1

Téma: Česká televize: Pološero - Fetišisté a jejich lásky

Včera ČT2 dávala večer (samozřejmě po 22. hodině) dokument o fetišistech a je k vidění i na iVysílání http://www.ceskatelevize.cz/porady/1031 … ch-lasky/. Jsou to příběhy různých fetišistů, masochistů nebo těch, kteří si hrají na psa nebo oblékají do dámského oblečení nebo vyrábí nástroje na mučení penisu.  Konkrétně o naší libůstce zamykat se do pásu cudnosti tam zmínka bohužel nebyla, ale klidně by mohla být. Mimochodem podle Slovníku spisovné češtiny úchylný je pohlavně nenormální člověk a úchylka je uchýlení se od přímého , obvyklého směru, odlišnost, různost, rozdíl a vybočení od zvyklostí. Takže jsme odlišní až výjimeční úchyláci. No a co?

2

Re: Česká televize: Pološero - Fetišisté a jejich lásky

Ta moderatorka je hrozne asexualni a vubec se k te reportazi nehodi...docela by me zajimaly uchylky tech doktoru kdyz o tom tak ucene mluvi:)) kazdopadne ten kluk v reportazi ma dost dobry na boticky

3

Nicméně ty příběhy těch lidí byly zajímavé. Nejvíc se mi líbil ten o domině a subíkovi, jak si pochvalovali, že se našli a že si navzájem vyhovují. Ne každému fetišistovi se poštěstí, aby našel spřízněnou duši. Madam Z., všiml jsem si, že jste se zaregistrovala 2. března, v den mých narozenin. Až budete slavit výročí na Cudnosti, já budu slavit své narozeniny. Pokud to tedy máte v úmyslu nějak slavit.

4

:DD no vidis to:) to je nahodicka:)))
a ten par,vypada to idilicky;)

5

Madam Z., je to datum náhoda nebo osud? Škoda, že v tom pořadu nebyl nějaký pár z naší komunity, v němž žena zamyká svého muže do PC a pochvaluje si, jak to zlepšilo jejich vztah. Stejně je mi divný, že tak málo žen tuto sexuální pomůcku používá. Vždyť je to pro ženy tak výhodné, mají jistotu, že jim muž nezahýbá s jinou, ani nemasturbuje a oddalováním orgasmu si může vychovat svého partnera k obrazu svému. Jaký je podle vás ideální cyklus odemykání muže, týdenní, dvoutýdenní, třítýdenní, měsíční nebo i delší? A mají tyto periody být vůbec pravidelné nebo je lépe, když žena drží muže v napětí, kdy konečně mu dovolí sexuální uvolnění? Má žena zavést nekompromisní pravidlo, že mužský orgasmus není samozřejmost, ale že si jej muž musí zasloužit a zda si jej zaslouží, rozhoduje jako klíčnice žena. A pokud s jeho chováním není 100% spokojena, tak mu to o další týden prodlouží, aby se ještě více ve svém chování zdokonaloval?

6

Omlouvám se, že Vám zasahuji do diskuze, ale zjišťuji, že jsem asi minorita mezi zdejšími návštěvníky. Chci nosit klec stále, ale ne jako trest. Pouze jako pojistka manželky, abych si svou "samčí sílu" nevybíjel zbytečně a zbůhdarma. Tzn. že nebudou žádné tresty, prostě budu v kleci stále, pouze na vyžádanou soulož manželkou mne sama odemkne. Žádné termíny, žádné úkoly, žádné tresty... Klec pro mne prostě bude stejnou součástí, jako snubní prstýnky nebo řetízek na krku. Samozřejmě mě vzrušují zdejší povídky, ale prostě to není to pravé ořechové... Jsem takový sám?

7

Ale kdepak, Buglezzi, nejsi. Já už to tady také napsal mockrát, že vztah domina - subík není jediná možnost, že se může jednat třeba jen o docela obyčejné hraní nebo zpestření sexuálního života. Možností je spoustu.

8

Jsem ráda, že jsem se díky upozornění a odkazu mohla podívat na zajímavý dokument. I když jsem víceméně "jen" dominantní, je pro mne pokaždé fascinující sledovat, co vše může jiné lidi vzrušovat.

9

buglezzi, v D/s vztazích je pás cudnosti běžnou praxí, ale své muže zamykají také vanilkové ženy, které třeba zjistí, že ji byl muž nevěrný, a aby se to již nikdy neopakovalo, tak mu dá nůž na krk, buď pás cudnosti nebo rozchod. A pokud muž svolí k nošení pásu, tak jej odemyká pouze tehdy, když ona má chuť na sex. Pás cudnosti nosí také stoupenci kaundalismu a mnozí další.

10

Hanae, ten dokument jsem viděl na ČT a protože jsem měl pocit, že by se některým lidem ze zdejší "zamykací" komunity mohl líbit, tak jsem jej tady pověsil. Všiml jsem si, že jste zde nová, teprve od včerejška, tak vás tady vítám a vůbec mi nevadí, že jste "jen" dominantní, naopak, velmi to vítám. A co vy a zamykání?

11

Femstool::))asi nahoda:)ja bych rekla ze je nejlepsi nepravidelne:)co mysli ostatni,hm?

12

Jo, škoda, že tam nemluvili i PC a případně i plenách smile

Neví někdo, jestli ty hle dvě úchylky už nebyly v tom americkém pořadu co běží na Prima Love 'Nejšílenější úchylky' nebo nějak tak se jmenuje smile

13

Ty nejsou nejšílenější, teď tam bylo pojídání hlíny a extrémně dlouhý nehty. To nejsou úchylky jak je vidíme my, to je trochu jinej level.

14

femstool: Díky za milé přivítání. Pokud budeš vědět o nějakém dalším dokumentu z oblasti BDSM, budu velice ráda za poskytnuty odkaz... A co já a zamykání? Praktické zkušenosti nemám žádné, zatím sbírám informace, ale už teď jsem zjistila, že mne taková možnost víc než jen zajímá.

15

Hanae, pokud narazím na nějaký odkaz z oblasti BDSM, určitě jej sem pověsím. Budete-li chtít, rád se s vámi podělím o mé zkušenosti se zamykáním. Buď tady nebo mi můžete napsat na můj mail: femstool@centrum.cz

16

V posledních střepinách se sice klícka jen mihla, ale i tak to bylo zajímavé. Vlastně jen obecné a krátké...
http://novaplus.nova.cz/porad/strepiny/ … 4-10-2015/