Ono to nebylo nikterak vzrušující. Teď už s odstupem se tomu směju, ale tenkrát..velice slušně mě vysvětlili a ukázali na obrázku, že scanner ukázal v místech rozkroku nějakou anomálii (vysvícená žlutým pozadím) a požádali mě, abych je doprovodil do odděleného boxu. Byli to dva chlápkové (bohužel žádná dáma:-)), řekli mi, jak to bude probíhat, tzn. jestli jsem ochotný jim nechat provést vizuální kontrolu těch míst. Mám právo to odmítnout, pak ale musím podstoupit proceduru úředního procesu s lékařem, protokolem, zdokumentováním apod, což časově samozřejmě znamenalo průšvih a navíc asi i soudní překladatel a další cavyky, znásobené pověstnou německou důsledností. Tak jsem pokrčil rameny a řekl, že nemám nic, co by někoho ohrožovalo a že se jedná v podstatě o hru na erotické bázi. Což samozřejmě nepochopili, takže rozepnout rifle, shrnout kousek dolů a odhalit penis s klíckou. No koukali na to jako zjara, pak cosi zamumlali a řekli, že můžu dál. Trvalo to tak 10 sekund a dodneška nevím ,jestli vůbec pobrali o co šlo. Takže asi tak nějak. Ale od té doby už to prostě nedávám...