1

Téma: Milenec

Již několik let je klícka součástí mého života. A vlastně i manželčina. Uzamčený nebývám trvale, protože to v některých časových období není možné, ale po většinu roku ano. Odemčen jsem jenom na kratičké pauzy na umytí, lékaře, atd. a pak na klasický sex, který je tak 1-2x týdně. Zde se ale smím udělat jen po předchozím souhlasu a ten přichází tak max 2x měsíčně. Manželka má ale orgasmus skoro pokaždé, kromě toho ji tak obden uspokojím jinak. Tedy tak to bylo. Poslední dobou mě na soulož téměř neodemyká a orální uspokojování chce také méně často.
Minulý týden se mě u skleničky vína zeptala, zda by mě vadilo, kdyby měla tajného milence. Jen na občasný sex. Odpověď že nechce hned. Došlo mě, že už ho asi má a chce to jen zlegalizovat.
Byl jsem zamčený a už 3 týdny bez orgasmu. To bych jí schválil všechno. Mám ale obavu, že v odemčených obdobích bych těžko rozdýchával.
Máte někdo podobnou zkušenost?

2

Re: Milenec

Pratickou zkušenost nemám, ale jinak jsem na tom podobně jako ty. Když jsem delší dobu bez orgasmu, tak jsem pro, ale po svém vlastním vyvrcholení si nejsem jistý, ale zase úplně to nezavrhuji.
Když jsem zamčený, tak orgasmy nemám, cca jednou za měsíc, jinak pouze zkažené, takže spíš převládá to "jsem pro".
Jinak ono mít doma zamčeného poslušného muže to asi k tomu mít milence trochu svádí, ne?

3 Naposledy upravil: rm71 (22.9.2015 18:42:41)

Tak to není zrovna záviděníhodná situace. Tedy pokud sám nevíš co chceš. Pokud jsi rád uzamčený v páse a manželku posloucháš na slovo, není co řešit. Horší je, že je chlap bytost ješitná a určitě Ti časem jedno nebude, když se octneš na vedlejší koleji. Zkusil bych se zeptat manželky, jaký záměr s tím milencem zamýšlí a podle toho se rozhodl. Mně samotnému se to nelíbí a zhodnotil bych další setrvání s dotyčnou. Asi se mi to lehce řeší tak radikálně, jsem na kluky  (žádné závazky), tudíž si to mohu dovolit. Rozhodně je to nezvyklý zásah do rodinného soužití.

4

Chtela bych pridat i muj pohled,omlouvam se ze skacu do diskuze:)myslim ze se tomu rika cuckold.posilam i vysvetleni co to vlastne znamena:)) na tohle jsem trosku konzervativni a pripada mi to uz ulitly,legalne spat s milencem pred manzelem...ja bych do toho nesla;)

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Paroh%C3%A1%C4%8D

5

Myslím, že je to o tom, co kdo z vás chce. Sám uzamčený nejsem, takže nemohu hodnotit a soudit, ale napadají mě dva postřehy:

1)
a)Uzamčení je o nadvládě a bezmoci (ano, může jít někomu i o něco jiného, ale myslím, že většina lidí to má takto, nebo přinejmenším pro mě je tenhle prvek nejlákavější).
b) Cuckold je o ponížení.

Myslím, že v bdsm v jistém smyslu tyto věci splývají a je snadné (a svádí to k tomu) zamčeného muže ponižovat a zesměšňovat, což v určité míře může být vítané, ale ten milenec je samozřejmě už velmi silná forma ponížení.

2) Myslím, že je pravda to, co zde už padlo. Mít doma poslušného zamčeného muže svádí k tomu pořídit si milence (ať už před zamčeným, nebo v jeho nepřítomnosti). Ženám (a věřím, že i dominantním) imponují sebevědomí muži, kteří jim umí být oporou ve vztahu (což uznávám, že může být i subík) a někdy si umí dupnout a prosadit svou. Navíc žena jakkoli si může svou nadvládu nad mužem a jeho zamčení užívat, si může být nejist tím, zda je pro svého muže atraktivní, když je rád zamčený. Může pochybovat o tom, zda je dobrá milenka, když mu vyhovuje odpírání orgasmu, atd. A těžko přetěžko jí muž bude jen slovy vysvětlovat, že ano, že je atraktivní a že je skvělou milenkou...

Ale co dělat, to Ti neporadím, to si musíš zhodnotit sám.

6

Rady jsou těžké, každý to vnímá jinak. Ale pokud nevíš, zkuste se dohodnout, ze to na nějakou dobu zkusíte, ale s právem veta, pokud se ti to libit nebude..

Pokud milence už má, je to od ní nečestné..

Mé by se to asi líbilo, ale nemám vyzkoušeno..

