1

Téma: CB 6000s kovový - úprava

Po roce a půl nošení plastového CB 6000s jsem postupně přešel na kovový CB 6000s. Vzhledem k tomu, že mi již dvakrát prasklo očko u plastového kroužku průměru 50 milimetrů, objednal jsem si u Vojty kroužek kovový o stejné velikosti. Změna to byla velice příjemná, hlavně se však kroužek nezařezává do kůže.
Nastal čas na změnu a tak jsem si objednal celokovový CB 6000s. Po pár dnech nošení jsem zkusil nasadit oba kovové kroužky najednou a to se podařilo. U kovového pásu je lepší i to, že se spojovací trny neohýbají pod tlakem smršťujícího se šourku, občas se mi stalo, že se jedno varle protlačilo spárou i když jsem zmenšil plastový vymezovací váleček na 5 milimetrů.
Teď to tedy sedí, trny se neprohýbají a vše je na svém místě, tak jak to má být. Příjemná je i vyšší hmotnost celého "postroje".

http://www.cudnost.cz/fotogalerie/

2

Re: CB 6000s kovový - úprava

Sedí ti 50mm kovový kroužek stejně jako plastový? Četl jsem,  že kovový sedí líp o číslo menší. Sám už delší dobu uvažuji o tom,  že si koupím kovový,  ale stále váhám jakou velikost koupit.

3

Ja si kojpil kovovy k plastovemu vb6000s a nemuzu si ho vynachvalit.. plastovy 45 jsem nemohl mit ani hodinu a mel jsem 47 ale kovovy 45 je mi akurat.. asi to bude aji podle toho jak moc tesny mas plastovy 50 ale kovovy o neco mensi je je lepsi

4

Já se ptám,  protože Zdenekop psal,  že používá stejnou velikost. Tak bych se rád seznámil se zkušenostmi další uživatelů,  kteří přešli z plastového kroužku na kovový. Než něco koupím chci mít co nejvíc informaci.
Když mi nedávno praskl plastový kroužek 50mm měl jsem jeden den jen 45mm dalo se to, ale nebylo to ono a delší dobu bych nezvládl. Tak bych rád věděl jestli, pokud jsem vydržel jeden v 45mm plastu bude kov přijatelný na dlouhodobé nošení.

5

U plastového kroužku 50 mm jsem měl vyplněné spáry tavící hmotou, pak se to dalo nosit bez problémů, ale u dvou mi prasklo očko. Pak jsem si u Vojty objednal kovový kroužek stejného průměru. Při přechodu na kovový kroužek to bylo ale ještě pohodlnější a sedí náramně. Nyní i se dvěma kovovými kroužky je to pohodlné.

6

já mám už druhý plastový kroužek a drážku mám také vyplěnou a hrany zahlazené. jen pořád dumám nad tím jestli jít do kovového a jaký průměr, někdo píše že plasto 50mm=45mm kov a ty mám oba 50mm, tak nevím.

7 Naposledy upravil: davue007 (12.12.2015 17:28:09)

Mě kroužek plast 50 odpovídá kovu 50 viz foto. Spojovací kolíčky, chtěli trochu obrousit v průměru tak o 0,5 mm
Kovový je za mě jenoznačně lepší než plast.   

Teď u spideveru2 musím mít kroužek 45 s kroužkem 50 mě dost  padal. V porovnání jsou ale 50 ku 50 stejné. Tak nevím předtím mě byl kroužek 45 v plastu malý. Tak mě jedině napadá, rozdíl je v tvaru a tím i jinak sedí a sklouzává. Je to loterie 50%/50% nedá se dopředu říci. Doma se mě  nahromadily klícky a náhradní díly,ale vypadá ,že již jsem to vychytal.

http://www.zamcenydenik.cz/fotogalerie/1449936567.jpg
http://www.zamcenydenik.cz/fotogalerie/1449936547.jpg
http://www.zamcenydenik.cz/fotogalerie/1449936581.jpg

8

jojo to jsem pochopil, že 50mm je velkých v kovu stejně jako v plastu. spíš jsem to myslel tak, že kdo nosil 50mm v plastu tak mohl přejít na 45mm v kovu i přesto, že mu to v plastu vadilo.
ale jak píšeš, asi je to loterie 50na50. koupit, zkusit a uvidím.

9 Naposledy upravil: davue007 (12.12.2015 18:01:05)

Oproti plastu bych v kovu zkusil ten menší. Ten přechod plast jak píšeš je i moje zkušenost akorát já jsem vyměnil i typ klícky. Takže u mě to muže být zase zkreslené.

