Ndodakazi yami wayeshade mazavku. "
"Ngiyazi umuntu ephuza."
"Elithi Naw udokotela mazavka yena uyindoda ehloniphekile, kodwa njengoba von snoring ukuthi awukwazi ukuma"
"Futhi lokho ibhande ngobumsulwa bazama kuye?"
"Uyazi ukuthi, ilungelo?"
"Ngakho yini? Wayeka hona?"
! Uyazi, ngeke!
"Well, abantu abasha obaziyo kuze ebusuku umshado"
-------------------------------
Uma odprostím kusukela imininingwane futhi yini ngiyaphupha. Umyeni obuningi njalo enza kahle emndenini. Zisongele abafuni isehlukaniso, zingabantu ndawonye iminyaka eminingana. Wathi akazi ukuthi benzeni, yena uthanda ucansi. Ngakho lapha usenza. Yena ubeka ibhande bakhe washaqeka ukuba naye ajeziswe bese badle nonkosikazi sonke eviki udlala. Empeleni bedlala ndawonye. No ngombono eside kule afune. Kimi kubonakala sengathi umuntu kuhle. You wabhala ukuthi yena off ngesisekelo yakhe njalo. Kukhona cishe akuyona ugqozi a eside futhi bagqoke izinto ezihambisana isimo sengqondo CB oyisebenzisayo, ngubani uyalithanda, kodwa kungcono uhlobo isijeziso. Ngokungazelelwe akusikho lokho okulindele.
Umkami wanamathela kulokhu shirt iqhwa lapho ngithola phambi kwesibuko ephasishi ayebheka njengoba CB evumelana kimi kamnandi futhi ngangikujabulela kanjani mina ugijime windows kwami dobouchal. Futhi kuyo yonke indawo amafasitela engadini kusukela omakhelwane. Ekugcineni, kwadingeka ukuba ukukhasa ngokusebenzisa skylight engaphansi.
Volný překlad z jazyka ZULU do češtiny
"Moje dcera se provdala za mazavku."
"To já znám , jak muž pije."
" Né on doktor mazavka je slušný člověk, ale jak von vám chrápe to se nedá vydržet"
" A co pás cudnosti zkoušela mu nasadit?"
" To víte ,že jo?"
" No a co? Přestal chrápat?"
! To víte, že né!
" No mladí se vlastně poznají až o svatební noci "
"Mě tuhle manželka vystrčila v tričku na mráz ,když jsem si před zrcadlem v chodbě prohlížel jak mě CB sluší a pěkně se bavila jak jsem běhám kolem oken abych se dobouchal. A všude do zahrady jsou okna od sousedů. Nakonec jsem musel prolézt světlíkem do sklepa."
Pokud se odprostím od detailů tak co je na tom nereálné. Manžel chlastá to vždy nedělá dobře v rodině. Vyhrožovat rozvodem nechce, jsou spolu několik let. Neví co s tím, sex má ráda. Tak se zde inspiruje. Nasadí mu pás on je v šoku má ho za trest a pak si sním celý týden manželka hraje. Vlastně si hrají spolu. Žádnou delší perspektivu v tom nehledají. Mě se to zdá jako docela dobrý. Vždyť píše , že mu ho pravidelně sundavá. Zde asi není motivace dlouhodobého nošení a věci spojené s duševním stavem nositele CB , který si to užívá,ale je to forma trestu. Není vtom to co ty očekáváš.