Téma: A to je zase muj svet
Ahoj
rad bych se pridal s mim pribehem k vasim.
bohuzel neprozivam nejake dlouhodobe uzamceni jak bych rad i kdyz pas cudnosti vlastnime uz prez dva roky zakoupeny tady na techto strankach. ale vzhledem k turnusove praci v zahranici neni moznost ho nosit neustale a take ma jiz snoubenka ma velice rada sex jeste jak prijedu po dlouhe dobe cili jsem rad ze uzamikani probiha tak jak probiha a tedka uz se muzu dostat k tomu jak to vlastne mam ja...
Jednou za cas jak prijedu dom si vytycime primo dny na tyhle ty hratky kdy me ma snoubenka rano zamkne(no zamkne- zaknu se sam a ji dam jen klice) ale beru to tak s tim ze po dobu dvou trech dnu jsem zamceny a obstastnuju ji jen pusou nebo obcas rukou. ji se to libi me take a muzu vam rict ze kdyz dojedu po mesici dom a uz druhy den jsem zase zamceny a pritom ji to musim delat kdy ona chce a po tom mesici to chce hodne tak je to parada no a na konci te doby (2-3dny jednou to byl asi tyden pred vanoci...coz bylo luxusni osvobozen az pod stromecek) me svaze na posteli hrajeme si respektive ona semnou a zaverem toho je moje krasne vyvrcholeni..
No a proc vam to pisu asi si kazdy rikate ze to neni to co prozivate vy byt zamceni tydny mesice ale pro me je toto suprove spestreni sexu. Vrele doporucuji vsem, kdo se jeste nerozhodli si neco takove poridit.