1

Téma: Výměna názorů o zdejších kategoriích "Bazar" a "Seznamka"

Prosím pojďme se trochu pobavit o tomto fóru, měl bych pár bodů, ke kterým vám rád řeknu svůj názor a zajímaly by mě i vaše názory a podněty.

1. Bazar
Před nějakým časem jsem zavedl regulaci zdejšího bazaru a řekl bych, že se tím rozhodně nepokazil, naopak se pročistil a zpřehlednil. V nabídkách je vždy řečeno vše, není potřeba se na moc věcí doptávat a myslím, že bazar svou funkci plní tak jak má. Měl jsem od několika lidí námět, abych mazal vlákna, ve kterých se nabízená věc prodala nebo sháněná věc sehnala, ale nesouhlasil jsem s tím. Chci, aby historie byla na fóru zachována. Ale teď mě napadlo, že bych třeba do nadpisu těch uzavřených obchodů mohl připsat "prodáno" nebo "sehnáno". Co vy na to? Jak se vám tu nakupuje a prodává?

2. Seznamka
Seznamka by si podle mě podobné zpřehlednění taky zasloužila. Plno inzerátů neobsahuje detaily jako věk nebo město, tak je taky nutné se na to doptávat a myslím, že spíš jsou takové inzeráty ke škodě inzerentů ignorovány. Co myslíte, bylo by lepší, kdyby seznamovací inzeráty měly taky nějakou jednotnost - kdo jsem, odkud, koho hledám, na jak vážný vztah apod.? Ale měl bych na vás ještě jednu otázku. Vidím tady 95% inzerátů od pánů a u mnoha z nich ta jejich úroveň s prominutím neláká klíčnice k nějaké reakci. A klíčnic se tu pohybuje jen malé procento, tak by mě zajímalo, jestli se tady už někdo opravdu seznámil. Trochu totiž pochybuju o smyslu celé zdejší seznamky a nemám vůbec žádnou zpětnou vazbu. Jsou tu i tací, kteří hledají permanentně, starý svůj inzerát smažou a napíšou nový, aby tady byl zase chvíli vidět a tak pořád dokola, to se mi taky moc nelíbí. A taky se mi nelíbí zbytečné reakce pod inzeráty ve stylu "to je škoda, že jsem z druhého konce republiky". Jak se vám tu tedy seznamuje? Prospěla by seznamce nějaká změna?

Předem díky moc za odpovědi.

2 Naposledy upravil: davue007 (22.11.2015 21:44:59)

Re: Výměna názorů o zdejších kategoriích "Bazar" a "Seznamka"

Co se týče seznamky jsem  pesimista. Pokud se podíváš na seznamku perverz.cz do diskuze zjistíš, že  moc nefunguje.
To je i moje zkušenost. Na inzerát se ti sice někdo ozve , ale pak přestane komunikovat. Dostaneš odpověď holou větu typu ....možná si našel..... Seznamka tady nefunguje dlouho je ale předpokladem  , že  i tady časem začnou inzerovat profesionálky. Já bych to zpoplatnil.

D

3

Jsem taky pesimista. Nedovedu si představit moc žen, které touží být něčí klíčnice, přijdou sem a vybírají si tady z inzerátů. Ne že by neexistovaly vůbec, ale tyhle ženy mají podle mě dostatek sebevědomí a v seznamkách neloví. Já bych si jako chlap inzerát do seznamky nedal, protože bych si připadal jako jehla v kupce sena. A jako dominantní žena bych nebyl nadšen úrovní většiny inzerátů a nechtělo by se mi s mým sebevědomím hledat tu jehlu v kupce sena zrovna takhle.

Aby to fungovalo, tak v těhletěch zamykacích případech přece chlap hledá a oslovuje ženy s určitým netypickým požadavkem na vztah. Tak je musí jednak přesvědčit o tom, že z toho budou moci těžit (nemyslím prachy) a jednak o tom, že právě on je ten pravý. Dominantní žena je žena na úrovni a tady jsou k vidění inzeráty ve stylu "která z vás si mě zamkne". Co na tom má tu sebevědomou ženu zaujmout?

