1

Téma: Cévka

Zdravím, vlastním cb 6000 a už ho mám nasazený 2 dny, a jak jsem už zde četl o hygieně tak začíná žalud trochu zapáchat.
Proto se chci zeptat jestl tu má někdo zkušenost s kombinací pc a cévky zavedené do močového měchýře.
Nemuže se nějako močová trubice při erekci v pc a cévkou poranit?

2

Re: Cévka

Cévka ti s hygienou nepomůže, spíš si přijď na to, jak účinně hygienu provádět. Doporučil bych ti zkusit vatové tyčinky a jimi nanášet tekuté mýdlo pod předkožku. Druhou tyčinkou tam pak zajeď bez mýdla pod proudem vody, aby se ti odtamtud mýdlo zase opláchlo. A je to.

3

cudnost.cz napsal:

Cévka ti s hygienou nepomůže, spíš si přijď na to, jak účinně hygienu provádět. Doporučil bych ti zkusit vatové tyčinky a jimi nanášet tekuté mýdlo pod předkožku. Druhou tyčinkou tam pak zajeď bez mýdla pod proudem vody, aby se ti odtamtud mýdlo zase opláchlo. A je to.

Jeste bych doplnil, ze temi tycinkami jeste zajed zevnitr klicky do spicky aby jsi tam setrel usazeniny kolem otvoru.

4

Já jsem napřed měl od přítelkyně zavedenou cėvku s s balónem jako trest po masturbaci. Erekci to ale nezabránilo, takže mi teď asi rok na zacėvkovaný penis nasazuje cb6000s. Je po erekci i masturbaci a navíc má pod kontrolou i moje čurán8

5

A nechava te odpocinout od cevky nebo hazardujete a mas ji porad?

6

Maximalně cévku mám tak týden,ale většinou jen pár dní. Na infekci si dávám dobrý pozor. Ale díky cévce zůstává klícka čistá.