1

Téma: kostky

Ráda bych příteli umožnila určit si "osud" kostkami. Mělo by to být tak, že mu tak dvakrát ze tří pokusů padne něco zajímavého a tak jednou za týden něco drsnějšího. Házel by vždy hned odpoledne po příchodu z práce. Zatím jsem vymyslela hod třemi kostkami. Na lichá čísla se nic neděje, na sudá ano. Jednu kostku ze tří hozených by mohl vyřadit. Takže když mu padne třeba 1, 2, 4, vyřadí 4 a zůstane jen 1 a 2. Sudé jsem vymyslela takhle: 2: klícka a plena do rána, 4: bude oblečen jako mimino (dupačky, dudlík, plena, nesmí mluvit jako dospělý, chovat se jako dospělý) a já se před ním budu předvádět ve svůdném prádle, 6: nic, ale při erekci výprask, plena, a na týden zamčen bez přestávky. Pak by asi bylo fajn vymyslet nějaké bonusy např pro tři jedničky a/nebo tři šestky. Pánové, jaké "výhry" vám připadají zajímavé a proč? Jak byste házení kostkami nastavili, abyste nebyli pořád zamčení, a zároveň dostávali dostatečně často od své paní "výhry"?

2

Re: kostky

Jak to myslíš "jak byste nastavili házení"? Každý den je šance 50% pravděpodobnost, že padne sudé číslo, s tím se toho moc dělat nedá.

Ad 6 - to jsem nějak nepobral. Kdy se ta erekce bude kontrolovat?

Ad 4 - teda já mít takové zadání, tak to vemu doslova. Ty by ses mohla předvádět jak bys chtěla, já bych se odbatolil do kouta a hrál si s kačenkou :-)

3 Naposledy upravil: zemekoulan (17.10.2015 17:02:52)

Zřejmě příliš možných kombinací, ale i tak, velmi zajímavý počin.

Možná tedy jen jako inspiraci bych se zamyslel nad tím, čeho se má dosáhnout, tedy jaký má být cíl a od toho bych zpětně stavěl podmínky.
Chci, aby - mě udělal / se udělal / dostal výprask atp. - sudý součet (značně vyšší pravděpodobnost)
Stejně tak i opačně wink

Čili - jedná se o nápady na konkrétní tresty/odměny, nebo o systém? Třeba jsem jen nepochopil zadání wink

4

Ja hazim jednou kostkou:

6: muzu se udelat
1-5 musim tolik dni pockat do dalsiho hodu

Obrovska vyhoda je, ze toto pravidlo dava velmi rozdilne vysledky. Prumerne cekam 9 dni, ale uz sem taky cekal mesic a pul, nebo naopak 3 dny po sobe hodil 6.

Navic se da prisnost regulovat zmenou ciloveho cisla. Pri hazeni na 6 je prumer cekani 9 dni, ale pri hazeni na cislo 1 je prumer 19 dni! Je to proto, ze cilove cislo se do cekani nezapocitava.

Takze ted zvazuju rozsireni tohohle pravidla. Misto 6 budu hazet 1, ale za kazdy orgasmus, ktereho se dobrovolne vzdam se mi "vylepsi" cilove cislo. Naopak pokud bych nevydrzel, zacnu znovu od 1.

5

Systém, tj. házení 3 kostkami a vyřazení libovolné jedné kostky z výsledku, mám vyřešen. Mimochodem, ta pravděpodobnost není 50 %. Ráda bych od mužské části diskutujících získala náměty na "výhry".  Má se dosáhnout vyváženého poměru trestů a odměn. Prostě abychom si to oba užívali a on u toho byl občas i dost frustrován. Mělo by to také být proveditelné, nepřichází v úvahu třeba že bude měsíc zamčený nebo že bude chodit do práce v plenách. Vysvětlila jsem to srozumitelněji? Jestli ano a máte k tomu nápady, sem s nimi. Bláznivé nápady taky   ;-)

6

Bláznivé nápady? Když padne šestka, tak šest dní nepřetržitě v plenkách 24/7 big_smile Teda samozřejmě záleží jestli by to šlo, co má za práci..

7

Teď už je to srozumitelné. Zamyslím se wink

8

nadrzeny: zní to zajímavě, možná na dovolené zkusíme

davidt: ad4 klidně bych tě v tom koutě nechala, když by tě to bavilo, ad6 třeba tak, že budeš od pasu dolů nahý  :-) btw když něco výslovně zakážu v sexu, přítele to vzruší, tak proto takhle

9

Taky přidám pár nápadů na "tresty a odměny":

- Noc na podlaze u postele své milované, na dece a třeba ovčí kožešině, samozřejmě zamčený, v plenkách, dupačkách, čepičce a rukavičkách se zámečky a ideálně tak, aby pohyb byl dost stížený (plenky na široko?, rozporka na nohy?). K tomu povinně dudlík a na nose ještě přivázaná botička jeho Paní, ať si celou noc užívá její vůně a ví, kde je jeho místo. Provokacím ze strany Paní na posteli se meze nekladou...
- Den či večer bez plenky, se zákazem jít na WC a pitný režim pod dohledem - a to tak dlouho, až bude škemrat, že už to nevydrží. Až už opravdu nebude moct, tak dostane rozkaz uspokojit svoji Paní jazykem, nakonec si musí lehnout na záda, je zabalený do plíny a smí se konečně vyčůrat před svojí milovanou.
- Je rukou své milované přivedený 3x po sobě až na vrchol, bez milosti, tvrdě a samozřejmě, že to všechno vystříká do plíny (co pak s ní má udělat už nechám na vás).
Pokračování?

10

Furslover: perfektní, velmi inspirativní! Jen tak dál  :-) a díky  :-*

11 Naposledy upravil: Furslover (21.10.2015 05:31:36)

pbtrix: dobrá tedy, tak ještě jeden tip:

Den (24 hod.) mlčení - v práci ať si povídá, jak chce, ale před tebou ani slovo, jako mimino. A přes den ho zkusit dostat (třeba mu zavolat do práce?). Trest ho čeká doma (pozor, stále nesmí mluvit) - zavoláš ho, sundat kalhoty, udělat mu to rukou do tvých kalhotek, který jsi měla celý den na sobě. Ty dostane vzápětí do pusy jako roubík, ať ví, že mimina nemluví. Převázat šátkem, natáhnout plenu (asi mu ho už nezamkneš :-), svázat ruce za zády a ať si pak dělá až do vypršení určeného času, co chce...

12

A co třeba tohle? Jen je potřeba si určit jestli je to odměna nebo trest.

Celé odpoledne (večer/den) být k dispozici své Paní. Klečet před ní, masáž nohou, lakování nehtů, uspokojování.

nebo

svázat na posteli, sundat klícku a libovolnou dobu (hodinu,dvě) ho dráždit, honit, nasednout si na něj, ale samozřejmě přísný zákaz se udělat, jinak třeba výprask. Ono být nějaku dobu zamčený, pak být takhle drážděný a pak opět bez uspokojení opět zamčený je doslova nesnesitelné mučení.

13

Prodám kalkulačku s čtyřřádkovým 20 zn. displejem, která je jednak schopna libovolného losování, a jednak si její majitelka do ní může napsat cokoli co si přeje, a pak si to nechat otroka vytáhnout. Kalkulačka dove de i nabízet různé předepsané možnosti s tím, že je možné si z vylosovaného vybrat.