1

Téma: Odřeniny od klícky

Ahoj lidi,
vím že odřeniny se tu řešily už mnohokrát.Většina z vás jestli jsem to pochopil dobře má problém ze spodní části varlat,tedy mezi varlaty a hrází.Tam já problém nemám.Nepříjemné oděrky které logicky v patřičných místech skoro až mokvají mívám mezi penisem a varlaty(v místě kde se dělí varlata a penis).Druhé místo kde oděrka vzniká je cca v polovině délky penisu tzn. uvnitř klícky na vrchní části.S partnerkou používáme CB6000,bohužel nemohu být zamčený déle jak čtyři dny.S hygienou není problém,pokud nenasbírám trestné body mám ji povolenou.Vnitřek klícky a její spodní hranu mažu jelením lojem(balzám na popraskané rty).Jednou jsem vyzkoušel dětský olej což mělo za následek nekonečné sklouzávání a s tím spojené jiné problémy.Při nandavání klícky používám silonku.Může to být nevhodným mazáním,tvarem nebo velikostí klícky?Prostě už nevím v čem může být problém a kde je chyba.Pokud máte někdo nějakou radu budu rád a moje partnerka také.Díky

2

Re: Odřeniny od klícky

K tomu prvnímu bodu: Nemáš tam nějak blbě shrnutou kuzi? Protože podle toho co pises, by ti podráždění měla způsobovat spodní hrana klece?

3

Ano je to přesně v tom místě,,spodní hrana klícky´´při nasazování používám silonku a vše je ok.tak tomu nerozumím.a už vůbec si neumím vysvětlit tu odřeninu z vrchu na penisu v klícce.Chjo...

4

Doporučuji vyměnit pás. Já měl přesně tytéž problémy. Vyřešil to holytraine. Je prostě jinak tvarovaný a přesně místo mezi varlaty a klíckou je řešno mnohem elegantněji. CB 6000/3000 jsem taky mohl nosit max pár dní, s holytrainem není problém dlouhodobé nošení (na hygienu si ho mohu sundat, ale kroužek nemusím/nesmím, ale to není problém, dá se krásně umýt i nasazený právě ¨díky svému tvaru). Jo a vůbec, ale vůbec nemažu, což bohužel u předchozích typů klícek bylo nutností... Tak hodně štěstí!

5

Nevím, ale co zkusit delší tyčku? Tím vznikne víc místa. Nebo naopak menší, aby tam nebylo žádné místo. Já nasazuji na zcela omytý a osušený a jen tam do jedné třetiny od žaludu lehce namažu, jinak na sucho, aby tam nebyla žádná vlhkost, teprve pak mažu okolo kroužku. Jen odhaduji, já s tím problém nemám. A ta druhá odřenina? Netuším. Co máš za klícku, resp. odkud? Pokud to není origo od Vojty a je to nějaké levná kopie, je možné, že tam jsou nepatrné nerovnosti, většinou je potřeba ty levné klícky trochu doladit, já musel dovyhladit koužek (1500 smirkový papír pod vodu). Ale jak píšu jen odhaduji, kde může být problém.

6

Ten první problém (oděrky mezi penisem a varlaty) jsem měl také. Ze začátku jsem si myslel že to je prostě tím, jak se v těchto místech klec dost zařezává do kůže, hlavně při pokusu o ztopoření. Pak jsem ale při jednom mytí klícky přišel na to, že jak je klec sesazená ze dvou polovin (používáme plastový UCB 8000), tak ten spoj nedrží úplně pevně. Takže penis když se v kleci ztopořil, tak ty dvě poloviny klece od sebe mírně odtlačil a do vzniklé mezery vnikla kůže. Když pak ztopoření ochablo, tak kůže už mezi plastovými díly zůstala a rozedřela se do hodně nepříjemných odřenin.
Stačilo spoj pořádně slepit vteřinovým lepidlem a bylo po problému.
Nevím jestli ti tahle rada pomůže, možná to byl jen výjimečný případ u mě, ale aspoň bych těsnost toho spoje překontroloval.