4

Já dal před třemi lety inzerát, že hledám dominatní ženu na vztah, která bude mít své stálé milence. Ozvala se mi jen jedna žena a tu mám už tři roky doma a budu si jí brát :-D

5

BIHOLKU: Šťastný to muž smile

6 Naposledy upravil: BIHOLKU (23.11.2015 10:39:34)

1) bazar jsi zreguloval určitěk dobrému. I když nenakupuji, tak nahlížím a má to smysl. Určitě by bylo dobré pro zájemce ke každému vláknu přidat "cedulku" jestli je obchod ještě aktuální.

2) seznamka má svá specifika. Tady asi regulace ze strany admina podobná té v bazaru nebude fungovat. Pročítám si inzeráty a u některých se i bavím. Když někdo, kdo má zkušenosti maximálně se samozamykáním, napíše, že se nachá zamknout na rok a dýl a je mu jedno od koho atd. Co se týká samotného obsahu, je znát, když je inzerát od klíčnice. napíše vše podstatné, odkud je, kolik jí je, jaké má předsatvy co hledá, ale pokud napíše muž není tam podle mého vše nebo tam jsou jen nadržené představy. A pak už je jeho problém jestli sežene nebo ne. Spíš nesežene a pokud někdo skutečně hledá, tak si myslím - teď se omlouvám - nebude hledat tady, kde je klíčnic poskrovnu, ale poohlídne se jinde.
A také je otázkou určité " slušnosti" komentovat každý inzerát ve smyslu "kdys nebyla tak daleko" nebo "myslíš, že někoho najdeš". Odpovídám pouze pokud mám k tématu něco konstrutivního a ne jen své nározy.
Tím nechci říct, že tady seznamka nemá být. Jen to bude težké regulovat a vždy bude mít svá specifika.

7 Naposledy upravil: davue007 (24.11.2015 10:57:49)

Biholku bod 2 máš pravdu promluvila z tebe zkušenost. Já osobně seznamku nevyužiji, ale čtu jí rád. Jen jsem nechtěl aby tu lidičky, kteří se opravdu chtějí seznámit na tomto pěkném foru neztrácely čas a energii. Seznamku si tu necháme.

Co se týče klíčnic. Jen tak z hecu jsem před časem projel internet a našel jsem tři na dvě jsem předal odkaz. Kde bys je ty hledal?  Zbavil jsem se na nějaký čas klícky. Ptáček v sobotu paní z klícky po sexu uletěl. Zatím ho ještě nechytla  do klece zpět. Tak jsem toho hned využil a dnes pozval  kámošku na oběd. Samozřejmě se vší cudností a počestností.  Zjisti jsem ,že ten můj pinďa dole ,neposeda, začíná odmlouvat a  poslouchat jen mojí manželku s klíčkem. Partnerky klíčnice mohou tedy opět jásat.

8

Tak musím doplnit svůj příspěvek a podělit se  o zážitek z dnešního večera - ptáček už je zase tam kde má být.

Netrvalo to ani 48 hodin. Když přijela paní domů nestihl jsem přijít včas do garáže,(protože jsem se věnoval tomuto příspěvku ),  přivítat jí  říc jí jak mě moc chyběla,jak  jí to sluší  a zapomněl jsem jí dát pusu. Když přišla do kuchyně zjistila,že myčka není puštěná,tak takhle prý ne, vrchol všeho byl ,že světýlka na stromeček, které jsem měl koupit v Lidlu, nemají teplý odstín,ale studený. Šla do ložnice přišla s klíckou v ruce a poručila mě si jí nasadit. Moc mě to nešlo ptáček byl proti. Po chvilce mě šla zkontrolovat proč to tak dlouho trvá.  Koukla na mě jak mě to nejde nasadit se slovy můžeš si zato sám.

Paní je ve vaně a já teď díky příspěvkům budu zase sedm dní zamčený čekat než bude řada na sex. S diskuzí o seznamce končím přinesla mě smůlu. CUDNOSTI ZDAR