Téma: Můj současný příběh a poradna - jak na to s vaší partnerkou
Rád bych přispěl svým příběhem o tom, co právě prožívám, k už několikrát probíranému tématu - jak na to, aby se z vaší přítelkyně/manželky stala vaše klíčnice a kromě toho aby vás to oba bavilo, těšilo a posouvalo dál ve vašem vztahu. Ne proto, abych se pochlubil, ale protože vím, že je to ožehavé téma pro mnoho z vás. Zastřelil mě Amor a stalo se to v čase, kdy jsem to vůbec nečekal a na místě, na kterém bych to taky nečekal. Čekal bych to spíš v úchylných kruzích, kam často chodím, než tam venku. A stalo se to právě tam venku.
Mám svou oblíbenou vinotéku a tam jsme se potkali. Nejdřív jako kamarádi a později mezi námi přeskočila jiskra. Janča do té doby netušila vůbec nic o klíckách a ani obecně o úchylných lidech. Včas jsem ji varoval, že nejsem tak úplně obyčejný, ale asi mě v tu chvíli neslyšela :-) Teď jsme zamilovaní a chtěl bych se s vámi podělit o svůj příběh a o zkušenost, jak z úchylkami nepolíbené dámy udělat svou klíčnici, protože se mi to podařilo. K naší oboustranné radosti a k našemu oboustrannému potěšení a vzrušení.
Asi mám výhodu, že klícky prodávám. Místo toho vám ostatním nezbývá než si dosadit nějaký vlastní úvod, jak s partnerkou o tomhle tématu začít mluvit. Mám jich doma plnou skříň a poté, co jsem to Janče opatrně naznačil, to všechno měla možnost vidět. Zajímalo ji o tom úplně všechno, tak jsme se rychle dostali i k tomu, proč to vlastně dělám, co mě k tomu přivedlo a že v tom jedu taky. A tady byl důležitý moment v tom, že jsem jí to všechno vyprávěl empaticky, se všemi výhodami, které to přináší přítelkyním a manželkám. Ale žádná věda v tom není - žena má chlapa rázem pojištěného proti nevěře a proti masturbaci na úkor partnerského sexu, který díky tomu doslova vykvete.
Tak jsme se o tom bavili po několik společných večerů, netlačil jsem moc na pilu, jen sem tam zmínka, abych nezapůsobil nějak sobecky. Tady mě napadlo, že na tom možná někteří z vás pohořeli. Nejde to zařídit a domluvit ve stylu "tady máš klíčky a zamkni si mě, protože já to chci". To je špatně a nemá to šanci na úspěch. Musíte mezitím naslouchat i partnerce, po čem touží ona, plnit jí to a vaše zamykání nestavět výš než její touhy a jejich naplňování nebo uspokojování. Zkrátka to musí být fifty fifty a vaším vytouženým scénářem nesmíte ženě sáhnout na její touhy a omezit jejich naplňování.
S Jančou jsme povídáním a praxí došli k tomu, že ji dovedu uspokojit orálně stejně nebo možná i líp než zásunem. Což mě mile překvapilo, protože si to neprotiřečí s mými zamykacími touhami. Tohle je asi pevně dané, některé ženy to tak mají a jiné asi ne. A jestli ne, tak v tom vám nejspíš poradit nedovedu, ani sám o sobě jsem ohledně orálního sexu neměl nějaké vysoké mínění a přesto, světe div se :-)
A tak se stalo, že předevčírem večer jsem skončil zamčený a Janča od té chvíle nosí klíček na řetízku na krku. Objevuje v sobě stále víc nadšení, ráda klíčkem provokuje své okolí i mě a já zažívám něco úplně nového, protože dosud jsem nezažil tohle vše zároveň s láskou a teď poprvé zažívám cudnost a odpírání orgasmu s někým, s kým se navzájem milujeme.
Přál bych upřímně to samé vám všem a pokračování příště. Má hlavní rada zní: vůbec se toho nebojte, ale jděte na to empaticky a nesobecky.