Téma: Diskuse vanilek o pásech cudnosti
Jak je na této diskuzi vidět, tak pásy cudnosti nejsou jen součástí D/s vztahů, ale někdy je používají i původně vanilkové páry... http://glokypedia.blog.cz/0911/nosim-pa … omentare/1
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Zajímavé odkazy » Diskuse vanilek o pásech cudnosti
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jak je na této diskuzi vidět, tak pásy cudnosti nejsou jen součástí D/s vztahů, ale někdy je používají i původně vanilkové páry... http://glokypedia.blog.cz/0911/nosim-pa … omentare/1
v té diskuzi se mi to zdá až moc sluníčkový
píšou to asi jen chlapi s ženskýma nickama
Nečetl jsem celou tu diskuzi, ale něco z toho je asi i pravda. Moje Láska si pochvaluje jak jí pořád nadbiham a jsem prý pozornejsi a jemnější. A od té doby co to s milencem dělá častěji než se mnou tak je to prý ještě znatelmejsi.
Samozřejmě my nemáme ten vanilkový vztah, ale i to do vztahu patří. Takže kromě toho, že mě zamyka jako domina tak říká, že mě už neodemkne abych byl takový jaký jsem teď.
Dokážu si představit, že když vanilková žena odhalí manželovu nevěru, přestane mu věřit a zrovna uvidí na netu nějaký článek o pásech cudnosti pro muže, tak mu dá na vybranou - buď pás cudnosti nebo rozvod. Muž se nechce z nějakého důvodu rozvádět (kvůli dětem, penězům, rodičům nebo kariéře) a přistoupí na její podmínku s tím, že se jedná o dočasné řešení. Jenže když žena zjistí, jak výhodné je muže držet pod zámkem - jednak má jistotu, že jí nezahýbá a navíc se k ní chová mnohem lépe, aby ho už odemkla a on se mohl udělat - tak na tom už nechce nic měnit a stane se jeho klíčnicí.
Femstsool - V tomto vidím podstatu věci. To si vystihl úplně přesně.
Já si myslím, že to, co napsal Femstool, je spíš teorie. V jiném vláknu tady dneska Donatien, jak se mu nezdají takové ty výkřiky typu „Dnes přišel poštou, přítelkyně mě zamkla a odjela i s klíči na měsíc...". Já jsem také přesvědčený, že to tak ve skutečnosti není. Já i pár lidí, co osobně znám, jsme všichni strávili SPOUSTU času hledáním správného typu, rozměru kroužků, spaceru a podobně. To by fakt musela být velká náhoda, aby vanilkou zakoupené zboží sedlo jak ulité a nedělalo vůbec žádné problémy.
No a když se vrátím k tomu příspěvku tady - i kdyby chlap připustil, že to bude dočasné řešení, tak druhý den sundávají kvůli odřeninám a jsem přesvědčený, že ve většině případů půjde celý ten nápad do háje.
Je to diskuse čtenářů a záleží na každém, aby posoudil, zda to ti čtenáři skutečně prožívají nebo si to vymýšlejí. Oni se nerozepisují o technických detailech jaké pásy cudnosti nosí a jaké s tím měli zpočátku problémy, ale spíše o tom, jak k tomu došlo, proč pc nosí a jak to změnilo jejich vztahy.
No tak já se spíše považuji za tu vanilku,ale nepovažuji za nutné psát do diskuze jaké jsem s tím měl prvních 10 dnů peklo. Myslím, že tímto si musí projít všichni tak proč to sem pořad dokola psát. Dvakrát jsem musel paní poprosit, aby mě to na chvíli sundala. Zvolit správnou velikost kroužku a délku distančního kolíku asi není velký problém a na tomto foru je popsáno skoro vše.
Tvrzení „Dnes přišel poštou, přítelkyně mě zamkla a odjela i s klíči na měsíc...". je samozřejmě asi fakt nadsázka,ale i díky těmto příspěvkům toto forum žije a sledovanost má obdivuhodnou.
Diskuse na (tomto) fóru je o výměně názorů a o sdílení informací, někdo má holt potřebu své "zamykací" zkušenosti sdílet, jiný si je nechává pro sebe a někteří o nich jen sní a vymýšlí si je. Já jsem začal s pc před třemi měsíci a největší peklo jsem prožíval první týden, speciálně třetí a čtvrtý den, ten druhý týden už to nebylo tak hrozný a postupně se mi prodlužovaly cykly bez orgasmu. Napoprvé dva týdny, potom měsíc a teď už jsem 50. den bez uvolnění. Věřte tomu nebo ne.
To by se mi taky líbilo... Když ale mám strach. Minule mi klec praskla půl hodiny před epileptickým záchvatem v práci. Když mě pak ještě mimo svlékali, asi by si sestřičky měly pár let o čem vyprávět...
Já jsem také epileptik a záchvaty dostávám tak 2-4 ročně, ale většinou to cítím, že záchvat ten den přijde a můžu se na to připravit. Žádný nositel pc nemá záruku, že na veřejnosti nezkolabuje nebo se nestane účastníkem nějaké, třeba dopravní nehody a když potom bude v nemocnici v bezvědomí a sestřičky ho budou převlékat do pyžama, tak můžou odhalit, že je opásaný. Já navíc nosím na pásu dámské kalhotky a teď v zimě i silonky, tak v mém případě by to byl o to větší trapas. Je to riziko tohoto životního stylu a každý si musí uvážit, zda jej chce podstoupit. Zdravotníci by však měli ctít lékařské tajemství a kdo ví, třeba by se to nějaké sestřičce líbilo a zeptala by se tě, zda máš nějakou klíčnici nebo se zamykáš sám a kdybys řekl, že jsi ten druhý případ, tak by ti mohla nabídnout, že se stane tvou klíčnicí.
