1

Téma: První okamžiky v uzamčení

Zdravím, můžu říct, že už patřím mezi Vás. Dnes mi dorazil můj první PC. Po dlouhém zvažování, vybírání a rozhodováni, jsem si pás cudnosti Black Jack. Po cenové strance a po jeho možnostech variability mi přišel pro začatek ideální. Zalíbí se mi nejvíce, jelikož kroužek pod varlata má nastavitelný od průměru 3.2 cm až po průměr 5 cm. Délku lze nastavit po 4 mm distančnimi podložkami.

Hned co jsem si PC převzal, rozbalil ho a natěšený jsem si ho nasadil. Nasazování proběhlo velmi úspěšně. Ani lubrikant, ani olejíček jsem nepoužil. Penis mi do klícky zaplil jak po másle, ikdyž ze svého průměru jsem měl celkem obavy. Po pár minutách uzamčený v klícce se mi vše zdálo OK. Ale po první chůzi to byl nezvyk, nevnímat že mám varlata obejmuta kroužkem a plastovou klec na penisu. Horši je že mám neustále pocit, ze mi PC dělá na kalhotech bouli big_smile.

Nicméně, uz jsem uzamčený cca přes 2 hodiny a zatím vše OK. Má zvědavost co muž v uzamčení zažívá pomalu ale jistě na to přichazím. Sám jsem na sebe zvědavý jak dlouho vydržím být uzamčený, než se odemknu.

Ovšem začínám mít obavy, jak zítřek budu zvládat v práci a hlavně po přečtení pár příspěvků jsem zvědavý na první ranní erekci.

Budu rád, pokud by mi někdo poradil nějake užitečné rady jak přežívat s PC.

2

Re: První okamžiky v uzamčení

Vítej mezi námi. Užitečných rad je fórum už docela plné. Spíš se ptej konkrétně, s čím bychom ti tak mohli poradit.

3

Mě vyhovuje Neosteel.Být tebou,tak bych nezačínal zhurta.vše v klidu.Noci,respektive rána jsou nejhorší.Dnes jsem druhý den v pásu po dlouhé době a ještě nespím,tak píši a čtu.jinak rád také poradím.

4

První noc je za mnou. Nevím proč, ale přišlo mi, že ranní erekce niní az tak hrozná, ale ztopořený penis mi s klickou stahuje víc kroužek a tím mě to ještě podceňuje víc abych byl vzrušený.

Jinak nemyslím si, ze bych na sebe nasazoval extrém. Akorát mi přišel Black Jack vhodný pro začátek, jelikoz jak jsem popisoval je značne variabilní. Po včerejšku, už vidím, že má pár nedostatků, ale pro úplný začátek jsem zatím spokojený.

Chci si postupně prodlužovat dobu uzamčení. Nechci se zamknout a hned na poprvé vydržet měsíc.