1

Téma: začátek

Mám takový dotaz. Dnes mi přišel od jednoho z vás CB6000 a asi už hodinu ho zkouším nasadit. S vypětím všech sil jsem nasadil klícku a než se mi podařilo nasadit i kroužek a pospojovat to, tak už jsem to nespojil. Zkusil jsem tedy začít napřed kroužkem, no a až už jsem ho tam dostal, tak mi bylo jasné, že klícku tam už nedostanu. Teď zkouším tam mít zatím jen ten kroužek a počkat na to až bude vhodná příležitost tam nasadit i klícku. Nemám teď možnost si sednout do vany a zkoušet to s olejem nebo lubrikantem. No a protože nejsem obřezán, tak to jde fakt blbě. A to nemluvím o tom, že mi kroužek tlačí koule dopředu a já vypadám jako bych byl permanentně vzrušen. Je to možná tím, že to tam mám zatím trochu divoce poskládané. Jo a k té otázce. Když je chlap neobřezán, dáváte penis do klícky tak, že máte staženou předkožku? Přišlo mi to docela v pohodě, ale tuším, že jen do doby než se kůže na žaludu přilepí ke klícce. To už asi taková sranda nebude a nebo to lze takto nosit? Pokud tam narvu i předkožku, tak se tutově nevymočím a pokud ano, tak to budu mít všude.
Díky za info. Ještě pak připojím časem svůj příběh (na představenou)

2

Re: začátek

Tak jsem to opět zkusil a mám ho tam.  Jen mám pocit jako bych měl mezi stehny balón. smile

3

ahoj, no najjednoduchsia cesta ako sa zamknúť je najprv nasadit kruzok a potom pockat kym neochabe. Predtým ho ale natri lubrikantom a daj do mikroteniveho vrecka, hribsieho. Ked je v stave kludu potri aj vrecko a potom tl vsetko bez problemov pretiahnes aj cez klitku (dokonca aj ked sk na 60% stoporený) a ako bunus pohodlne ulozený

4

Mě se osvědčilo udělat 15 dřepů. Krev se spolehlivě rozlije všude možně jinde než do penisu. Lubrikant nedoporučuju. I když ze začátku je to asi jedno, možná ti to pomůže, ale později už to nedělej. Hrozně se na to chytá nečistota.

5

V tomhle ti asi moc neporadím. Nemám problém s nasazováním klícky. Samozřejmě nejdřív kroužek, pak klícku. Dělám jen to, že špičku žaludu trošičku namažu mastičkou, kterou mažu koule.
Děla jsem to před obřízkou i po ní. Před obřízkou jsem vždy nasazoval se staženou předkožkou, ale ta vždy časem sjela. Nikdy jsem neměl proném, že by se přilepila.
Vždy po nasazení ho tam mám "tak nějak divně", prsty trochu ze stran porovnám kůži a zbytek si sedne sám za pár hodin.
Protože koukám, že tvůj dotaz už je dva dny starý tak předpokládám, že už máš nasazeno. Jak jsi si s tím poradil? Jak to snášíš? Nosíš ho i práce? Představíš nám tedy svůj příběh?

6

Zatím spíš s tím trochu experimentuji. První nasazení to byl děs. Pak jsem to zkusil znovu a už to bylo lepší i když jsem to měl nějak blbě a tlačilo to ze spodu na koule, ale nakonec si zvykám na kroužek. Hlavní problém mám s tím, že při vzrušení to ze spodu dost táhne a tlačí. Když je v klidové pozici tak to jde a to snesu i víc hodin. Měl jsem jednu takovou nehodu na wc když jsem si myslel, že když jsem se poprvé vymočil ve stoje, tak že to půjde vždy. No, nešlo a měl jsem co suši a vytírat. Teď jsem ho tam trochu lépe vycentroval, tak by to mohlo snad dopadnout lépe.
No a další věc byla ta, že když při vzrušení se ten kroužek posunul po pytlu dolů a následně vzrušení pominulo, tak šel penis vytáhnout ven. Né že bych to chtěl, ale musel jsem ho sundat a nandat znovu. Teď když to zatím jen testuji, tak to problém není, ale když bych už neměl klíč, tak by to problém být mohlo. Četl jsem, že se toto už tady někomu také stalo a vyřešil to menším kroužkem. To u mě nejde, používám ten největší a jsem rád když to dokážu spojit a seskládat. Jak jsem psal, zatím jen natajno zkouším jestli to zvládnu nosit a pak začnu řešit jak to sdělit manželce. Myslím, že jak mě zná, tak proti rozhodně nebude, ale nerad bych byl za troubu co to nezvládne. smile

