126

Re: A právě začínám s PC (silikonový CB6000S)

Doporučený dopis stojí cca 30 Kč. Jde o to, že když to na tebe přijde a na poště bude zavřeno, další den se tam zrovna nedostaneš, tak budeš muset vydržet. Jestli si klíček někam schováš, pořád pro něj můžes kdykoliv.

127

No to sice můžu, ale přes celé město se mi nevždy bude chtít.. navíc můžu to schovat na místě, které není veřejně přístupné a tedy nonstop otevřené a tudíž se tam nedostanu kdykoliv.

128

Zdravím, a co používat plastové zámky, ten se bez přestřihnutí neotevře. Možná si řekneš škoda jej a zůstaneš déle zamčený. U mne to funguje. Navíc zámky zde prodávané mají své číslo, a žádné číslo se neopakuje.

129

Včera ráno jsem od své Paní dostal rozkaz se zamknout, s tím, že večer se už konečně pomilujeme (po pár dnech půstu zaviněných mnoha povinnostmi). Byl jsem rád, aspoň nebudu přes den v pokušení to řešit jinak. Jenže večer byla tak unavená, že mi zvládla popřát jen dobrou noc. Normálně mě v PC mě moc nechávat nechce, chce si milování užívat se vším všudy a taky má obavy z delšího zamykání. Ráno jsem jí v pelíšku hladil, líbal nožky a taky čekal odemknutí - a nic. Prý se budeme milovat večer a do té doby mám smůlu. Když dnes ráno stála nahá před skříní, pořádně mě provokovala, nechala se hladit a kochala se mou nadržeností. Prý to tak má být. Dostal jsem rozkaz po příchodu z práce vyžehlit kupu prádla ("To budeš muset přijít už ve čtyři, haha... ") a od 9 hodin jí mám zahřívat postýlku. Jenže dnes jde z práce na večeři a kdo ví, zda kolem té 9. přijde... Navíc zítra je pátek 13. a já mám už od července slíbeno, že na tohle datum budu poprvé v životě muset lízat svoje semínko... Jak tohle dopadne? Odcházím do práce zamčený a nadržený.

130 Naposledy upravil: davue007 (12.11.2015 09:43:02)

Furslover tak tě mohu potěšit mě paní dělá to samé.  Používáme to krátce odmyká mě 1 x 5-7 dní, vždy když mě to slíbí tak to pak ještě o nějaký den posune s tím, že je unavená.

Ranní promenáda v tangách nebo bez také u nás probíhá s libostí, vzláště pokud je již po slíbeném termínu.
Pokud se koupe a čte si ve vaně tak mě schválně nechá nosit víno,brambůky, aj nebo chce umýt záda.
Hlazení, masáž líbání nožiček a rukou večer u televize je posledních 5 dní na denním pořádku.
Co se týče žehlení to jsem vyřešil sušičkou takže od minulého týdne jí pás cudnosti baví ještě více. Luxování vyřeším robotem. Mytí nádobí to už jsem vyřešil dávno před a to myčkou.   
Při posledním sexu v pondělí , mě odemkla a potom hned zase zamkla ,o jak flustrující. Pěkně si se mnou hraje. Dnes přijde později.Dnes jsem zamčený doma v práci nemám do čeho píchnou vlastně ani doma HAHA. To co tebe zítra mě snad nečeká. I když jak tu bylo napsáno ( tuším,že Madam Z )každá se rozjede.

Za posledních 21 dnu jsem měl 5 orgazmů z toho 2x jsem si to stihl udělal sám, při posledním sexu jsem již neměl, nedostal příležitost.

131

V pondělí dva orgasmy, v úterý nic a bez PC a právě teď uzamčen smile Poprvé do práce s PC. Naštěstí v mé práci by mi to nijak vadit nemělo, nebo aspoň ne na pokladně.

132

Furslover: Tak jak to dopadlo? Pochopil jsem úmysl tvé Paní nechat tě do 13.11. pořádně naplnit koule, aby sis svého semene užil? Slízal jsi všechno? Chutnalo ti? Jak ses cítil?

133

Tak jsem měl dneska choutky na to se udělat.. ale neudělal jsem se a zamknul se znova do PC po hygieně. Znovu zkusím menší kroužek, ze začátku sice je fajn, penis ani koule mi sice nemodrají, ale většinou v noci to začne štípat trochu a tak jsem nucený ho běžně sundat. Větší má tu nevýhodu že celý PC můžu bez problému sundat i se zámkem, (menší možná taky, ale ne úplně jednoduše.. je těsnější). :-/

134

Nechtěl jsem, ale musel jsem.. Když mě bolí hlava, tak orgasmus jí často uleví více či méně. Ale že to bylo dneska silné ta bolest hlavy, navíc v práci v PC, takže se ani nedalo si odskočit na WC a ulevit si tam big_smile

135

Včera poslední orgasmus a dneska zamčeno, cíl je celý prosinec (minimálně) nebo do první noční poluce v životě. Týden vydržím relativně v pohodě, delší dobu málokdy.

