1

Téma: Vyvlekavani vs velikost

Ahoj,

poridil sem si HT z eshopu cudnost, muzu vas poprosit o vase zkusenosti?

Bohuzel sem zjistil, ze pri pouziti stredniho krouzku, ktery mi sedi tak akorat, si po sprse muzu penis vytahnout z klicky jak je kluzky. Ja vim, je to malichernost, ale dokonale "uvezneni" pro me bylo cast duvodu proc si poridit CB.

Mam tedy moznost bud pouzit nejmensi krouzek, ze ktere ho se sice nedostanu ale ktery neprijeme tlaci, nebo ten stredni.

Nezda se, ze bych mel nekde zaskrceny obeh a trocha bolesti mi nevadi, na delsi noseni to ale neni. Chtel jsem se tedy zeptat, jestli se moje telo klicce prizpusobi, pokud budu pravidelne trenovat s tim nejmensim, nebo je to marne? Jake mate zkusenosti?

2

Re: Vyvlekavani vs velikost

To je otázka. Já taky snesu menší kroužek, který tlačí, ale na delší nošení to není a nezvykl jsem si, ale někdo si třeba zvykne.
Nepíšeš jestli máš klíčnici nebo ne. Sice ho vyndáš po koupely, ale už ho tam bez odemčení určitě nedáš, co na to klíčnice?

3

Ahoj BIHOLKU,

diky za zkusenosti.

Klicnici bohuzel nemam, stale hledam. Asi budu mit problem najit klicnici, ktera by mi vyhovovala, takze sem spokojeny se samo-zamykanim.

Zpet jsem ho strkat nezkousel, ale taky si myslim, ze to nepujde. Je mi jasne, ze CB takhle muze stale slouzit pro kontrolu potencialni klicnici. Z meho pohledu je ale problem to, ze se vubec muzu dostat ven. Kazi mi to takovou tu fantazii kterou jsem mel, ze s CB jsem opravdu uvezneny, a nemuzu nic. To byl jeden z duvodu proc jsem si CB kupoval.

Nechci aby to vyznelo jako nejake remcani. Krome teto malickosti jsem s nakupem velmi spokojeny a uspesne trenuju delsi a delsi noseni smile . Dnes me ceka pokus o prvni zamknutou noc ve strednim, a na konci pristiho tydne bych s nim chtel jit i do prace.

Jeste jednou ti dekuji za zkusenosti. Potvrdilo to moji obavu, ze pokud tlaci ted, bude tlacit porad. Jeste malemu krouzku dam par dni, a kdyztak se definitivne presunu na stredni. Prece jen je pro me moznost dlouhodobeho noseni dulezitejsi nez moje fantazie.

Pokud by nekoho zajimaly muj progress trainigu s tlacicim nejmensim krouzkem, tak dnes jsem vydrzel 3 hodiny, pak musel dolu. Pomohlo, ze byla venku opravdu zima, takze pri nasazovani bylo vse smrskle. Dokud jsem sedel a pracoval, bylo vse v poradku a bolest byla minimalni. Jakmile jsem ale vstal a zacal uklizet, musel jsem ho rychle sundat, protoze zacal opravdu hodne rezat.

4

Pokud tě to utesi, já jsem se dokazal vyvleknout z každé klicky, kterou jsem měl. A taky vrátit zpět..

Řešení je PC typu T, tzn kolem pasu..

5

Ahoj Omaeli,
mam kovovy A927, puvodne s prostrednim krouzkem, pak jsem poridil mensi, ale prvni pokusy byly tristni, koule natekaly az modraly, tak jsem se vratil k vetsimu. Ted ale jem udelal druhy pokus a kupodivu bez nejmensich problemu, je to presne jak mam byt. Je tam napasovan, klec se ani nepohne. Akorat se musi pravidelne promazavat.
Co se ale zmenilo nevim. :-(

6

Mkbn: používáš k A927 i ten plug? Jak dlouho se s tím dá vydržet?

7

Renne: ano, ale vzdy tak 3-4 dny, pak zhruba stejne pauza. Ale porad experimentuji.
Ale je to super s tim to jednak mnohem lepe drzi a za druhe... Ani nevis, co vse vnimas behem moceni. Pak ty pocity jsou najednou pryc...

8

Diky moc za zkusenosti.

Vypada to, ze na maly si bohuzel nezvyknu, takze zustavam u stredniho.

Na pas kolem pasu to nevidim, na to je PC pro me jeste moc jen konicek big_smile