1

Téma: Odtahovaní pásu od těla

Ahoj zasvěcení, mám dotaz ohledně nošení. Mám CB6000(kovový) tím jak je těžky se mi odtahuje od kořene, přetáhne se mi předkožka a celé to vysí dolu. Jak tomu lze zabránit? Pokud jsem to špatně vysvětlil, přidám zítra foto smile

2

Re: Odtahovaní pásu od těla

Já to nepochopil, ale je pravda teď jsem vstával tak jedu jen na 10%. tak prosím to foto.
Jinak pravidlo je těsné spodní prádlo.

3

Tak přikládám foto

http://s2.postimg.org/ons92m05x/Fotografie_08_12_15_v_9_14.jpg

4

Takhle na nahem těle to asi sjíždět bude. Zkus tesnejsi ale pohodlné spodní prádlo. Já taky hledal typ trenek než jsem našel ty správný. Nebo zkus dokoupit ksd to ti taky asi pomůže.

5

Ok, zkusim to ksd smile Tesnější prádlo nosím, se silikonem nebyl problém, ten je lehký.

6

Tak to bude tou váhou kovu a ksd by snad mohlo pomoct

7

Ja jeden čas taky uvažoval o tom že z plastu přejdu na kov,  ale zůstávám u plastu

8

Mě se osvědčila kombinace kovového kroužku a plastu. A pak taky kroužkový pc z kovu, ten držel nejlíp..

9

A co mensi krouzek?

10

Momentálně nosím 45mm ten my vyhovuje, když jsem si nasadil 40mm, tak mi okamžitě zmodral penis a ne a ne se zmenšit. Takže asi tak, to už jsem řešil s vojtou, momentálně jsem udělal upgrade jak asi vidíte na fotce, jelikož mi proklouzavalo varle ven. Takže jsem klícku nasadil hned za kroužek za pomoci uřízlé fixky jsem vyměnil kroužek a dal jí hned za klícku. Můžu ještě detailně nafotit. Teď už konečně se z toho bez pomoci klíčku nedostnu. Pokud tedy nepříjdou v úvahu štípačky. smile

11 Naposledy upravil: eKoo (1.1.2016 18:09:12)

Tak po noseni ksd se pas stejne stahuje dolu. Sice uz mam v tom nejratsi koliku vyvrtanou druhou dirku aby klec byla co nejbize krouzku, penis ani varlata uz na 100% bez odemceni nevytahnu, ale pas porad nedrzi na svem miste. Mate jedste nejake napady? Napadlo me nasadit si dva krouzky za sebe.

12

Kov je kov. Jenže 40cm kroužek je bolestivě malý, 45cm zbytečně velký. Klícka by také mohla být o centimetr kratší, ale "esko" by bylo přeci jen příliš malé. Ty samé problémy. Že by již existovalo řešení? Máte někdo zkušenost s tímto?

https://www.aliexpress.com/item/0/32439 … -Yny3ZNniY

13

Presne tak 40mm krouzek nasadim, zastrcim do nej spojovaci dilek aby drzel. Ihned se dostavi erekce a penis i varlata zacnou modrat. Neprestava to ani po delsi dobe a erekce ne a ne odejit. Coz je nezadouci a hlavne velice bolestive. Klicka, jak pises, by mohla byt o neco kratsi. Vzdy kdyz mam erekci, penis jako by zaleze dovnitr zhruba o ten centimetr az dva. Bohuzel je to tim, ze krouzek klicku nedrzi tam kde ma a odtahuje klicku do te doby dokud mu to koule dovoli

14

Armin
tohle si určitě nekupuj. Dle popisu je to chromované = možné problémy s loupáním chromu + možnost alergie. Z kovu vol výhradně nerezovou nebo přímo chirurgickou ocel. Tenhle typ bych rovněž nevolil pro přílišnou robusnost = váhu = viz problémy se skouzáváním výše.
Koukni se po nějaké verzi ze svařených kroužků - promysli si typ základního kroužku, ty s pantem dole jsou občas problematické, záleží na zpracování každého jednotlivého kusu. U svého jsem dráždění pantem (mezírky v místě spojení) řešil zakapáním mezírek vteřiňákem, teď zkouším obalení pantu lékařskou lepící páskou.

15

Napada me, ze nejlepsi zpusob jak zabranit zkouzavani, je zakomponovat do pasu krouzek s analnimi kulickami. Nebo nejakym retizkem kolem pasu. Nebo uz nekoho z vas neco napadlo?

16

Pokud nemáš PC jako hračku na pár chvil při scénce v posteli jsou anální kuličky na nic. Jak budeš v práci řešit velkou potřebu?? Navíc cokoliv v análku podporuje činnost střev = dříve nebo později budeš mít nutkání a nečisté kuličky.
Řetízek z chirurgické oceli kolem pasu jsem používal u předcházející klícky, velmi dobré řešení.

17

A ten retizek si mel ciste kolem pasu? A jaky si pouzival, lepe receno, jak velky? A za co si ho zachytil?

18

Zas nechci aby ten retizek byl videt. Staci se trochu ohnout a bude, nenosim trenky az na brichu. A nechci aby se zarezaval smile jak je mozne, ze to vsem drzi. Soudim podle toho, ze si nikdo nestezuje.

19

Mě se osvědčila plochá šňůra. Když je náhodou vidět tak vypadá, jakoby to byla guma z rozpáraných trenek ☺

20

Tak konecne uz mohu rict, ze to nemusim resit. Jak jiz mi nemdo poradil zmensit prumer krouzku oblepenim elektrikarske pasky, kvuli zmenseni prumeru. Opravdu to funguje smile

21 Naposledy upravil: Renne (3.1.2016 01:12:18)

Armine, já mám tuhle klicku a nemuzu  si ji vynachválit.
Minulý týden jsem zkusil na 2 dny kopii Holy Trainer, ale dám ji zase pryč...

http://m.ebay.com/itm/Male-Stainless-St … nav=SEARCH

kratší varianta
http://m.ebay.com/itm/Male-Stainless-St … nav=SEARCH