1

Téma: úvaha - může pas cudnosti fungovat i jinak?

Na myšlenku jestli pás cudnosti může ve vztahu fungovat nejen pro erotické hrátky ať už jsou jakékoliv  mé přivedl chat  s jedním mužem na jednom fóru a mě vlastní zkušenosti.
Nejdřív já. Když jsem zamčený lítám za svoji láskou,  dělám první poslední pro její potěšení,  vyžaduji její přítomnost a věnuji ji svou pozornost.
Teď on. Manželé kde to trochu skřípe už delší dobu.  Ona je unavená,  podrážděná.  On by to moc chtěl napravit  a přiznává,  že je chyba i u něj. Ptal co co kdyby byl zamčený? Co by se stalo atd.
A tak se ptám. Myslíte,  že by to fungovalo? Nasadit muži pas cudnosti,  i když není submisivni a ona není dominantní,  ale oba mají snahu spravit svůj vztah? Že by i v takovém páru muž změnil chování?  Že by to byl důvod,  aby se přestali hádat?
U nás vy to fungovalo určitě, ale co jinde? Co myslíte?

2

Re: úvaha - může pas cudnosti fungovat i jinak?

Myslím, že by to fungovat mohlo. Ale měl by se chlapík s manželkou domluvit a měli by si stanovit nějaká pravidla nebo cíle. Třeba za každou hádku vyprovokovanou z jeho strany +1 týden, nebo orgasmus za měsíc bez hádek. Ono to klíčnictví obnáší velkou zodpovědnost a ani ta žena k tomu neměla přistupovat moc lehkomyslně, aby z toho oba pro svůj vztah dokázali něco vytěžit.

3

Re: úvaha - může pas cudnosti fungovat i jinak?

No, podle mě má v tomhle Vojta pravdu. Ta žena by měla chtít muže stimulovat, aby to mělo smysl. Být rafinovaná a hravá, protože nasezení PC s tím, že se o chlapa jednu za týden otře, to fakt nic nevyřeší..