10

Tak jo, poradím se ještě s velkým mágem Vojtou a asi objednám ten 45mm. :-)

11

BIHOLKU: Neboj se zkusit kovový menší, není menší o tolik a ta jeho zaoblenost bez potíží dopustí větší stisk kolem koulí. Psal jsem tady o téhle svojí zkušenosti asi před rokem ve svém tehdejším skutečném příběhu:

http://forum.cudnost.cz/topic/492/takov … adska-hra/

Měl jsem menší kroužek jen z testovacího nerozumu a došlo k mému uzamčení. Zpočátku jsem z toho měl strach, ale zjistil jsem, že to byl nechtěný, ale přitom skvělý posun k lepšímu.

12

Padla na mne tak trochu nostalgie.

H.

13

Také jsem vyměnil plastový kroužek cb 6000s za kovový a změna to byla velice příjemná.

14

tak už mám také kovový kroužek. Vůbec se to nedá srovnávat, díky Vojto.

15

chtěl bych se zeptat na kovový kroužek průměr 40mm; jaká je ho skutečný průměr vodorovný a svislý. Pořizoval jsem (ne zde) průměr 40mm kovový, ale jeho skutečné rozměry nakonec jsou 38mm vodorovně (příčně) a 34mm svisle (měřeno po nasazaní spojovacího dílkou kovového). A to je už hodně málo.

16

Je trochu menší i ten, co nabízím já. Ale poprosil bych někoho ze zákazníků o změření, protože teď je nemám skladem a ani ve své soukromé sbírce. Díky.

17

Jen pár postřehů, které mám po výměně kroužku. Zjistil jsem, že opět můžu spát nahý a nemusím že ani na noc mazat. Noční erekce mě sice vzbudí,  ale není vůbec bolestivá a i když nejsem namazaný tak kroužek vůbec netahá. Vše je příjemné a naprosto dokonalé.

18

Musím se taky podělit o jednu zkušenost. Když byly ty parný dny v létě, tak mi ten malý kovový kroužek začal způsobovat nepříjemný  a hlavně bolestivý otlačeniny a i když jsem častějc promazával, musel jsem ho stejně nahradit větším. Ten mi ale byl zas moc velký, a tak se stávalo, že občas ptáček vyklouzl a následně i kulky. Vyřešil jsem to jednoduše a z izolační elektrikářský pásky jsem si namotal na ten větší kroužek pomocnou bandáž v síle tak jeden a půl milimetru. Páska furt drží, a i když se od lonskýho léta dole neholím, tak se ani chloupky k pásce nikdy nepřilepí. Normálně se v tom koupu i sportuju a nemusím už vůbec nic mazat a uzamčení si vysloveně užívám.

19

No, ale je otázka, z čeho je ta elektrikářská páska vyrobená? Bude to vhodné na dlouhodobé nošení?

20 Naposledy upravil: petrzprahy (10.2.2016 12:35:23)

Na dlouhodobý nošení to je, musíš to ale dobře namotat, aby jsi na kroužku pak neměl tvrdý výčnělky z pásky co potom škrábou na šourku. Zádrhelem nicméně je, že se páska po erekcích trochu posouvá dokud se nakonec po několika dnech nezarazí o krajní tyčky CB. Sundat kroužek jde i pak v pohodě, páska se vyhne směrem ven. Pro zpětný nasazení nicméně musíš tu přečnívající pásku oříznout nožem. Takže po asi osmi sundáních kroužku to chce namotat na kroužek další pruh pásky, jako kompenzaci za to postupný odřezávání a ztenčování vrstvy namotaný pásky. 

Můžeš se s páskou koupat, nic se neodmotává. Holit se ale s takto upraveným kroužkem nezkoušej. Když mne má Láska nyní opětovně přesvědčila o nutnosti holit se, mě se povedlo pořezat se. Břity strojku se zařízly do pásky a při tom řezu se povedl i zářez do šourku. Kromě docela slušnýho leknutí to znamenalo i nutný přemotání pásky kvůli ostrým hranám řezu a několikadenní odemčení kvůli rekonvalescenci. Od té doby se pravidelný holení provádí jen při sundaným kroužku a ručkama mojí Lásky.

21

No, to že to je funkční je jasné, ale já myslel píš materiál, určitě ne nebude zdravotně nezávadný plast sad

22

Jako že by byly izolační elektrikářské lepící pásky zdravotně závadné?

23

No, matriál ze kterého se to dělá určitě nebude určeny pro pravidelný kontakt s pokožkou ;-)

24

Proboha co to tady řešíme? Nikdo nebude zkoumat a nedoloží ti zdravotní závadnost nebo nezávadnost nějakých lepících pásek. Neblázni.

25

Ja neblaznim. Jen upozornuji. Mě to třeba dost vadilo. Teď používám kousek silikonu z cevky a je to ok.