, přes kyčle hladkou a ke konci roztřásněnou. Koukla na mě a na hodinky….
„Máme ještě asi tak hodku než přijede, tak nezdržuj a pomoc mi do toho korzetu.“
Kouknul jsem na skřiňku v koupelne a ani jsem se neodvažil zeptat kde sehnala ten latexový pěkný černý korzet se svislými červenými pruhy. Vzal jsem ho a nastavil ji ho tak abys ho přebrala z rukou a vpředu pozapínala háčky, já už si připravoval šněrování na zádech. Po jejím pokynu jsem jí začal postupně stahovat, až mě zarazila, že si musí srovnat prsa a pak jsem po dalsim pokynu že mužu dotahnul a zavázal. Udělal jsem krok zpět do chodby. Vypadala skoro už dokonale, ještě decentní nalíčení, ale nejvic jsem v tu chvíli obdivoval ji v té sukni a hlavně v tom korzetu jak jí dokonale vyzdvihnul její krásné křivky od kyčlí přes pas až do veliké nadhernosti jejího vetsího poprsí.
„ Tak co hne to s nim jako s tebou? Hihihihi“
„No jěště by to chtělo trošku nalíčít.“
„Tak jasný. Jen řasenku a linky?“
„snad nevim uvidíme a rtěnku.“
Po chvilce byla hotová a já už dávno z ní. Teď už byla dokonála rebelka, jestě jsem ji pomohl nazout černé lesklé lodičky na středním podpatku. Prostě ta nadherná bytost předemnou sršela krásou jako nikdy dřív. Takhle oblečená s lehce natočenými vlasy prehozenými dopředu a vzadu volně rozevláté jí zvýraznili na její nizký věk vyspělou ženskost, až mi běželo hlavou jakej jsem byl vůl že tehdy jsem s ní nezačal a nedal to sní dohromady, ale co třeba by jsme tu ted oba nestali plný napětí a vzrušení. Jěště jsme si dali cigárko v kuchyni u digestore a jen co jsme típli přišla jí smska.
„ Tak je tu jdi do pokoje a bud potichu.“
Za kratkou chvilčku jsem je už slšel za dveřma bytu, Lenku jak se směje a trošku ho odmítá až mě začínala dostávát silná žárlivost a měl jsem co dělat se ovládnout.
„hehehe, nechmě sakraaa ne, kolikrát to budu řikat?“
„ moc ti to sekne a me to nedá“
„najednou“
Slyšel jsem nahlas mlasknutí polibků a hned na to Lenku:
„ Víš co mam chuť si trošku pohrát, pojď“
Podle stínu jsem poznal že už ho vede do ložnice a jak on začal protestovat, at ho nepoutá, že se jí chce všude dotýkat ale dopověď ma malem rozesmála, už to byla zas ta Lenka co znám….
„Drž hubu blbečku!“
„Ty děvk…“
„Já ti řikala drž hubu!!!“
Nastalo cvhilku ticho jen občasne vrznutí postele až se nejednou otevřeli dveře do pokoje a Lenka mi jen naznakem hlavy oznamila že už je chlapec připravený a show muže začít. Vyšel jsem a šel rovnou do ložnice a to už mu Lenka koleny seděla na lehce roztaženych nohou a akorat mu donasadila kroužek kolem varlat. Kouknul jsem se na ní pak na něj, chlapec mel zavazené oči takže me neviděl a v puse její zmačkané kalhotky které se mazně snažil vyplivnout, a já se na Lenku jen pousmál. Náznakem mi řekla ať jsem potichu, tak sme munasadili i klicku aniž by byl potřeba led. Spoutana poloha na posteli, její kalhotky v ústech, a jeji váha na vnitřní strane stehen mu nebyli očividně líbivé. Jen co Lenka zacvakla zámeček, podíval jsem se na ní a hlavou mi naznačila ať zas odejdu. Echal jsem pootevřeno a stoupl si do stinu skřině abych slyšel co bude dál.
„Co jsi mi to nasadila???“ v hlase měl sstrach.
„ Však to uvidiš za chvilku sám.“
Rozvázala mu nejprva nohy, což byla možná chybka. Slyšel jsem jak jí hrubě a učelně kopl do tváře a ona spadla z postele a to už jsem stál ve dveřích ložnice. Lenka mi ukazovala že dobrý ať zustanu mimo zatím, couvnul jsem. Vzala si do ruky proutek a svihla ho po stehni.
„ To už víckrát nezkoušej !“
„ Ty děvko!“ ** švih *** a měl další ránu proutkem.
„ Už jsi se zklidnil?! Pokud ne ruce ti zatím nerozvážu!“
„Dobře, už toho nechám, tak už mě pusť !“
“ Nezdvořák jeden.“ Běželo mi hlavou.
Lenka mu rozvázala ruce a on si hned sundal šátek z očí a koukl se na svůj rozkrok a vyvalil oči.
„ Co to má bejt?!!! Okamžitě mi to sundej, hned!“
Lenka stala naproti posteli tak abych na ni z chodby viděl a ukázala mu dva malé klíčky na kroužku.
„ Ne, a nerozkazuj mi!“ v tom už byl u ní a chytl jí pod krkem a druhou rukou se jí snažil vzít klíčky a v tom jsem už zakročil já. Třema rychlými kroky jsem byl u něj, kopl mu pod koleno a on se svalil na kolena, rukou kterou držel Lenku pod krkem jsem mu v zápětí zkroutil za zadá a svou druhou rukou a chytl za krkem a odstrčil ho směrem do chodby. Lenka uděla jen krok blíž ke mně opřela se mi rukou o rameno a divala se na něj jak se zvedá z podlahy na chodbě. Hodila po něm jeho věci.
„ Oblekni se! …. Takže, sundám ti to, ale za tři týdný pokud se mi omluvíš hlavně za to že jsi mi řek že kozy mám pěkný, ale zbytek nic moc. Dřív jak za ty tři týdny to nechci slyšet. To co máš na ptáku tak ber jako trest dokud se ŘÁDNĚ neomluvíš. Dřív jak za ty tři týdny mi nepiš, ozvu se sama já tobě. Pokud mi napišeš cokoliv, tak jedna zpráva je jeden týden navíc. Rozumíme si?“
Koukl zlomeně na mě pak na Lenku a velmi neochotně souhlasil. Byl už oblečený takže mu Lenka řekla už jen ať už zmízí. Jen co za sebo uzavřel dveře oba jsme si zhluboka oddychli. Podíval jsem se na Lenku a viděl jak má od jeho kopance červenou tvář a malinkou nateklou a odebrali jsme se do kuchyne kde jsem jí ošetřil ledem v utěrce.
„ Teda kde se to v tobě vzalo? Až jsem kolikrát z tebe ztuhnul taky.“
„ Auu… Nevim prostě jsem to tak cítila. A děkuju.“ Přiblížila se a dala mi malý polibek.“Už si to můžeš jit sundat, a prosim tě, mohl by jsi tu dneska večer semnou zlstat? Nechci tu po tom být sama.“
„ Jasně že jo Leni, pro tebe cokoliv vždyť to víš.“ A pohladil jsem ji po zdravé tváři.