Téma: chastity piercing
Ahoj. Mám dotaz. Neexistuje nějaký piercing, který zabrání orgasmu? S tím, aby byla možná erekce. Díky :-)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » chastity piercing
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj. Mám dotaz. Neexistuje nějaký piercing, který zabrání orgasmu? S tím, aby byla možná erekce. Díky :-)
Člověče, neblázni, ještě si ublížíš. Orgasmus je fáze kontrolovaná autonomním nervovým systémem, piercing je (trvalé) propíchnutí části těla. Na velmi teoretické bázi si dovedu představit mechanické přerušení nervových vláken, ale vzhledem ke komplexitě nervového systému penisu by to stejně nešlo tak, jak si myslíš. A i kdyby ano, jednalo by se trvalé poškození.
Nejsem odborník, ale jelikož orgasmus a erekce jsou stimulovány po jiných nervových drahách (sympaticus a parasympaticus), tak čistě hypoteticky to možné je, ale osobně bych to nedoporučoval, protože erekce je do velké míry (větší než by člověk věřil) ovlivňována psychicky = kdyby ses natrvalo připravil o orgasmus, tak bys mohl snadno přijít o schopnost erekce.
Pokud jsi měl na mysli zabránění ejakulace piercingem, tak jediné o čem vím je toto:
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Alb … e.27s_wand
ja mam Frenum piercing a je to uplne super. priatelka je nadsena ja tak isto hlavne pri istych polohach a uhloch to zabera este viac.... mam ho rok a odporucam kazdemu!
Vracím se k tomuhle staršímu dotazu: dokud nebyly tyhle PC, tak měl jsem piercing(tyčinka se dvěma kuličkami na koncích) propíchnutý napříč skrz předkožku, takže jsem nemohl předkožku stáhnout ze žaludu a takhle co nejjednodušeji masturbovat. Erekci to nebránilo, ale orgasmu jsem nedosáhl a souložit s tím taky nešlo. Tohle už znali staří Římané a Řekové, viz např. https://en.wikipedia.org/wiki/Infibulation
Proti PC to má nevýhodu, že to má smysl jen na dlouhou dobu, piercing nejde jen tak vyndat a dát zpátky, dírka bývá malá a hned se zatáhne.
Já v létě podstoupil prince Albert piercing, právě kvůli tomu, aby byly všechny moje orgasmy pod kontrolou mé paní (aby nešel penis vytáhnout z klícky).
Momentálně je již roztažený natolik, že v něm mohu mít tento zámeček: http://www.lustlock.com/bilder/A/AS-1.jpg který jsem objednal přes lustlock.com. Zatím se mi však v kombinaci s klíckou (modifikovaná kopie Holytrainer) příliš neosvědčil, prostě na něj příliš tlačí spodní prádlo a díky tomu dovede kolikrát nepříjemně skřípnout předkožku. Nejjednodušší řešení by sice byla obřízka, ale do té se mi moc nechce, takže jsem o víkendu roztáhnul piercing na 4mm kruhový segment, počkám dva tři týdny, až se usadí a poté chci zkusit uzamčení skrze kroužek, aby samotný zámeček byl volnější a tolik netlačil na předkožku.
Tak co, jak pokračuje roztahování?
Nechceš popsat příběh, jak sis to šel nechat udělat?
Roztažení šlo poměrně snadno, vpich si na 4mm segment zvykl rychle, nečekal jsem ani celý týden, takže jsme mohli vyzkoušet uzamčení skrz kroužek, kdy už zámek byl kompletně venku.
Pořád to ale neřešilo trable s předkožkou, takže jsem se jí rozhodl úplně zbavit (viz. http://forum.cudnost.cz/post/7059/#p7059 ), což další experimenty trochu oddálilo.
Nakonec jsem po obřízce zavrhl i Holytrainer, jehož "větrací" otvory mě způsobovaly poměrně nepříjemné otlaky na žaludu, bylo v něm nedostatek místa pro piercing se zámečkem a zároveň je jeho plast natolik pružný, že při troše šikovnosti se dá zvětšenou dírou na močení zámeček i tak protáhnout.
Následovala tedy volba jiné klícky a pro tyto účely mi do oka nejvíc padnul Spiderwire2.
Konstrukce této klícky umožnila zamčít penis skrz PA piercing, samotnou klícku a Hafada piercing, takže zde už opravdu není možnost, jak penis z klícky vytáhnout. Takto jsem zamčen už bezmála tři týdny.
