Téma: začátek
Mám takový dotaz. Dnes mi přišel od jednoho z vás CB6000 a asi už hodinu ho zkouším nasadit. S vypětím všech sil jsem nasadil klícku a než se mi podařilo nasadit i kroužek a pospojovat to, tak už jsem to nespojil. Zkusil jsem tedy začít napřed kroužkem, no a až už jsem ho tam dostal, tak mi bylo jasné, že klícku tam už nedostanu. Teď zkouším tam mít zatím jen ten kroužek a počkat na to až bude vhodná příležitost tam nasadit i klícku. Nemám teď možnost si sednout do vany a zkoušet to s olejem nebo lubrikantem. No a protože nejsem obřezán, tak to jde fakt blbě. A to nemluvím o tom, že mi kroužek tlačí koule dopředu a já vypadám jako bych byl permanentně vzrušen. Je to možná tím, že to tam mám zatím trochu divoce poskládané. Jo a k té otázce. Když je chlap neobřezán, dáváte penis do klícky tak, že máte staženou předkožku? Přišlo mi to docela v pohodě, ale tuším, že jen do doby než se kůže na žaludu přilepí ke klícce. To už asi taková sranda nebude a nebo to lze takto nosit? Pokud tam narvu i předkožku, tak se tutově nevymočím a pokud ano, tak to budu mít všude.
Díky za info. Ještě pak připojím časem svůj příběh (na představenou)