Téma: Rychlá představa, kterou jsem daroval spřízněné osobě :)
Jsem již pět dní zamčený v pásu cudnosti. Nadrženost je obrovská. V podstatě již nemyslím na nic jiného, než na uvolnění. Mrazí mě v celém těle a zároveň jako by mi tělem projížděl elektrický proud. Pás cudnosti mi tlačí na penis, kdykoliv se mi chce postavit. A to je skoro pořád. A Ty mi nijak nepomáháš, právě naopak. Pořád mne dráždíš, ať už slovně, nebo tím, jak jsi oblečená, anebo necháváš provokativně vystavené na podívání Tvoje krásné nohy. Když se převlékáš, vždy se ujistíš, že jsem nablízku, abych mohl spatřit Tvé božské tělo. Ale neděláš to nějak necudně, prostě Ti jen trvá nekonečnou dobu, než si sundáš šaty, když přijdeš z práce, než si sundáš podprsenku a než si stáhneš kalhotky. A rozhodně se hned neoblékneš, ale jdeš ke mně, obejmeš mě a zašeptáš mi do ucha: „Jak se cítíš? Tlačí Tě to dole? Ale tohle jsi přece chtěl, ne? Tak to teď musíš vydržet, protože mě to děsně baví, jak se přede mnou kroutíš, jak na mě házíš ten Tvůj pohled a jak mi sloužíš, protože si myslíš, že Tě brzo pustím. Abych řekla pravdu, tak jsem z Tebe hodně vzrušená, můžeš si šáhnout“. Já Ti šáhnu do rozkroku a ucítím, jak jsi horká a vlhká. Úplně mám olepené prsty. Neodolám a vstrčím si ty prsty do pusy, abych Tě aspoň ochutnal. Ale to mě akorát ještě víc vzruší. A Ty mi zase zašeptáš: „Chutná? Chtěl bys víc? Stejně jsem z toho všeho tak vzrušená, že potřebuju cítit tvůj jazyk.“ A necháš se ode mě dlouze vylízat, za použití vibrátoru a dilda. Při orgasmu se nemůžeš udržet a křičíš, protože Tě vzrušuje ta představa, co to se mnou dělá a přitom víš, že já se ještě rozhodně neudělám. Ta moje bezbrannost se Ti taky líbí a ještě posiluje Tvou dominanci. A takto to jde celých těch pět dní. Pátý den je víkend, jsme spolu odpoledne doma, protože venku od odpoledne prší. Já se Ti snažím vyplnit každé Tvoje přání, protože doufám, že mi to vyslouží Tvoje povolení se udělat. Ale samozřejmě nic nevím na jisto. Nedala jsi mi pevné datum, jak dlouho budu zamčený. Jen jsi mi to oznámila, že jsi o tom četla a chtěla to se mnou vyzkoušet, protože víš, jak jsem pořád nadržený. Ale jak dlouho budu zamčený, to nevím. Na netu jsem, se dočetl, že při dodržování určitých pravidel se v tom může být týdny i měsíce. Když jsem to četl, myslel jsem, že omdlím. Ale to už zámek zaklapl a nedalo se s tím nic dělat. Už druhý den jsem Tě prosil, abys mi to sundala, že se nutně potřebuju vystříkat. Jen ses usmála a dodala mi k tomu: „Lásko, prosím tě, ty vyvádíš za dva dny. To jsem zvědavá, co budeš dělat za měsíc.“ Ve mně by se krve nedořezalo. Začnu zase prosit, ale jen mi položíš ukazováček na rty a zašeptáš „Pšššššššš, už nic neříkej, nebo v tom budeš ještě dýl.“ Od té doby raději nic neříkám, jen snažím vyplnit všechna Tvoje přání. Takto to jde i o tom víkendu pátý den. Pudy mě nutí na orgasmus pořád myslet, ale rozum mi říká, že si to jen zhoršuju a stejně je rozhodnutí jen na Tobě. Večer sedíš na gauči, na stolku máš notebook a projíždíš si FB. Je horko, takže máš jen kalhotky a podprsenku. Na noze, kolem kotníku, máš na řetízku zavěšený kliček od mého pásu. Celý den je mi na očích. Dnes jsme se byli dopoledne i projít a vzhledem k horku, které ještě panovalo, sis vzala jen sandály a klíček nechala. Většinou si toho lidi nevšimli, ale třeba ve frontě se za námi dva mladíci pochechtávali. Očividně to věděli. Já se mohl studem propadnout, ale Ty sis to očividně užívala. Jak tak sedíš na gauči, přistoupím k Tobě, kleknu si pod Tebe na kolena a začnu