Aááááááááááá chvilku jsem tu nebyla a vidím, že se toto téma stalo populárním.
Biholoku
Na čtvrtek a pátek jsem si vzaly dovolenou,takže do konce týdne si budeme moc ještě pohrát a pořádně ho poprovokovat.
Když se mě ho podaří vzrušit, ráno to mám bez práce a vidím jak se mu péro tlačí mezi kroužky odemknu zámek stáhnu k
lícku dolů , potřu olejíčkem, je neuvěřitelný jak se hned naleje a zvětší. Na kůži a v podkoží má vidět otlačené kroužky do kůže a podkoží. Kůže zůstává nějakou dobu zvlněná od kroužků. Kroužek pootočím spojovací tyčkou pod varlata což zároveň působí jako erekční kroužek a škádlím ho. Když už vidím, že to nemůže vydržet, jak ho kroužek tlačí. Nasadím mu tu klec zpět. Protože , ale kroužek způsobí zaškrcení a té erekce se sám zbavuje poměrně dlouho a předpokládám,že z odstupem doby budou erekce častější a silnější, dám klícku po sundání ochladit do mrazáku. Když mu jí příložím na ptáka je do pár vteřin po erekci a znovu zamčen.(úspora času). Studený mu samozřejmě vadí,ale je sám rád ,že se té erekce zbaví. Toto mu udělám vždy,když se mu ztopoří. Když ho dráždím je samozřejmě přivázaný. Tak nějak pochopil ,že jeto hra.Snaží se nevzrušit,ale moc se mu to nedaří o to se starám svědomitě dostupnými ženskými prostředky.
Výstřik mu dovolím až v neděli jak jsem již napsala pak CB schovám. Předpokládám,že po tomto týdnu mě přestane chodit domů na plech. V opačném případě bych musela CB znovu vyndat a nasadit. V neděli napíšu jak to dopadlo s výstřikem.
Detaily sem psát nebudu, nebudu se pak obhajovat a čelit bujné fantazií od konzumentů,kteří tu nemají žádný svůj příběh.
-----
Petro , Subane , Spanku - Nějak jsem přehlédla vaše příběhy.
Má bujná fantazie,která nemá hranice mi říká:
Petra asi má klíč , ale zamyká tak maximálně sklépní koji.
Suban,Spank mají sice klíčnici, ale imaginární.
Nu ,chybí tu vaše příběhy , ráda bych si přečetla tu vaší realitu.