1

Téma: Holytrainer(originál)

Zdravím,chceme vymenit CB6000s po 2letech nošení za Holytrainer,ten se dodává jen s jedním kroužkem.Nosím ted kroužek 45mm je to adekvátní ke kroužku 45 HL?Budu nosit také řetízková tanga a to koužek bude více fixovat a zvedat k tělu.Má nekdo zkušenost s CB6000s a pak přešel k HL.Nošení trvale u mě znamená sundání při depilaci a při sexu,jinak trvale 365/12/7/24.

2

Re: Holytrainer(originál)

Ahoj, já jsem měl kovový CB6000S asi měsíc, teď jsme s přítelkyní přešli na Holytrainer, ale neoriginální, obědnali jsme z Anglie, vypadá skoro stejně, jen je na zámeček. Poslali mi 3 velikosti "kroužků" (není úplně kulaté) a sedí mi prostřední, což je 45, ale jak říkám, není to originál sad

3

Podlé mé zkušenosti kroužek 45mm od CB6000s = kroužek 50mm od Holytraineru. Ale možná je to jen můj pocit.

4

Děkuju za info,zkoušíme ty řetízková tanga,zatím super.Kroužek od CB sedí pekně na míste,prakticky nemožné horem se vysvobodit.Jen čekáme na materiál z nezavadné ocele,jinak partnerka uplně unešená,a hlavně HL ma kroužek vcelku a tak tanga bodou na zkoušku vzadu zavřena trvale:-(.A bude možnost jen sundaní odnímatelneho dílu,nasazování CB je trošku komplikované.Vlastně neco jako T pas.Vyrobíme tanga.A hned v lednu bych objednal HL druhé generace z čirého plastu.Myslím že tu nekdo nabízel možnost dodání.Radi to uvítame.

5

A jěště jeden dotaz,mám CB6000s a klícka delkou plně vyhovuje ale HL má standart a small.Moje zamčená ozdoba má v klidu max 6cm a ,,pracovní,, velikost cca 12.Kterou délku zvolit?Ranní erekce mám,tak aby se to dalo přežít,jinak většinou v klidu,ale třeba v sauně je mi CB6000s vysloveně velka:-(.Dík za rady.

6

Já mám CB-6000s originál i HolyTrainer originál. 45mm kroužek u CB-6000s mi sedí nejlíp a k HolyTraineru mám dva 40 a 45 mm a nejlíp by mi vyhovovalo něco mezi tím. Takže já osobně bych 50mm rozhodně nedoporučoval.

7

cirrus1: Na stránkách výrobce jsoou fotky s rozměry. Pokud ti vyhovuje CBs, šel bych do HTs.

http://www.holytrainer.com/en/specifica … astity.asp