126

Re: Dominantní hotwife - submisivní cuckold

Jsem víc jakměsíc po obřízce, už je vše zahojeno, ale prozatím zůstávám odemčený, moje Láska si prý chce užít svého "nového ocasu". Moc se jí to s ním po obřízce líbí. ještě si prý chvíli užije a pak už půjdu zase pod zámek. Nevím jestli se mám těšit nebo ne, protože tentokrát to prý bude na hodně dlouho. Do naší svatby, ale tu plánujeme až na přístí léto.
Kecám, vím jestli se mám těšit nebo ne, těším se. Těším se pod zámek i na tu dobu, na tu věčnou nadrženost, věčný chtíč a odmítání.

127

Zítra prý jdu pod zámek a prý mi to opravdu sundá až na svatbu. A máme vyřešeno i to, že moje Láska v žádném případě do svatby strádat nebude.

128

A to do svatby nebudeš vůbec? Ani zkaženej, nic? Kdy jí máte?

129

No zkaženej asi jo, to ještě nevím. Svatbu plánujeme na letní prázdniny. Ale osobně si myslím, že to tak dlouho nevydrží, že jen vyhrožuje, ale je to zajímavá představa. Uvidíme jak se to bude vyvýjet, původně řekla, že mě po obřízce zamkne hned jak to půjde a že mě pak odemkne až na vánoce, tak třeba dostanu dárek k vánocům a pak až ke svatbě. Třeba mě překvapí a opravdu to vydrží, ona jinak sexuálně strádat nebude, naopak a mě tím bude o to víc dráždit.

130

Tady něco nového na našem blogu, trochu víc rozepsáno:

http://muzbezorgasmu.blogspot.cz/?zx=73d09be99c9d7a4b

131

Dneska poslední milování,  poslední orgasmus.  Teď už jsem pod zámkem. Věřím i tomu, že zůstanu zamčený doopravdy až do svatby,  tedy do letních prázdnin.

132

Tak držím palce, aby vám to šlapalo tak, jak potřebujete.

133 Naposledy upravil: BIHOLKU (23.10.2015 08:16:21)

Zajímavé jak si tělo  rychle zvyká a odvyká. Když jsem sundal pas kvůli obřízce,  tak mi to pár dní vysloveně chybělo. A teď pro změnu si zase musím zvyknout,  že ho mám. První noc byla v pohodě,  spíš je teď nezvyk,  ale opravdu jen nezvyk ten kroužek okolo koulí. Další věc je psychika,  je to pro mě opět jako poprvé, jen s tím rozdílem,  že už ani jeden  nebudeme dělat případné chyby. Nó mám minimálně deset měsíců na to se s tím sžít.

134

Tak jsem zamčený třetí den. Tělo si opět naprosto zvyklo a cítím se skvěle.
Jenže dlouhodobé zamčení, mém případě do svatby, znamená i něco víc. Už nebudu jen zamčený sub a moje Láska dominantní klíčnice. Pozvolna přecházíme do vztahu zamčený submisivní cuckold a dominantní hotwife.

http://muzbezorgasmu.blogspot.cz/

135 Naposledy upravil: BIHOLKU (29.10.2015 23:36:07)

Mám co jsem chtěl a jsem  šťastný. Když mě moje Láska znovu po obřízce zamkla začala mě provokovat,  že mě odemkne až o svatební  noci a že do té doby bude mít milence. Z počátku to bylo jen takové škádlení a hraní si se mnou,  vždy dodala,  že jiného chlapa zatím nechce a určitě mi dovolí se udělat dřív. Jenže se vše mění. Milence už vlastně má, i když spolu zatím nic neměli a můj orgasmus se odkládá na neurčito. Z mojí Lásky se stala dokonalá dominantní klíčnice a hotwife. Já jsem šťastný,  že mám takovou ženu, že můžu být její cuckold.

Kdo čte nás blog tak uz brzy tam dám ucelený příběh jak se u nás v posledních dnech vše vyvíjí.
Ale už teď vám sdělím,  že tu ženu za to všechno neskutečně miluji,  za to,  že je mi nevěrná,  za to,  že mě odepírá vyvrcholení,  za to,  že si mě chce vychovávat.

136

Přeji Vám to...! Taky bych bral, kdyby mě miláček nechal zamknutého a odemykal jen jako pochvalu za dobré chování...! A kdyby si mě chtěla vychovat, taky dobře...

