Téma: zaujímavy ženský CB
Čo poviete na minimalistický ženský pás cudnosti?

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Zajímavé odkazy » zaujímavy ženský CB
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Čo poviete na minimalistický ženský pás cudnosti?

Vic fotok tohoto? jak to sakra funguje a jak se zavadi ?
hele jak se to presne jmenuje?
a docela by me zajimalo i jak se to zamyka, spis mi to prijde jak zajimavé kalhotky :-)
Veľmi rád by som ti odpovedal, no jedina indicia je ten nazov na fotke ![]()
Tak diky jednomu nejmenovanemu chatu a pomoci jednoho clovička tam co mi rek jak se to jmenuje jsem to nasel tu mate odkaz
http://labienspange.net/index.php?optio … &id=54
nejedna se primo o CB pro zeny ale spise jen o sponu na stydke pysky
ale kdyz se vyuziji ty ocka a zachyti se kolem pasu tak pak to vlastn eje jako pas cudnosti
no taky me napdlo to same potom .... ale Tčkovy retizek za ocko nahore i dole
ano presne to jsem myslel
Alebo s piercingom
Ange - no jasně spona ,ale myslým , že pokud to má vsunuté do vagíny uvnitř roztažené (tak jsem to alespoň pochpil), a zároven sesponkované stytké pysky pak se mě zdá , že je tak trochu mimo provoz. Geniální. Jen mi mení jasné jak se to zamyká. Fotka s kalhotkama je na prd. Ať pošlou obrázek bez.
Možná je to past ,to do ní strčíš a cvak Auuuu. Klíčnice si tě pak lapeného vyzvedne a potrestá.
no pekne fotečky, ted si umim predstavit jak se to nasazuje, jeste by to chtelo nejakou co s tim ma zkusenosti aby popsala pocity no a asi jak ktery typ tech spon by se dal zamknout jen se zamečkem.
spomu na stydke pysky...
a k cemu to je dobre jakoze ? jen jako sperk ? nebo to ma aj nejakou fuknci ?
No, dobré je to pro stimulaci a dráždění…
A zamknout by se to asi dalo řetízkem přes ta oka na koncích, jenže jak dlouho by to nositelka vydržela???
http://labienspange.net/images/stories/sigplus/023.jpg
Při delší době by to mohlo být o zdraví…
Zajímavé, že jsem si této hračky nikdy předtím nevšiml. Ale využití by se našlo:
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Zajímavé odkazy » zaujímavy ženský CB
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB