1

Téma: ucb 8000+

ahoj zdravím všechny. je to 14 dní co jsme pořídili klícku ucb 8000+ a od té doby jsem zamknut se sundaváním jen na hygienu.jistě se oběvilo pár problémů s odřením ale to asi pomine. největší problém spatřuju v kroužku a jeho drážce o které nevim proč tam je. asi proto aby dělala problemy. když sem zamčenkroužek se tlačí na pytel a kůže se dostává do té drážky.. pak vzniká sice krátkodobé avšak poměrně bolestivý pocit.. má někdo stejnou skušenost? řešili ste to jak.? mám pocit ale nemůžu to najít že už tu bylo něco podobného řešeno.. někdo to řešil nějakým tmelem kdy tu drážku vyplnil.. nevím však jaký tmel použít aby drčel.. díky za rady..

2

Re: ucb 8000+

Já použil čirý sanitární silikon a zahladil pod jarovou vodou. Dří to už cca 5 měsíců, žádné známky odlupování, poničení.

3

o silikonu jsem přemýšlel ale nebyl jsem si jistej jak bude držet.. dík za tip určitě skusim.

4

drží dobře a když to dobře vyhladíš, je to moc pohodlný

5

jenom ještě zarovnal si do rovna nebo si nechal malí přesah zarovnání zaoblenym hladítkem.?

6

jarovou nodou prstama, mám tam nepatrný, ale opravdu jen nepatrný přesah, jako oblouček, snad ani ne 0,5 mm

7

Já sem použil tavnou pistoli. Na uhlazení stačí nasliněný prst a oblinu zvládneš také. Případné nerovnosti lze srovnat trafo-pájkou. Drží to dobře a nafurt.

8

Ten silikon zafungoval, také jsem provedl jen bych ještě doporučil transparentní. Drážka je tam pravděpodobně z důvodu strojní výroby je to asi výlisek o formy. Lepší ,ale je si dokoupit kovový kroužek. Ostré vnitřní hrany jsem zbrousil brusným papírem a jsem v pohodě Trubičku nepoužívám.

9

Silikon je jen dočasný, ale na vyzkoušení určitě dobrý. Já jsem to vylil epoxidovým (dvousložkovým) lepidlem. Po vytrdnutí je hygienicky nezávadný. Zalepil jsem si jak drážku v kroužku, tak i větrací otvory.

http://ledka.net/aukro/D/IMG_20151007_142824.jpg