Pro ilustraci přikládám fotku:
Z důvodu minimalizace váhy na piercingu (prevence případné migrace piercingu) jsme se rozhodli používat plastové zámečky, což přispělo i k prodloužení průměrné délky mého uzamčení, jelikož oba neradi plýtváme ![]()
Bohužel mi Spiderwire2 úplně nevyhovuje jak délkou klícky, tak hlavně tím, co se mnou dělá v noci, kdy se naopak s Holytrainerem nedá srovnat. Takže zatím je i tohle pořád provizorní řešení, než mi dojde tento model, který by snad měl být už posledním přírůstkem do sbírky.
Díky za doplnění. Je škoda, že nevyužíváte nějaký pěkný kroužek jako PA. Přeci jen kov je kov...
Jak to myslíš?
PA mám klasický kruhový, uzavřený segment z chirurgické oceli.
asi jsem to špatně pochopil, myslel jsem si, že si místo kroužku dáváš ten zámek...omlouvám se
To původně bylo v plánu, ale nakonec se to příliš neosvědčilo z hlediska pohodlí.
Navíc mám dojem, že by vzhledem k tomu, že má průměr jen 3mm a neváží úplně málo, tak by mohl udělat víc škody než užitku.
Takže tento zámeček používáme jen ke klícce.
Hm hm, klícka, na kterou čekáš, vypadá zajímavě..ergonomicky.. Mohl bys, prosím, hodit liknk, z vyhledávání přes google obrázky mi to našlo jen klícku víceméně stejnou, ale moc krátkou https://www.aliexpress.com/item/Stainle … -JUbemqjQJ Předem dík!
Je od stejného prodejce
https://www.aliexpress.com/item/Stainle … -feyFiQFQv
Chastsissy, už ti klícka přišla? Někde jsem tu na fóru před pár dny četl, že stále čekáš.. Zajímalo by mě tvoje zhodnocení..krátkodobé a pak i dlouhodobé, pokud bys byl ochoten. Tahle klícka se mi opravdu líbí, jen mám "obavu" z toho, že vzdálenost mezi spodním koncem klícky a kroužkem se mi zdá velká..a i když je na výběr hezká paleta průměrů kroužků, tak aby varlata neměla tendenci(možnost) cestovat ven.. Předem díky!
Klícka mi přišla v pátek, takže ji mám zatím jen pár dní, ale už teď se nebojím říct, že je to zatím to nejlepší, v čem jsem byl kdy uzamčen. Ta spodní mezera mezi kroužkem a samotnou klíckou je poměrně veliká, při výběru vhodné velikosti kroužku, by to nemělo vadit.
Já si vybral kroužek přesně na míru (výrobce nabízí výběr odstupňovaný po 2mm), takže ve spojení s takto malou klíckou je vše na svém místě, nikde nic necestuje a svůj účel plní dokonale. Navíc ten kroužek je pěkně ergonomický, tvarem je to spíš elipsa, než kroužek.
Každopádně, co se týče nočních erekcí, nemůžu si ji vynachválit, nevím jestli už je to i tím, že za téměř měsíc a půl, kdy jsem byl zamčený ve Spiderwire2 už si tělo zvyklo, ale momentálně se téměř nebudím, a když ano, tak během minuty už zase spím jako dudek.
A špička klícky je mnohem lépe uzpůsobena našim potřebám na uzamčení skrz piercing Prince Albert.
Když to shrnu, jsem rád, že konečně po roce, kdy jsme s moji paní začali experimentovat se zamykáním, po vyzkoušení 4 různých typů klícek (CB6000, Kopie Holytraineru, Spiderwire2 a teď tahle), podstoupení PA piercingu a následné obřízce, to konečně vypadá, že jsme našli ideální kombinaci, která umožňuje moje 24/7 uzamčení, bez možnosti, abych se z ní dostal nebo v ní jakkoliv podváděl.
Sečteno podtrženo, vypadá to, že od nového roku má moje paní všechny mé orgasmy pod její kontrolou a já jsem se stal její poslušnou anální čubinkou, což byl důvod, proč jsme s tím před rokem začínali.
Pro ilustraci přikládám fotografii.
Vypadá hodně "stažený", smrštěný...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » chastity piercing
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB