Téma: V pásu cudnosti po deseti dnech
Mužský pás cudnosti mne po léta fascinoval a přitahoval, i když jsem se praktické zkušenosti s touto sexuální pomůckou zároveň i obával a dlouho jí odolával, leč nakonec neodolal. Vzrušující zvědavost nakonec zvítězila nad neurčitými obavami a předminulý týden jsem obdržel svůj první pás cudnosti, plastový CB 6000. Když jsem si jej před deseti dny poprvé v životě nasazoval, tak jsem vůbec netušil, jak dlouho budu schopen bez masturbace vydržet, do té doby jsem totiž prakticky každý den i několikrát onanoval.
Dal jsem si nezávazné předsevzetí, že zkusím vydržet bez orgasmu celý týden, ale nebyl jsem si jist, zda to budu schopen zvládnout. Třetí den jsem byl už docela nadržený a na Xchatu jsem potkal známou, která mi říkala, že svého přítele také zamyká a že by začátečníkovi doporučovala 4 dny, zkušenějšímu týden a za dva týdny by mne i pochválila. Samozřejmě jsem stál o pochvalu této slečny, ale dva týdny mi připadaly tak šíleně vzdálené a téměř nedosažitelné.
O dva dny jsme se chatovali znovu a tentokrát mi řekla, že si ho po týdnu můžu vyhonit a to dokonce dvakrát, prý si to za ten týden bez orgasmu zasloužím - pokud tedy vydržím celý týden. Největší peklo bylo třetí a čtvrtý den, ale poté jsem si na pás zvykl, a když uplynul týden, tak mi ani nepřišlo, že je má masturbační potřeba tak akutní a třebaže mi to netová slečna dovolila, tak jsem si ho nevyhonil a rozhodl se to o další týden protáhnout.
Navíc týden prý zase není nijak heroický výkon, jedna Madam se mi na netu vysmála, že šest dní v pásu není nic ke chlubení, jiná mi zase říkala, že by mne držela pod zámkem bez orgasmu měsíc, dva, tři nebo rok či dokonce doživotně. To mi docela zatrnulo, cože, do konce života už žádný orgasmus? Přesně tak, odpověděla slečna. Na mou námitku, že jsem byl zvyklý onanovat i několikrát denně suše odvětila, to si budeš muset odvyknout.
Také na mne zapůsobilo motto stránek http://pas-cudnosti.tumblr.com/ Paní Nikol: „Proč pás cudnosti? Mužská masturbace je hnusný, sobecký, návykový a k ženám neuctivý zlozvyk. Masturbace má za následek podstatné snížení přirozené sexuální touhy po manželce nebo přítelkyni a dává muži pocit, že jeho orgasmus je prvořadý a ženu vidí, až na druhém místě.“
Po týdnu bez orgasmu jsem na sobě začínal pozorovat, jak se mé chování mění. Mé mužské šovinistické ego se úplně zhroutilo, už se nedívám na ženy jako na sexuální objekt a lovnou zvěř, ale jako na rovnocenné či spíše nadřazené bytosti, jako na bohyně, které bychom měli my muži milovat a uctívat. Chovám se k ženám mnohem pozorněji a laskavěji, jako kdyby každá měla klíč od mého pásu a za mé galantní chování by mne mohla odemknout a poskytnout sexuální úlevu nebo mi povolila, abych si ho konečně mohl vyhonit.
Mužský pás cudnosti nejen partnerce zaručuje, že ji muž nebude zahýbat s jinou ženou nebo se svýma rukama, ale má nepochybně i pozitivně výchovný efekt na chování partnera nejen k ní samotné, ale k ženám všeobecně a vhodnou regulací jeho orgasmů si jej může přetvořit k obrazu svému. Já osobně se cítím po necelých dvou týdnech nošení pásu cudnosti dostatečně převychován, vnímám tuto sexuální pomůcku jako nezbytnou součást svého oděvu a jediné, co mi chybí ke štěstí, je potkat reálnou klíčnici v mém okolí, které bych mohl svěřit klíče od klícky a jež by měla pod kontrolou můj sexuální život a já bych ji na oplátku projevoval svou vděčnost, úctu a respekt.