Furslover tak tě mohu potěšit mě paní dělá to samé. Používáme to krátce odmyká mě 1 x 5-7 dní, vždy když mě to slíbí tak to pak ještě o nějaký den posune s tím, že je unavená.
Ranní promenáda v tangách nebo bez také u nás probíhá s libostí, vzláště pokud je již po slíbeném termínu.
Pokud se koupe a čte si ve vaně tak mě schválně nechá nosit víno,brambůky, aj nebo chce umýt záda.
Hlazení, masáž líbání nožiček a rukou večer u televize je posledních 5 dní na denním pořádku.
Co se týče žehlení to jsem vyřešil sušičkou takže od minulého týdne jí pás cudnosti baví ještě více. Luxování vyřeším robotem. Mytí nádobí to už jsem vyřešil dávno před a to myčkou.
Při posledním sexu v pondělí , mě odemkla a potom hned zase zamkla ,o jak flustrující. Pěkně si se mnou hraje. Dnes přijde později.Dnes jsem zamčený doma v práci nemám do čeho píchnou vlastně ani doma HAHA. To co tebe zítra mě snad nečeká. I když jak tu bylo napsáno ( tuším,že Madam Z )každá se rozjede.
Za posledních 21 dnu jsem měl 5 orgazmů z toho 2x jsem si to stihl udělal sám, při posledním sexu jsem již neměl, nedostal příležitost.