Ti masírovat nohy. Vím, že masáž nohou máš ráda. A navíc každý kontakt s Tvým tělem je pro mě potěšení. I když děsivě mučivý. Ty, jako bys mi ani nevěnovala pozornost. Pohled máš upřený do PC, jen neznatelné pohyby nohou jsou pro mě signálem, že se Ti to líbí. Po chvíli to už nevydržím a začnu znovu prosit. „Prosím, Miláčku, udělej mě. Udělám pro Tebe cokoliv, ale opravdu se hrozně moc potřebuju udělat“. Konečně se na mě podíváš, usměješ takovým záhadným způsobem a řekneš mi: „Tak ty by ses chtěl tak moc udělat? No možná ti to povolím, ale něco za něco. Vzhledem k tomu, jak se mi to líbí, jak se tu přede mnou kroutíš a jak mě obsluhuješ, tak se toho nechci vzdát. Pokud budeš souhlasit s tím, že Tě budu zamykat pravidelně a prodlužovat dobu uzamčení, tak ti to mimořádně dovolím.“ Hlavou mi jdou protichůdné myšlenky. Na jedné straně se opravdu hrozně chci udělat, ale na druhé bych si chtěl zachovat alespoň nějakou volnost. Přemýšlím. Po chvilce přísným hlasem řekneš: „Čekám!“ A já vyhrknu: „Souhlasím.“ Ty se jen ještě víc usměješ a dodáš: „Ale počítáš s tím, že tě hned zase zamču a budeš v tom rozhodně dýl, než pět dní?“ Jen pokývu hlavou, protože mi ani nic jiného nezbývá. „Fajn, ale nejdřív já!“, zavelíš. Já už vím, co mám dělat. Začnu Ti líbat Tvoje krásné nohy. Přímo před očima mám ten klíček, který snad za chvíli použiješ. Líbám Ti obě nohy a postupně jdu výš a výš. Tetelíš se vzrušením. Já mám penis v klícce úplně naběhlý. Ze špičky mi odkapává čirá tekutina a nejde to zastavit. Koule mám rudé. Postupně se dostávám k Tvé mušličce. Jakmile Ti poprvé olíznu klitoris, tak se celá prohneš a zavzdycháš. Ruce se mi nekontrolovatelně chvějí a s nimi i celé tělo. Lížu Ti klitoris. Jakmile začneš víc vzdychat, tak přidám i ruce. Nejdřív Ti dovnitř zasunu jeden prsty, potom dva. Snažím se tlačit špičkami prstů ke stydké kosti, protože tam někde bod G a jsi na tom místě obzvlášť citlivá. Zuřivěji Ti lížu klitoris. Ty už jen vzdycháš, oči máš zavřené a rukama mi tlačíš mou hlavu mezi své nohy. Postupně zrychluji strkání a vytahování prstů. Za chvíli ztichneš, prohneš celé tělo jako luk a poté vykřikneš. Máš bouřlivý orgasmus. Prsty i celý obličej mám od Tebe celý mokrý. Pod mým penisem je loužička tekutiny, která ze mě zatím vytekla. Když konečně otevřeš oči, pohled Ti zabloudí na tu loužičku a na můj penis, který už je úplně rudý koule naběhlé. Ještě chvíli přerývaně dýcháš a díváš se mi přivřeným pohledem do očí. Až se vydechneš, opatrně se zeptám: „Prosím, dovolíš mi se teď s Tebou pomilovat?“ Rozesměješ se. „Pomilovat? A to ti slíbil kdo? Já řekla, že ti možná dovolím se udělat, ale nejdřív si stoupni a pojď blíž ke mně!“ Okamžitě splním Tvé přání, i když mám v hlavě chaos. Myslel jsem, že Ti ho budu moct strčit dovnitř a cítit Tvé teplo. Zatím se pohledem přiblížíš k mé klícce. Opatrně, nejdřív jedním prstem, potom dvěma přejíždíš po klícce a po koulích. Vzrušením se můžu zbláznit. „Ještě se přesvědčím, jestli to opravdu tak potřebuješ.“ Palcem a ukazováčkem mi hodně silně stiskneš jedno varle, potom druhé. Po každém stisku mi z penisu ukápne další kapka tekutiny. „Hmmm, máš je hodně tvrdé, horké a velké.“, konstatuješ. Je to tak, po těch pěti dnech je mám plnější a opravdu tvrdší, jak jsou naplněné semenem. Konečně si mučivě pomalu saháš ke kotníku, rozepínáš řetízek a sundáváš klíček. Vezmeš ho do ruky a strčíš mi ho před obličej a provokativně s ním kýveš. „Chceš?“ „Ano prosím, Madam, odemkněte mne!“, automaticky vykám a podřizuje se tak Tvé dominanci. „Popros, ať vím, že to opravdu chceš!