Téma: Dlouhodobé zamčení mého přítele
Jak jsem zmínila vedle u Maddame a spankyho, rozhodla jsem se také postavit rázně čelem k neduhům, se kterými doma zápasíme. Tedy při pohledu zvenčí to asi není nic tak zásadního, ale už dlouhou dobu mne můj drahý zlobí různými svými nedostatky, ketré se navíc stále opakují. Navíc, jak jsem už psala, spoléhá na to, že se mu mne podaří obměkčit. S tím je ale konec.
Už dlouho jsem přemýšlela se tomu rázně postavit. Přemýšlela jsem o různých variantách a nakonec si uvědomila, že tím, že se o řešení podělím tady s vámi, tak budu mít pádnou motivaci nedbat na případné snahy mého drahého mne zase nějak ukecat. Když už jednou napíši jak jsem se rozhodla, tak si za tím budu stát.
Takže, dnes po návratu domů jsem drahého seznámila s tím, jak se změní jeho režim a pravidla. Nebudu tady zabíhat do detailů, co vše se upraví, ale zmíním jen to, co se týká zdejšího tématu.
Zamčený bude obdobně jako Spanky dlouhodobě. Klíče budou uloženy v trezoru u mne v práci. Odpadne tím nutkání pro ně kdykoliv případně sáhnout.
Jelikož je můj drahý poměrně mladý, tak místo Spankyho 6 týdnů dostal na začátek pouhé 4 týdny. Nicméně stejně jako Spanky bude mít potom nárok jen na vykapání přes prostatu. V tomto režimu bude až do konce roku.
Při hlazení, dráždění bradavek nebo - pokud s ním budu spokojená - hraním si s jeho varlaty, bude stejně jako Spanky zcela pasívní tj. žádná snahy o přirážení, kroucení se, žadonění apod. Stejně tak, když se mi bude věnovat, opět nechci vědět, že tam dole něco je. Bude se věnovat mně a mým potřebám.
Zítra si zajde do lékárny koupit pleny pro dospělé, protože vzhledem jeho věku u něj může snadno dojít k polucím a já nehodlám, aby si špinil povlečení či pyžamo. Takže spávat bude s nasazenou plenou. Vyjímku může dostat pokud by opět uhodila takhle velká vedra. Na noc dostane na ruce bezprsté návleky a ruce mu přiváži k pelesti. Má zakázáno spát na břiše. Opět žádné snahy o tření se apod. Pokud tohle nebude zvládat, dostane stejně jako Spanky na noc anální kolík.
Pokud dojde k poluci, tak to sem ještě ten den napíše. Stejně tak až dojde k jeho plánovanému vykapání přes prostatu, tak to sem napíše.
Vše co z něj vyjde si pokaždé do poslední kapky zkonzumuje.
Další věci ohledně fungování naší doácnosti tady asi nemá smysl vypisovat.
Když bude psát zde na foru, bude si dávat pozor na překlepy, bude se chovat slušně, nebude zvědavý a vyptávat se. Pokud se ho někdo na něco zeptá, tak vždy slušně odpoví. I kdyby to byla otázka, na kterou si nepřeji, aby odpovídal, tak to slušně tazateli sdělí.
To by asi pro začátek z mé strany stačilo. Pokud by se někdo chtěl na něco zeptat prosím. Stejně jako Maddame a spanky uvítáme zkušenější páry. Ráda si vyměním zkušenosti a načerpám nové nápady.