7

Myslím,že délku tyčky(vymezovací dílek nebo jinak váleček) jsem zvolil správnou.Varlata jsou prokrvována a přesto je neprotáhnu ven.Kdybych já trdlo neztratil ten kratší mohl bych ho vyzkoušet,měl jsem ho v sadě k CB6000s a tím chci navázat na další věc.Píšeš že penis tam nemáš celý.To já ano až k té spodní hraně klícky kde dochází ke zmiňovanému problému,Vyzkouším tedy kratší klícku CB6000s,ale bojím se že penis tam bude jen tak tak a budu se dřít v předním otvoru určenému k močení o spodní prádlo.Po hygieně je vysušení jasné a dávám si pozor.Kolem kroužku nemažu,tam problém nemám.Pokusím se tedy experimentovat s velikostí klícky a vymezovacíma dílky(pokud půjdou extra objednat).Oba PC mám od Vojty a ani bych je jinde nekupoval už jen kvůli konzultaci a radám.

8

Zapomněl jsem zmínit,že používám kovový CB6000

9

I tak děkuji za rady.S přítelkyní nás to oba trápí,že nelze víc využít potenciál klícky.Pouze na pár dnů a pak zase mnoha denní léčba bez klícky dokud se to nezahojí.

10

A co teda úplně změnit klícku? Holt to ber tak, že ti první volba nevyšla. Je to normální.

11

Mno asi ano,provedu ještě pár pokusů.Zkusím ještě nakombinovat velikosti klícek(CB6000 a CB6000s) a kroužků a diletačních tělísek.Mimochodem to ztracené jsem včera ve snaze vyřešit svůj problém našel.A pokud nedojde ke změnám tak tady přes Vojtu objednám jiný model.Sice ještě nevím jaký,ale chci kvalitu a naštěstí cenu moc neřeším.Uvažuji tolik diskutovaném HolyTrainer.
Tak jako tak všem díky za reakce a děkuji.

12

Jestli bys měl nějaké otázky k holytrainer, klidně se ptej. Myslím, že po skoro ročním nošení ti mohu být nápomocen.

13

Ano,to by mě zajímalo.Vzhledem k možnosti více kroužků u neoriginálu bude volba asi pro kopii.Finanční částka za originál by mi nevadila,ale mám strach,že neodhadnu velikost kroužku a bude vymalováno.To že je zámeček u kopie mimo mi nevadí.Jen by mě zajímal rozdíl ve zpracování,myšleno ostré hrany atd.Ale hlavně se tu někdo někde zmiňoval o zařezávání horní hrany do penisu při pokusech o erekci.

14

Nemůžu porovnat originál a kopií, protože originál jednoduše nemám. Integrovaný zámek bych ale v každém případě přivítal, protože ty neustále odstávající mě zkrátka štvou (a to jsem si koupil v Německu speciálně hodně malý....Je jasné, že pás cudnosti máš mimo jiné i k tomu, že při různých pohybech a zejména při pokusu o erekci, ti jasně připomene, proč a co to vlastně mezi nohama máš. Na tom není nic, co já považuji za negativní vlastnost tohoto pásu. Žádné zařezávání, které by ti v něčem vyloženě bránilo, či nějak bolestivě omezovalo, jsem s tímto pásem nezažil. Co se týká dílenského zpracování, je to taková slušný průměr. Například ve srovnání s kovovým Cb 6000 je to úplný "mercedes" :-). Dělám v něm téměř všechno (teda až na TO, ale to je účel ne?) Jenom se sportem je obtíž a ať si tady tvrdí kdo chce co chce, při sportu to omezení je. Osobně dělám kolo, běhám a chodím plavat. S plaváním není vůbec žádný problém a až na společné sprchy a šatny naprosto bez omezení. Kolo špatný, musím vždycky poprosit Paní, abych si pás mohl sundat. Párkrát jsem to zkoušel, ale myslím, že tam už jde o zdraví (jet třeba na 2-3 hodiny ven a utiskovat varlata...). Běh se dá, ale moc příjemný to není, lepší je to bez, ale není to nic, co by se nedalo. Kontaktní sporty nedělám, ale neumím si představit hrát v tom třeba fotbal, pokud by se někdo třeba trefil míčem...asi tak narychlo vše,  podkud máš ještě nějaký konkrétní otázky, ptej se. ćus

15

Huráá...
je to už více jak týden co jsme doma změnili klícku a je klid.Žádné oděrky.Velikost kroužku jsme nechali,vymezovací středový váleček také(ten k CB6000) jen místo klícky CB6000 jsme nasadili CB6000s a je klid.Při hygieně jen lehce vymáznu klícku obyč. indulonou a je klid.