Téma: Už som aj ja nosiťel :D
Tak by som vám to tu chcel trochu poviprávať ako to u mna začalo: Ahoj, som Rišo mám 19. Pred týždnom mi priatelka kúpila CB6000s celkom pekná vecičkaa ale aj obmedzujúca. Všetko to začalo narodeninami pred týždnom 19.9 dala mi to formou darčeku, ráno mi povedala nak si pekne guličky oholím lebo bude prekvapenie
(ja som dúfal že inakšie)a tak som to aj tak urobil. Prišiel čas a tak sme to pekne oslávili aj s rodinou a ked všetci odišli dala mi darček najprv povedala nak si to rozbalím a po rozbalený som nechápal k čomu to je a tak nežne povedala nak dám ruky za chrbát a spútala ma
a zrazu mi stiahne gaťe aj s boxerkami a začne nasadzovať ale Ferda sa stoporil lebo sa mu tam nechcelo ale nakoniec ho tam dostala, odpútala ma a ja som nechápal prečo mi zamyká penis? A odpoved na to že večne len sedím za PC a tak.
no prvé dni som mal problémi v noci že som mal erekciu ale ani tak ma neodomkla
pred štyrmi dnami mi už došla trpezlivosť a chcel som si vyhoniť ale neodomkla a tak som počkal kým odyšla a prestrihol som zámok a spravil sa. Ked prišla domov, že by sme si zasúložili a že mi ide odomknúť PC tak tam nenašla zámok, dala mi popaluli a bolo a dala nový a za trest som musel spať spútaný a holí + mi prikázala oholiť nohy
no a teraz odvtedy ako som to urobil a som sám doma, mi spúta ruky za chrbtom dá roubík do úst a ku zámočke na PC dá malú retiazku o radiator, a pekne odinde. Dá sa to vydržať ale ked ide preč viac ako na 2Hodiny tak mi to už vážne vadí zaprvé začne mi treba aj ísť čúrať a zadruhé musím iba stáť opretý o stenu lebo retiazka neni tak dlhá až po zem aby som si sadol. Ale milujem ju velmi a tak mito extrémne neprekáža ked má aj takéto praktiky. PS: ked ide naviac hodín tak zavolá kamarátku nak dáva pozor ale vtedy niesom zviazaný
Tak to je všetko z môjho príbehu, dúfam v dobré komentáre. ![]()