Téma: Výměna názorů o zdejších kategoriích "Bazar" a "Seznamka"
Prosím pojďme se trochu pobavit o tomto fóru, měl bych pár bodů, ke kterým vám rád řeknu svůj názor a zajímaly by mě i vaše názory a podněty.
1. Bazar
Před nějakým časem jsem zavedl regulaci zdejšího bazaru a řekl bych, že se tím rozhodně nepokazil, naopak se pročistil a zpřehlednil. V nabídkách je vždy řečeno vše, není potřeba se na moc věcí doptávat a myslím, že bazar svou funkci plní tak jak má. Měl jsem od několika lidí námět, abych mazal vlákna, ve kterých se nabízená věc prodala nebo sháněná věc sehnala, ale nesouhlasil jsem s tím. Chci, aby historie byla na fóru zachována. Ale teď mě napadlo, že bych třeba do nadpisu těch uzavřených obchodů mohl připsat "prodáno" nebo "sehnáno". Co vy na to? Jak se vám tu nakupuje a prodává?
2. Seznamka
Seznamka by si podle mě podobné zpřehlednění taky zasloužila. Plno inzerátů neobsahuje detaily jako věk nebo město, tak je taky nutné se na to doptávat a myslím, že spíš jsou takové inzeráty ke škodě inzerentů ignorovány. Co myslíte, bylo by lepší, kdyby seznamovací inzeráty měly taky nějakou jednotnost - kdo jsem, odkud, koho hledám, na jak vážný vztah apod.? Ale měl bych na vás ještě jednu otázku. Vidím tady 95% inzerátů od pánů a u mnoha z nich ta jejich úroveň s prominutím neláká klíčnice k nějaké reakci. A klíčnic se tu pohybuje jen malé procento, tak by mě zajímalo, jestli se tady už někdo opravdu seznámil. Trochu totiž pochybuju o smyslu celé zdejší seznamky a nemám vůbec žádnou zpětnou vazbu. Jsou tu i tací, kteří hledají permanentně, starý svůj inzerát smažou a napíšou nový, aby tady byl zase chvíli vidět a tak pořád dokola, to se mi taky moc nelíbí. A taky se mi nelíbí zbytečné reakce pod inzeráty ve stylu "to je škoda, že jsem z druhého konce republiky". Jak se vám tu tedy seznamuje? Prospěla by seznamce nějaká změna?
Předem díky moc za odpovědi.