7

Myslim ze uz je v d/s tenka hranice kdy si s nekym hrat a na drujou stranu udelat z druheho blbce a v tomhle pripade je tohle ten okamzik...
jinak eagle:pekne receno;)
takovy je muj nazor i kdyz se omlouvam pokud jsem se nekoho dotkla

8 Naposledy upravil: eagle.golden (22.9.2015 22:28:53)

MadamZ. Děkuju za pochvalu. smile

Jinak tedy doporučuju si s ženou o tom promluvit. Třeba právě i o jejích pocitech ohledně toho, proč vlastně chce milence, atd. Ty "projevy nevěry" nemusely být nutně projevy skutečné nevěry, ale už samotných myšlenek na ni, trápení a nejistoty, právě obav z toho, že není atraktivní a v důsledku toho nechuti k milování, atd. Takže komunikace - asi nejlepší možná rada...

9

Kdysi jsem četl jednu chytrou větu. Chystáš li se udělat důležité rozhodnutí, tak si ho před tím vyhoň. Ano, napsat to na foru cudnost je trošku jiný soudek, ale upřímně.. Je to pravda big_smile

10

eagle.golden: jak jsi napsal ve svém prvním příspěvku "sám uzamčený nejsem" tak je vidět, že nevíš o čem mluvíš, když jsi napsal v posledním příspěvku "v důsledku toho nechuti k milování".

11

Anticum:fakt si me po ranu pobavil:))

12

My jsme začali pás používat právě jako součást našeho cuckold vztahu. Přítelkyně měla milence už před tím, než jsem začal pás nosit. Ale podle mne je nutné říct, že v takovémto vztahu byl partner měl vědět o "záletech" partnerky od začátku. Bez absolutní důvěry nelze aby takový vztah fungoval. Když by partnerka chodila za milencem potajnu, tak bych to bral jako zradu. My takto žijeme už 5 let a přijde nám oboum, že partnerčina "nevěra" náš vztah ještě víc posiluje. Máme společné tajemství, které, až na jejího milence, s nikým nesdílíme. Ale pravdou je, že takový vztah není asi pro každého.
A když už se tedy bavíme o pásech cudnosti, tak já jsem zamčený v podstatě již stále, jen s odemčením na hygienu a přibližně 1x za 3 týdny uvolnění rukou. Sex s partnerkou je mi naprosto odepřen. A takto jsme oba naprosto spokojení;-)

13

rákosák: přesně to je můj názor. U nás je to zatím, alespoň doufám, že zatím pouze v teoretické rovině, ale musí akovém vztahu být naprostá otenost a důvěra. Osobně bych třeba nesnesl třeba jen nevinné kafíčko, pokud by se mi to dělo za zády, ale pokud bych o případné "nevěře" věděl, tak bych to naopak bral. Také si myslím, že to pak takový vztah právě tím společným tajemstvím utuží. Momentálně nejsem zamčený, z důvodu prodělaného zákroku, ale to se už brzy změní. A když jsem pod zámkem tak vlastně nepřetžitě, jen jednou týdně na hygienu a jednou měsíčně je mi dovolen orgasmus, ale i to se asi změní.

14

Já osobně si myslím (a nechci to nikomu vnucovat), že když žena má milence, je to záležitost vztahová, která se netýká jen uzamčených mužů, neboť párů, tzv. normálních, kde k tomu dochází je dost i v našem okolí. A to i těch, kde to partner ví a toleruje to. Lépe řečeno nepoškozuje to jeho ego a je mu to jedno. Potom je asi ten vztah založen na jiném základě a sex je nepodstatný. Třeba majetek, děti, společenské postavení apod. Nakonec muži v těchto vztazích také mívají milenky.
Rozdíl u „zamčených“ mužů je v tom, že oni žijí monogamně, kdežto žena nikoliv. A to může mít, podle mne, několik důvodů:
1) muž má tak malé mužství, že to ženě nestačí k jejímu uspokojení a nestačí jí ani jiné ukojení.
2) muže vzrušuje pomyšlení na to, že partnerka souloží s jiným mužem.
3) muže vzrušuje pohled na partnerku souložící s jiným mužem.
4) žena je tak sexuálně náruživá, že jí jeden muž nestačí.
5) žena kvůli udržení své dominance ve vztahu, drží partnera záměrně v trvalé cudnosti a svoji potřebu živého penetračního sexu realizuje u milence.
Ale ve všech těch pěti bodech vztahu, kterému se říká HW x Cuck, je prvotní vzájemná otevřená shoda partnerů na tomto řešení. Pokud tedy má žena milence tajně, jde o záležitost důvěry mezi partnery a posouzení, proč tedy v tom vztahu jsem.

15

V našem případě jde jednoznačně o 5).
Rád bych ale dodal, že my máme manželčinu možnost občas se vyspat s jiným dohodnutou již dávno, skoro od počátku našeho vztahu. Ovšem za určitých podmínek a jednou z nich je, že moje sexuální aktivity nebudou výrazně omezeny. Protože já zahnout nesmím a v PC to ani jaksi nejde, pokládám za své "uspokojení", uspokojování ženušky. A zde došlo k výraznému poklesu zájmu z její strany.

