1

Téma: Plastový CB6000s a prokrvování varlat

Ahoj,
na shopu cudnost.cz jsem si četl popisek k cb6ks, prý má kroužek sedět na kořenu penisu a klícka by se neměla odsouvat od těla při vzrušení.  Jenže to se mi právě děje, kroužek (prostřední 45mm) tlačí na varlata a ty pak začínají chytat nehezkou barvu. Bohužel vždy musím sundat klícku a začít znova. Kdyby jste mi poradili, jak na to, aby klícka nejezdila dopředu , byla by to paráda.
Díky

2

Re: Plastový CB6000s a prokrvování varlat

Ahoj, mam stejny problem jako ty. V klidnem stavu je klec z vice jak poloviny vyplnena, vypada to super na to jake jsem mel ze zacatku obavy s nasazenim, ale jakmile se vzrusim penis se v podstate temer plne ztopori a klec i s varlaty tlaci od tela. Nevypada to hezky a predevsim to neplni funkci, udelat se sice nejde,klec stale brani v pristupu a telo je napasovane v uzsi casti pasu ale misto cehokoli jineho citim jen bolest v podbrisku z tlaku na varlata, napada mi jen ze mam silny penis. Co vy na to? Diky za nazor.

3

crower: Špatný výběr klícky. V klidném stavu by ti ji měl penis vyplnit celou. Pak by se ti nestávalo, že při snaze o erekci ti ji nejdřív celou vyplní a pak chce růst ještě dál, tak ti tlačí celou klícku i kroužek od těla. Když nedáš erekci vůbec žádnou šanci, budeš mít "klid".

4

Přesně jak píše Vojta. Měl jsem nejdřív CB6000 a problém jsem měl podobný. Pak jsem přešel na CB6000s (kratší verzi)  a je po problému.

5

Já měl Spiderwire,  taky nebyl zcela vyplněný a erekce byly velmi bolestivé.  Od té doby co mám cb6000s kam se sotva nacpu, tak žádný problém není. Takže opravdu menší klicku.

6

podobně jak BIHOLKU no, Spiderwire II jsem měl, jako vzhledově se mě líbí celkem doteď, ale je prostě na delší nošení moc velkej, vyměnil jsme jej za HolyTrainer a je to o mnoho lepší.

7 Naposledy upravil: Rucnicek96 (23.10.2015 14:42:36)

když porovnám klícku a penis v klidu sedle sebe, tak bych jí měl s přehledem vyplnit, problém nastává při vsunutí dovnitř.  Nejsem obřezaný a kůže se mi "nahromadí" ve spoji u distančního kroužku. používám olej na tělo a stejně se mi nedaří plynule a čistě penis vsunout dovnitř. Nemáte na tohle nějaký fígl, pak by to možná mohlo jít a fungovat správně.
Jinak, děkuji za dosavadní rady

8

Zkuste silonovou punčochu natáhnout na penis. Punčochu pak protáhnout otvorem v předu klícky a postupně tahat za punčochu a zasouvat penis.

9

Před obřízkou mi kůže dělala to samé. Prostě jsem nasadil klícku a pak jsem to ještě 2x - 3x upravil, jaky nacpal prstama ze stran do vnitř.
Ale někdo nasazuje přes punčochu, ta by ti měla do klícky natáhnout všechno.