1

Téma: A to je zase muj svet

Ahoj
rad bych se pridal s mim pribehem k vasim.
bohuzel neprozivam nejake dlouhodobe uzamceni jak bych rad i kdyz pas cudnosti vlastnime uz prez dva roky zakoupeny tady na techto strankach. ale vzhledem k turnusove praci v zahranici neni moznost ho nosit neustale a take ma jiz snoubenka ma velice rada sex jeste jak prijedu po dlouhe dobe cili jsem rad ze uzamikani probiha tak jak probiha a tedka uz se muzu dostat k tomu jak to vlastne mam ja...

Jednou za cas jak prijedu dom si vytycime primo dny na tyhle ty hratky kdy me ma snoubenka rano zamkne(no zamkne- zaknu se sam a ji dam jen klice) ale beru to tak s tim ze po dobu dvou trech dnu jsem zamceny a obstastnuju ji jen pusou nebo obcas rukou. ji se to libi me take a muzu vam rict ze kdyz dojedu po mesici dom a uz druhy den jsem zase zamceny a pritom ji to musim delat kdy ona chce a po tom mesici to chce hodne tak je to parada no a na konci te doby (2-3dny jednou to byl asi tyden pred vanoci...coz bylo luxusni osvobozen az pod stromecek) me svaze na posteli hrajeme si respektive ona semnou a zaverem toho je moje krasne vyvrcholeni..

No a proc vam to pisu asi si kazdy rikate ze to neni to co prozivate vy byt zamceni tydny mesice ale pro me je toto suprove spestreni sexu. Vrele doporucuji vsem, kdo se jeste nerozhodli si neco takove poridit.

2

Re: A to je zase muj svet

To zní dobře. Ona vůbec není důležitá délka zamčení, ale jak moc si to ti dva užijou. A podstatné je, že spolu. Být zamčený půl roku prakticky bez zájmu toho druhého, to je o ničem. Člověk si na CB dříve nebo později zvykne a v pravidelných intervalech si pokládá otázku, proč to vlastně děla (mluvím z vlastní zkušenosti). To, co popisuješ ty, je mnohem lepší.

3

Ahoj no a můj příběh je, že jsem byl po nějakou dobu zamčen dle vlastní vůle no prostě sám jsi určoval vlastni délku cudnosti.
Momentálně mám přítelkyni mojí lásku Paní jsme spolu krátce snažím se jí naznačit že je ode mne ,,sprosté,, abych onanoval v její nepřítomnosti ona z prvu že mi nebude nc zakazovat protože mě miluje atd.
Já jsem jí naznačil že existuje neco jako PC ona jako že je to zajímavé ale tim to zhaslo, vůbec jí to nezajímá zatím šukáme hodně protože se jsme jak říkám celkem krátce, ale když se nevidíme třeba 3 dny nasazuji na tajnačku nechci ji přivodit šok v podobě PC poradtě mi panové prosím co  s tím dikes  smile

4

Těžko se radí. Jste spolu krátce, takže tvoje přítelkyně asi bude chtít teď víc sexu. To je asi v každém novém vztahu. Navíc pokud to má rada, tak asi nebude chtít být hned bez "něj". Na druhou stranu co jsem vyčetl třeba i tady na foru tak většina žen v zamykání vidí výhody. A na ty musíš přijít ty a naservírovat jí je.
Ze své zkušenosti vím, a jak jsem zjistil i jinde je to hodně podobné, zamčený muž je najednou jakoby znovu zamilovaný. Je pozorný, něžný, dělá oči, hladí partnerku, jemný atp. prostě to co se ženám líbí a v novém vztahu tohle všechno ona teď má.A protože spolu začínáte, tak když to mí nebude, tak s tebou asi nezůstane.
Další otázka jsou její potřeby. Mé Lásce se zamykání sice líbilo, ale nikdy jsem nezůstával zamčený dlouho protože ho tam chtěla. Nakonec našla způsob jak to vyřešit, mě nechat na trvalo zamčeného a přitom "ho tam mít", ale to v čerstvém vztahu také asi hned nejde.
Takže musíš mít trpělivost, narovinu s ní o tom mluvit, ukázat a třeba postupem času se zní stane proradná zlomyslná klíčnice, která si to bude užívat.

5

Njn asi máš pravdu budu si muset počkat nebudu ji s tím zatím děsit

6

Lukas s tímto musím jen souhlasit

biholku: "Ze své zkušenosti vím, a jak jsem zjistil i jinde je to hodně podobné, zamčený muž je najednou jakoby znovu zamilovaný. Je pozorný, něžný, dělá oči, hladí partnerku, jemný atp. prostě to co se ženám líbí a v novém vztahu tohle všechno ona teď má."

Teď opravdu nemůže poznat výhodu této hry.
Na to je potřeba spolu být déle a dostat se do fáze kdy vztah ochabuje. Já jsem s manželkou přes 13 let. Výhodu této hry si uvědomila hned po třech dnech, kdy se dramaticky změnilo moje chování směrem k manželce. Vztah se obrátil k lepšímu.Nevěřil bych co dokáže udělat kus plastu. Již jsem to trochu popsal v předchozích příspěvcích.