16

No, podle mě tohle není správně.. A myslím, že jsi to popsal naprosto přesně. Může být člověk oddaný sub, plnící všechna přání svojí Paní, ale jakmile ho Paní začne přehlížet, je to špatně..

17 Naposledy upravil: 12helca12 (24.9.2015 15:12:26)

Martine, píšeš, že má žena povolené se vyspat za určitých podmínek s jiným. Tak proč se tě vlastně ptá? A proč ty se divíš?
Jako ženská, která svého muže zamyká, ti můžu bohužel (??) potvrdit, že mám k nějakému úletu blíže, než dříve. Svého muže mám ráda i ráda ho zamykám a vychutnávám si kontrolu nad ním. Pod zámkem se výrazně změnil k lepšímu. A možné právě proto ráda občas ujedu. A pokud se udělám s jiným chlapem při pořádné souloži, pak opravdu nemám večer chuť si to nechat dělat jazykem. Třeba se pomazlíme, ale víc nic.

18

Já nevím, jedna věc je bez uspokojení, uspokojovat partnerku. A druhá je aby partnerku šukal jiný. To už se rovnou s vámi může rozejít (rozvést) a být s ním a vás mít jen jako zamčeného sub kamaráda.

Madam Z. napsal:

Anticum:fakt si me po ranu pobavil:))

Nechápu proč.

19

To nemel byt utok na tebe.to byl urcite chytry clovek kdo to rekl:)

20 Naposledy upravil: miggmigg (25.9.2015 10:48:57)

Pro martinvvv.
Já si nemyslím, že jste vysloveně pětka, když jsi najednou řekl, že máte s manželkou dohodu o jejím mimomanželském vztahu již téměř od počátku. Neříkáš sice, jestli jsi v té době byl již zamčen, či ještě nikoliv. Proto je třeba se zamyslet, z jakého důvodu jste tu dohodu dělali a podle toho soudit na případnou kombinaci dvou hledisek. Také je nutno brát v úvahu, zda manželka uvažuje o trvalém milenci nebo jen o občasných úletech. U trvalých vztahů opravdu asi dojde k poklesu vašich vzájemných sex. aktivit, neboť pánové jsou žárliví a nechtějí se o ženu v sexu dělit, ani s manželem.

21

Pro 12helca12:
Já se vlastně ani moc nedivím. Spíš mě zajímá, zdy má někdo obdobnou zkušenost, t.j. být pod zámkem a tolerovat ženě jiného chlapa. A´t už jako stálého milence nebo občasné zahnutí. A proč se nyní ptá, když se doteď nikdy neptala? To byla i pro mě otázka. Včera jsme to probírali. Jsme spolu 20 let a skoro od počátku má občas nějakou bokovku. Zamčený (s přestávkami) jsem 2 roky a to pravděpodobně nikoho stálého neměla. Nyní jde o novou situaci. Skutečně budu muset překousnout, že se ode mě nechá uspokojit méně často. Chtěla abych si nemyslel, že je na mě naštvaná nebo že špatně plním povinnosti.

22

Martinvvv - No já mám takovou zkušenost, ale z druhé strany. Svého muže zamykám a mám milence. Muž je submisivní, dříve jsme zkoušeli i BDSM, ale to mě moc nechytlo. Jemu se zvazování a výprask líbil, mě moc ne. V zamykání jsme se ale oba našli. Tvrdí, že když ho po týdnu pod zámkem vydráždím, ale neodemknu, je to intenzivnější pocit, než 50 ran rákoskou. O mých vedlejších vztazích ví a toleruje. Jinak máme skutečné normální manželství. O našich úletech okolí neví. Máme děti a to by byl docela průšvih.

23

Helčo, ví tvůj milenec, že manžela zamykáš?

24

Neví. O zamykání víme jen my dva. Naopak milence otevřeně probíráme s kolegyněmi v práci. Alespoň občas "zahla" skoro každá. Jenže to dělají manželovi za zády, narozdíl ode mne.
K tvým steskům Martine. Myslím, že ti nezbývá nic jiného, než to strpět a zvyknout si. Váš vztah už je takto nastavený. Tvoje submisivní role se ti určitě líbí, jinak bys ženě netoleroval bokovky a nenechal se zamykat.
Svého muže mám ráda, ale jeho sexuální chtíče vůbec neřeším. Pokud na něho nemám chuť, pak třeba měsíc není nic kromě pokažených orgasmů. Udělat jazykem mě to může jen když chci nebo za odměnu.

25

Helčo, jak to Vas manžel snáší byt zamčený je jedna věc, byt a vědět že máte na sex někoho jiného je věc druhá. pokud bych na toto mé partnerce přišel myslím si, že bych s tím měl velkej problém bez ohledu na to zda jsem či nejsem zamčenej.Díky