1

Téma: jiné hračky

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo používá i jiné hračky než pás cudnosti.
Mám namysli pouta obojek apod,a jestli  jen pomyšlení na nasazený obojek se vzrusi.

2

Re: jiné hračky

hehe to víš že jo. Jiné hračky k tomu jsou takové spestření hry. S tím jestli to vzruší nebo ne je individualní, nekomu staci obojek, nekomu zas spoutaní do znehybnení atd. musíš si vyzkouset sam co ti vyhovuje k pc ;-)

3

My toho máme doma velkou krabici..a většina věcí předcházela pásu..

4

Obojek je super, miluju, když si mě moje paní vezme na vodítko.
Dále se u nás velice osvědčily nejrůznější hračky na dráždění análu a samozřejmě nějaké věci na spoutání/znehybnění.
A nějaké perverzní oblečky/masky taky nejsou nikdy na škodu smile

5

Jistě. Já už leta používám pouta, provazy a jiné pomůcky vedoucí k znehybnění, připoutání submisivního jedince a ovládání jeho vzrušení (kolíčky, vosk, elektro). k pásům jsem se dostal v podstatě až v loni a zkouším samozřejmě i na sobě.;-)

6

Děkuji za odpověďi,jen jsem chtěl vědět jestli nejsem sám.

7 Naposledy upravil: Jim (20.9.2015 20:50:42)

Tak u mě nejoblíbenější "hračkou" je jezdecký bič, kterým mě Paní trestá za každé sebemenší selhání, občas jsem bit i elektrickým kabelem a to bolí vážně nesnesitelně. Postupně jsem tak vychováván k obrazu naprostého submisiva, který má právo jen mlčet a poslouchat. Paní si to neskutečně užívá, ale musím přiznat, že své ho postavení nezneužívá.

8

Já ujíždím na kov,pás, obojek i pouta na ruce z nerezu a ještě spojené řetězy a jsem v transu.Kolikrát když vidím holky jak mají náramky a řetízky (a to někdy i větší počet a masivní samozřejmě z lesklého kovů)je mi smutno že nejsem opačného pohlaví,protože bych byl(a) taky omotan náramky až po loket.

9

Jsem na tom stejně.

10

Nechceš se taky více svěřit