137

Tak moje Láska měla včera první rande. Bylo to pouze rande, seznámení u kafíčka, ale už teď je jasné, že se neviděli naposledy a příště už to nebude jen kafíčko.
Zároveň moje Láska změnila tón a výraz když mi připomíná, že mi dovolí orgasmus až na svatbu nebo, že mi dovolí jí ho strčit do kundičky, ale nebudu se smět udělat až na vánoce. Už není v jejím hlase znát, že to myslí v nadsázce nebo že si dělá legraci, aby mě víc provokovala. Samozřejmě nevím jestli to tak doopravdy bude, ale vycítil jsem, že teď mi to říká nějak jinak.

138

Přečetla jsem si tvůj/váš blog a vypadá to na hodně zajímavý vztah. Držím palce, ať vám co nejdéle vydrží.

139

Hanae: ano je to velmi zajímavý vztah. Ač žijeme v D/s vztahu je zároveň plný romantiky a lásky. To, že náš vztah není zcela běžný si uvědomujeme sami oba moc dobře a proto jsme spolu. Myslím, oba si to myslíme nebo jsme si spíš jisti, že nám to tak vydrží. V každém přpadě děkujeme za přání.

140

Tak zjišťuji i přes to,  že nejsem  co se týká pásu  cudnosti už nováček, jak je důležité holení. Kvalitní holení. Když  se doopravdy dobře oholím ve vaně při koupání tak pak stačí jen trochu namazat vhodným krémem a pak už vůbec žádné mazání.
Pokud,  ale odflaknu holení  nebo se večer neoholím musím druhý den mazat o dost častěji a víc.

141

Tak jsem musel zadělat ty větrací otvory, několikrát jsem si bolestivě skřípl kůži. Zároveň jsem místo toho malého kroužku k dilatační tyčince vyrobil takový silikonový "bazmek" takže z vrchu mezi klíckou a kroužkem není žádná mezera a už se teda nestřípnu ani tam.

142

Dnes jsem oficiálně cuckold. Láska právě odešla a já mám zhruba 2 až 3 hodiny na to,  abych to pobral.
Až oba vstřebáme zážitky,  určitě to dám na blog.

143

Mám podobný příběh, chtěl jsem to dát sem k povídkám, ale nakonec jsem to tam nedal. Ani nevím proč.

Taky jsem si zalepil větrací otvory, od té doby je klid. Jak jsi přesně vyřešil tu mezeru mezi klíckou a kroužkem?

144

Tohle není příběh.

145

Myslím životní příběh. Vy to máte ale pěkně romantické, to já měl horší. Byla to "akce" jen jednostranná... a to víc to bolelo. O ničem jsem dopředu nevěděl a přerostlo to v něco víc :-( Naštěstí zamilovanost časem opadla a nakonec to skončilo tam, kde teď jste vy.

146

Sub-D: A proč se také nepodělíš o své zážitky? Hodně lidí tady na foru to bude zajímat a jiným to může dát inspiraci.

147

Včera mi byla klicka po 8 dnech sundána. A zjistili jsme,  že bude muset dolů každé 2-4 dny. Jednak z důvodu hygieny, ale hlavně proto,  že mám na jednom místě menší odřeniny. Nevím jak se tam vzaly,  možná se "přilepila" kůže ke stěně klicky , nevím. V každém případě to nabízí další možnosti dráždění,  protože se o mě v tomhle směru bude starat moje Láska, já si ho sám mýt ani mazat nebudu.
Navic včera mi byl neplánovaně povolený orgasmus. Milovali jsme se,  já musel hodně pomalu abych hned nebyl a když moje Láska měla dost, vystrcila mě že sebe s tím,  že to je všechno. Nakonec mě do sebe ještě pustila,  prý kvůli smutným očím a když to na mě znovu přicházelo, řekla - udělej se a dobře si to zapamatuj jaký to je,  protože teď je to opravdu naposled. To už jsem do ní stříkal,  když mi tohle říkala s naprosto vážným tónem. Prý mi příště dovolí milování,  ale už ne se udělat.

148 Naposledy upravil: Renne (19.11.2015 17:18:35)

Padla tady zmínka o zalepení větracích otvorů u CB6000. Můžete mi někdo poradit, jakým lepidlem si lepíte větrací otvory? Sekundovka mi nepřipadá ideální, možná tak gelová.
Díky.

149

Já to zalepil sanitárním čirým silikonem. Můžeš použít i nějaké dvousložkové epoxidové lepidlo.

150

Když jsme u toho, prosím vás, nepoužívejte na tohle sanitární silikon. To "sanitární" znamená, že jsou v něm přidané fungicidní přísady proti růstu plísní. Troufnu si doporučit akvaristický. Je ze všech nejčistší (jinak by ryby pochcípaly).