7

Jestli ti kroužek sjíždí při erekci dolu tak zkus opravdu o číslo menší kroužek a pokud skutečně nemůžeš jako já,  tak zkus menší dilatacni tyčku.
Já mám největší kroužek a nejmenší tyčku a je to v pohodě,  ale při erekci to vždycky bude tahat. Nicméně čím menší prostor pro erekci tím je to snazší.
Jestli cítíš,  že to tlačí jakoby ze spodu na koule,  tak jen najdi vhodnou pozici,  když používáš velký kroužek,  časem to vychytas tak,  že ho na místě kde to netlačí budeš mít automaticky a nebo opět menší kroužek. Ten já ale nepoužívám,  vydržím v něm  tak jeden den a noc a pak uz to nepříjemně škrtí,  navíc když mám plný koule tak to dost bolí. Proto mám ten největší,  ale musíš najít správnou pozici na pytly. Já mám výhodu,  že při testování byla moje Láska,  ale už po třech dnech jsem byl bez klíčů.
Jo a nejmenší tyčka ti zamezi i vyndání penisu,  protože nebudeš mít místo ho vyndat a pokud ho vyndas i tak tak ti doporučím ksd.

8

Zdravím,
tak tu mám další poznatky a zkušenosti. Sice zatím zůstávám u největšího kroužku a tyčinky, ale už jsem získal praxi v nasazování smile jde to dobře jen se tam nacpu pouze se shrnutou předkožkou. Už chápu tu obřízku. Pokud bych měl CB nosit stále, tak obřízka by byla jediná možnost. Teď k tomu nošení. Nechápu jak někdo může nosit kroužek (neobalen) protože ty podlitiny co z toho jsou, jsou nepříjemné. Naštěstí se rychle vstřebají.
Mám i jednu humornou situaci a to, když jsem na CB zapomněl a šel jsem do sauny. smile Naštěstí to dobře dopadlo a stačil jsem si to rychle a nenápadně sundat. No nemít zrovna klíč u sebe (v autě) tak by asi osazenstvo docela čučelo. A to tam zrovna bylo i dost žen.
Mohu říct, že samotné nošení je docela v pohodě jen si neokážu představit s tím hrát hokej nebo běhat.
Teď budu zkoušet kratší tyčinku a menší kroužek. Tak pak napíšu.

9

No neke, to jsi fakt zapomněl před vstupem do sauny, že máš klícku? Hustý smile

Pochopil bych to u pokročilého uživatele, který už je s klíckou sžitý a fakt na ni nemyslí kudy chodí. Tak to jsi na dobré cestě s dlouhodobým uzamčením. A nebo že by s tou nemocí ze skla?

(viz video: https://www.youtube.com/watch?v=A-vr41kE458&t=0m56s)

10

Tak to video je super. Zvlášť ty herci v publiku (Brodský, Vránová, Šimek, Sobota, Jandák, Gott) a další. Tehdy to měli povinně smile
Každopádně tu sklinku snad ještě nemám, jen jsem to furt odkládal a odkládal a pak už bylo pozdě.
A aktuální info z dnešního rána. Zkusil jsem menší kroužek (2. největší) s menším trnem a do 15 minut jsem měl fialový jak koule, tak penis. Kroužek šel hned dolů, ale menší trn jsem zatím nechal a uvidíme.
Kroužek jsem si omotal páskou, tak jsem zvědav. smile