Hmmm, radši bez záchvatu a když už, tak sestřičku - klíčnici...
Ahoj,
ano, po vcelku dlouholetých zkušenostech se zprostředkováváním prodeje klasických PC „florentského typu“ (PC „T“), jakož i svých mnohaletých osobních zkušenostech s těmito PC, ale i s klíckami, mohu jen potvrdit, že „PC přišel a od té doby jsem pod zámkem“ je nesmysl. U mužů i u žen!
A klícky? I respondentovi s IQ průměrného jezevčíka je asi jasné, že různé velikosti kroužků a nespočet typů mají svůj důvod…
Aby zařízeni napoprvé „sedlo“, to by byla skutečně hodně velká náhoda…
Seriózní stránky prodeje klasických PC i klícek na to upozorňují. Například i zde na tomto webu
http://www.cudnost.cz/clanky/faq-pro-za … -cudnosti/.
Tedy „lock and go“ u nového PC jakéhokoliv typu, je sice moc hezká a rajcovní představa, ale ve skutečnosti by to bylo jen hazardování se zdravím… Pak by možná už ani nebyl důvod zamykat… ![]()
Na druhou stranu, po ověření správné velikosti kroužků, případně i typu klícky, nebo po řádném usazení klasického PC (který je sice vyráběn na zakázku a tedy přesně na míry nositele či nositelky, ale přesto je potřebné si na něj zvykat a „vychytat mouchy“ a dotvarovat jej přesně dle těla, protože každý máme trochu jiný poměr proporcí i při stejných finálních rozměrech), se kvalitní PC dá nosit opravdu dlouhodobě, v podstatě stále…
Je jasné, že v diskusích se ono „zkušební období“ rádo vynechává. A je to – pro diskusi – i pochopitelné.
Nenechme se tím však zmást fantasiemi pisatelů… ![]()
A kromě toho, čte se to dobře! ![]()
A zmíněná nevěra a PC?
Ano, to reálně funguje. A k výše v této diskuzi uvedeným důvodům dodám i ten, že partneři o svůj vztah prostě jen nechtějí přijít. Ať již pro skutečnou „opakovanou slabost“ některého z nich, nebo i „jen“, pro přehnanou nedůvěru po nějakém „úletu“, nebo dokonce pouze „preventivně“…
Každý pár je jiný, někdo to může považovat za ponižující, ale jinému to vyhovuje…
A co se lékaře týče?
V klasickém PC mi bylo nutno absolvovat protitetanovku.
Jak známo, píchá se do zadku… ![]()
1) Paní doktorka mi, na mé vykrucování se, že by byly se sestřičkou zaskočeny, řekla, že jsou zvyklé na leccos… A že v pohodě.
2) Lékařské tajemství je fakt tajemstvím, ze zákona…
3) Bylo to docela vzrušující, ta bezmoc a neodvratnost odhalení. ![]()
4) Přece jen to vyvolalo u lékařů reakci. Při další návštěvě mne paní doktorka ještě poslala ke kolegyni, která se profesionálně a velmi nenápadně, aniž by vůbec na téma PC zabrousila, snažila zjistit důvody, proč jsem pod zámkem a především, zda se nejedná o domácí násilí.
To tedy považuji za opravdu profesionální přístup!!!
No, nejednalo, i když to zrovna bylo v období, kdy „se mi to trochu vymklo z rukou“ a partnerka mne více než rok z domova bez PC vůbec nepustila.
A ono se, dle mne, s tím „odhalením PC“ vůbec nadělá víc, než je reálné, pokud se tedy člověk nemusí stýkat s agresivními primitivy… (Tam opravdu hrozí průšvih.
)
Naposledy se mi podařilo rozpípat detekční rám na Ministerstvu průmyslu v Praze.
Gárd mne „objel pípacím pendrekem“ a lokalizoval oblast…
„Člověče, co to tam máte?!?“
„Pás cudnosti.“
„Jděte.“
A to bylo vše. ![]()
Obdobně to proběhlo před pár lety i ve dvou různých soudních budovách. Nebyl problém. Jen mne jeden strážný ze soudní ostrahy napomenul, že když vím, že půjdu do budovy soudu, nemám „to“ mít… Jenže to právě (bez klíčku) moc nešlo. ![]()
Tedy žádné „haló a senzace“.
Asi mají chlapci již své zkušenosti či školení…
Takže, bojte se jen vymaštěných trubců – v zaměstnání i mimo něj… Inteligentní lidé bývají tolerantní, i když třeba budou kroutit hlavou… ![]()
Co se týče detekčních rámů, tak na to je nejlepší používat plastový pc plus plastové zámky na jedno použití, které se pro odemčení musí uříznout a znehodnotí a pokud to uděláš bez vědomí klíčnice, tak pozná, že jsi podváděl, protože je na nich sériové číslo. Nevím, zda jsou běžně k mání, ale já jsem jich dostal pět jako bonus při zakoupení pásu CB6000.
Co se týče plastových číslovaných plomb, jsou k sehnání i na tomto webu:
http://www.cudnost.cz/ostatni/plastove-zamky/
Ale u kovového PC typu „T“ nepomohou… ![]()
Kdyby nekdo chtel,mam jich asi 20a asi uz je nepouziju
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Zajímavé odkazy » Diskuse vanilek o pásech cudnosti
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB