1 Naposledy upravil: davue007 (25.11.2015 15:20:52)

Téma: Birdblocked pico uživatelský test

Birdlocked pico - uživatelský test klícky -  zakoupeno CUDNOST.CZ

říjen doba testu 4 dny

materiál - silikon pružný,pevný proti přetržení pří běžném nošení, materiál velmi podobný dětskému dudlíku
           test odolnosti - jedná se skutečně o lékařský silikon, pří ponoření do vařicí vody obstál viz foto   

http://www.zamcenydenik.cz/fotogalerie/1448434655.jpg
           http://www.zamcenydenik.cz/fotogalerie/1448434705.jpg

Výhodou tedy je, že silikonové klícky se dají vyvařovat a tím to  způsobem se dá klícka dobře čistit
           a desinfikovat. 
           Je vhodné tedy používat silikonový lubrikant. Silikon občas ošetřit  jinak časem ztrácí pružnost.

Při nošení průhledný silikon trochu mírně zmatní, z tohoto důvodu bych zvolil lehce probarvený pokud
           je někde ke koupi.

popis konstrukce - kroužek trojúhelníkový vcelku 50 mm x 50 mm,šíře 30 mm , s profilem pro umístění pásky kterou se
                   klícka zamkne, k tomu je  pevně pružně spojená klícka  celkové délky 65 mm,průměr 36mm, z toho
                   prostor pro žalud 35 mm a 48 mm, prostor mezi klíckou a  kroužkem je 7- 10 mm,prostor je
                   pružný.Prostor pro žalud a kroužkem je spojen tyčkou, která je na žaludu pevně uchycena a ke kroužku
                   rozpojovací zapadne do výlisku se zajištěním. 

S jemnými měkkými ostny výška 5 mm  umístěně 6 x nahoře z toho tři vpravo a tři vlevo  od podélné
                   osy, 6 x ze strany z toho z toho  tři  vpravo a tři vlevo  od podélné osy, 4 x dole z toho 2 vpravo 
                   a 2 vlevo  od podélné osy, 1 x dole uprostřed.

Otvory - oválný zepředu 5 mm x 17 mm, třikrát otvor v pravo a vlevo od podélné osy.
                    Váha určitě pod 10 dekagramů bohužel nemám váhu , chyba tipuji 5-7 dekagramů.

Z hlediska konstrukce a materiálu jde z mého pohledu o kvalitní výrobek zaoblený tvar bez hran a spojů.

Nošení a použití ( bráno z pohledu uživatele ,který si již na nošení nějaké klícky zvykl)
testováno na velikost penisu 45 mm - 55 mm v klidu, průmer 30 - 45 mm v klidovém stavu. Bez provedené obřízky.

Nasazení - protáhl jsem postupně varlata trojúhelníkem, penis vtáhl dovnitř přes prezervativ a gel. (někde je tu video
           s punčochou)
         - nasazoval jsem klícku ve vaně s teplejší vodou,výhodou bylo to že , silikon změkne a po namydleném těle
           klouže.Po usazení, které jsem považoval za vyhovující jsem mýdlo opláchl. Tím  klícka přestala klouzat.

Nošení   - po celou dobu testu nošení doma , práce, auto , jsem neměl pocit jejího výrazného sklouzávání.Nošená pod
           oblečením tepláky,džíny, okolím bez povšimnutí. Osvědčilo se mě spíš těsnější spodní prádlo.
           Silikon je podajný takže to nikde neřeže nedře. S tímto není problém. S hygiéna se dá provádět bez
           sundání ,ale občas bude potřeba klícku sundat a pořádně se  umýt a to i klícku.   

Ostny    -  Jsou funkční po nasazení jemně dráždí žalud nebo předkožku. Pocit mravenčení. Tento pocit se
            zintenzivnil při pohybu chůze obecně  ,jízda autem. To mě samozřejmě nenechalo dlouho v klidu a efekt se
            dostavil. To už ty ostny tlačili dost. Když se mě podařilo se uklidnit po nějaké době to začalo na novo.
            Prožil jsem několik cyklů zejména první a druhy den. Pak už si na to tělo a hlava zvykla,při každém
            zmáčknutí klícky jsem je pocítil. Musel sem si dát bacha. První dva dny se na něco soustředit bylo fakt
            umění.  Každá erekce byla  hned potrestaná.

4 den ráno -psychicky jsem nevydržel a  pokusil jsem se udělat. Bohužel jsem nějak pozapoměl na ty ostny, trest se
            dostavil, podvádět se nemá. Ostny mě lehce ve dvou případech poškrábali a způsobyli otlačeniny. Večer jsem
            musel test ukončit a dát se do hromady což zase netrvalo dlouho. Do druhého dne.  Na sex jsem neměl dva dny
            pomyšlení.

Závěr:      Klícku bych vystihl jako jednoznačně trestnou pro krátkodobé nošení několika dnů. Pokud někdo je psychicky 
            odolný vydrží tak i déle.

Pokud bude klíčnice kreativní lze si užít spoustu legrace.  Vložení lístku kopřiv,pálivá mast,jemné
            pomačkání od klíčnice aj. Dál to nechám na klíčnicích.

Test byl bez účasti klíčnice. V současné době testuji UCB 8000 + s její účastí. Jedná se o dlouhodobější
           test, který běží od 25.10.2015 Zkusím pak také něco napsat.

Jsou nějaké dotazy? Nenechávejte si je pro sebe a klidně se ptejte. Zítra ráno bych se tomu vrátil.

D

2

Re: Birdblocked pico uživatelský test

Jen bych ti chtěl moc poděkovat za tak obsáhlou recenzi. Možná ho po dlouhé době znova "otestuju", dost jsi mě navnadil.

3

Re: Birdblocked pico uživatelský test

Mám jí schovanou, až bude vhodná doba jistě na ní dojde.