136

Zatím 3 den bez orgasmu.. to ale ještě není nic moc. Ovšem jestli vydržím skutečně měsíc, tak mě zajímají ty pocity pak. Možná že pak bude i snazší cesta k permanentnímu zamčení tongue Orgasmus člověk k životu vlastně nepotřebuje a sperma z těla odejde i samo.

137

Orgasmus po 8 dnech je taky dobrý smile To spíš se dřív dočkám 24/7 nošení plenek třeba měsíc v kuse, než déle jak týden být bez orgasmu smile

138

Zkouším rezignovat na masturbaci bez uzamčení... Kurňa, kam se hrabe nadrženost v kleci - tam to prostě nejde... Jak příjdu domů, budu muset do klece, nebo to nevydržím...

139

Ty? Já byl dneska bez PC, jen v plence a nebyla to klasická masturbace, spíš tření se o postel smile

Ale není překvapením, že když mám jiný program tak ani nemusím být v PC a vydržím to v pohodě na to nemyslet.. když mám volno a nemám co dělat, tak je problém a ani sebelepší (zatím teda jsem zkoušel jen CBčko) PC nepomůže big_smile Vše je totiž v hlavě, jak už na foru psalo víc lidí.

140

Poslední orgasmus 30.12, a teď uvažuji, zda se zamknout a postupovat podle hesla 'jak na nový rok, tak po celý rok' : I když samozřejmě vše je jen v hlavě, ale bez partnera je ten orgasmový půst k ničemu celkem..

141

nadrzeny: Máš velké sny, ale příliš slabou vůli. Píšeš sem pravidelně, ale nikdy to nevydržíš a ještě máš tendence se vymlouvat třeba že tě bolí hlava. Zvykej si na realističtějích cílích a nebo, pokud tě to bez partnerky nebaví, to nedělej vůbec.

142

Netuším sice jak dlouho to vydržím, ale rozhodl jsem se, že se zase pokusím o co nejdelší dobu v uzamčení bez orgasmu- zamčeno právě dnes, na Valentýna. smile Týden bez orgasmu v podstatě není žádný problém vydržet, pak ale nastupuje zase větší a větší nadrženost a při samozamykání každý holt nemá takovou pevnou vůli to vydržet (zamykat se sám pro sebe a pro někoho je větší rozdíl, už jen tím, že nejsem pod ničí kontrolou).

143

Že by mi právě začala permanentní cudnost? Neplánovaně (i když tajně jsem si to přál, ale ted to bylo fakt neplánovaně) mi právě spadl při hygieně a sundaném PC jediný klíč od PC do výlevky v umyvadle.. což znamená, že jakmile zacvaknu zámeček tak ho už neotevřu (samozřejmě to jde přepilovat, to je jasné big_smile ) No zacvaknuto už znova je a od 14.2. bez orgasmu.. což teda zatím nic moc.

144

10 dní bez orgasmu? Taky dobrý smile  Já vím, že jsem psal o ztraceném klíči, ale vzhledem k tomu, že to byl obyčejnější zámek, tak šel otevřít za pomocí kleští a přitom dál funguje (stačí zase zacvaknout).

145

Koukám že ty vždy najdeš řešení, i kdyby jsi měl vzít autogen :-D

Ale jinak u tebe 10 dní asi rekord, co? Tak dobrý :-)

Zkus si koupit zámeček s číselnám kodem, ten není nejobyčejnější a než najdeš správný kod tak trhneš další rekord a aspoň se nebudeš doma po večerech nudit :-D

146

No rekord zrovna ne, chvíli po koupi loni na jaře jsem vydržel myslím týdny tři, pak už to šlo z kopce, ale deset dní je taky fajn smile
Já to porušit nechtěl, ale ta ztráta klíčů byla v tu chvíli neplánovaná a navíc alespon jednou týdně je potřeba být odemčený a provést pořádnou hygienu a oholení. wink

147

Já to prostě budu zkoušet pořád dál a dál jak dlouho vydržím, jednou se k době delší než asi dva týdny dostat musím smile Dnes opět zamčeno po pár odemčených dnech.

148

A nedá si říct a nedá. Tak ať to dáš aspoň do velikonoc :-)

149

Děkuji. To snad bych dát mohl wink

150

Hmm, tak tentokrát 9 dní. Ten plusminus týden je (kromě období hned po koupi cca před rokem, to jsem záhadně vydržel týdny asi tři) můj nejdelší rekord a zároven kritické období, kdy mám největší chutě se udělat- tedy hlavně ten asi sedmý den.