“ „Prosím Madam, opravdu moc prosím, dovolte mi se udělat.“ „A jsi si vědom toho, že tě hned zase zamknu a budeš v tom minimálně dvakrát tak dlouho, co teď?“ „Ano, Madam, uvědomuji.“ „ Tak pojď sem!“ Přiblížím se k Tobě. Bereš klíček, zasouváš ho do klíčové dírky na zámečku a pomalu otočíš. Potom zámeček vyvlečeš a pomalu sundáš klícku. Okamžitě se mi celý vztyčí. Je celý mokrý, zpocený a rudý. Pod předkožkou je vidět naběhlý žalud, ze kterého odkapává tekutina na zem. Ukazovák mi přiložíš k žaludu, trochu nabereš na prst a bezohledně mi ho strčíš do pusy. Pořád se mi u toho díváš do očí. „Zase si klekni na zem!“, zavelíš. Klekám si. Strčíš mi k penisu pravou nohu. „Sem!“ ukážeš mi na svůj nárt. Bez pobízení si vezmu penis do ruky a začnu si ho honit. Je to hrozně intenzivní pocit, po pěti dnech zase cítit stimulaci na penisu. Díváš se mi přitom do očí s přísným výrazem. „Dělej, nemám na Tebe celej den!“, procedíš. Ale nemusíš mě pobízet, po pěti dnech to opravdu dlouho netrvá a já mocně stříkám. Snažím se zacílit na Tvůj nárt, ale je toho tolik, že to ani není možné. Navíc to ze mě stříká opravdu pod tlakem. Ovšem ten pocit úlevy je obrovský. To napnutí v celém těle polevilo. Jako bych ochabl. Tak silný orgasmus jsem už dlouho nezažil. Nohu máš celou postříkanou, nehledě na cákance na zemi. „Řekl a jsem sem! Ty neumíš poslouchat nebo co?“, zpražíš mě hned. V očích máš přísný výraz. Okamžitě vím, že jsem neudělal dobře, kdy jsem si nedal pozor. „“ Já jsem ti něco říkala! Okamžitě to ukliď!“ Chci si stoupnout a dojít pro kapesník. „Ne takhle ukliď, ale takhle!“ Vezmeš mou hlavu a násilím ji přistrčíš ke své noze. Pochopím. Nechce se mi, ale nebudu riskovat odmlouvání. Začnu tedy všechno z Tvé nohy slízávat. Má to divnou slanou chuť. Dávám si záležet, abych nikde nenechal ani kapku. „Dočista!“, přikážeš. Vše tedy řádně vyčistím. Ale co na zemi, to se mi moc nechce. „Mám to vyčistit i ze země, Madam?“, pro jistotu se ptám. „Počkej“ a zvedáš se z gauče. Zůstávám klečící na stejném místě. Odcházíš do jiného pokoje. „Ani se nehni!“ Pevně klečím bez jediného pohnutí. Za chvíli se vracíš. „Ksichtem k zemi a všechno slízej!“ Jdu tedy obličejem dolů a tím pádem vystrkuji nahoru svůj zadek. V tu chvíli ucítím velkou bolest na levé půlce. Hned na to na pravé. Stojíš za mnou a dáváš mi rány bičíkem, zatímco já poctivě všechno slízávám ze země. „To máš za to, že jsi mě neposlechl a znečistils i zem. To tě naučí mě neposlouchat.“ Biješ mě bičíkem střídavě na obě půlky. Zadek mám určitě úplně rudý. Po tom, co slížu poslední kapku, mě dáváš na každou půlku ještě jednu závěrečnou ránu, do které dáváš všechnu sílu. Málem mi vytrysknou slzy, ale udržím se. „To tě doufám naučí, mě poslouchat. Teď si stoupni a pojď sem!“ Zvedám se, zadek i kolena mám hodně bolavé. V penisu mi to ještě pulzuje a napůl mi stojí. Stoupám si před Tebe. „Co to je? Co to má znamenat?“, ptáš se, když vidíš, že mám napůl tvrdý penis. Nečekáš na odpověď, a pravou rukou mi silně stiskneš koule. Opravdu hodně silně, až se celý zkroutím. „Stůj rovně!“ Penis mi hned ochabl. Nasazuješ mi znovu pás cudnosti a zaklapáváš zámek. „Připni mi to!“, velíš a podáváš mi klíček s řetízkem. Poslušně Ti ho připínám k noze, která byla ještě před chvílí celá pokryta semenem. Teď už je čistá. „A teď hybaj do práce, na lednici jsem ti nechala seznam, co máš do neděle zvládnout. Je toho hodně, tak se nezdržuj. Jestli to nestihneš, tak si mě nepřej. A třicet dní by byl základ.“ Poslušně odcházím do kuchyně………