Téma: Moje hra
Jsem připravená jen v silonkách a čekám na své zlato, než dojde z koupelny. Čekání si krátím přípravou hraček pro mého miláčka. Dám deku na zem, pouta provazem přivážu k topení a schovám je, aby je neviděl, dál klíček od PC, dráždící hlavici, olej, důtky, kolíčky a taky silonové ponožky, které mám celý den na nožkách, jsou pěkně zpocené, dám je pod deku, pak ještě ozubený řemínek na ptáka, to je překvapení pro mé zlato, ještě to nezažil a vím, že po tom touží a já vlastně taky, chci vidět, jak bude trpět, jakou bude prožívat bolest, když mu ho omotám na ptáka, budu ho dráždit a vzrušovat a špičaté zuby budou píchat bolestivě do jeho ztopořeného ptáka.
Vychází z koupelny, je nahý jen s klecí. Jde ke mě a já mu rovnou přikazuji: "Lehni si na zem."
Líbám ho a lížu na rtech. "Dej ruce nahoru a za hlavu." Má oči zavřené, dám mu na cucání má prsa, krouží mi po bradavkách a já pomalu vytahuju pouta a cvak. Je můj :-) Lížu ho dál po krku a jdu níž. Jsem na bradavkách, koušu je a saju. Mnu je mezi prsty, štípu ho do nich a beru kolíčky. Jednu po druhé skřípnu do kolíku. Zlato syčí bolestí tak ho okřiknu: "Buď zticha." Cvrnkám zubama do kolíčků a říkám: "Koukej se na mě, chci, abys to všechno viděl." Jazykem olizuju kolíčky a jedu níž, lížu ho na tříslech. Beru do ruky klec, pták je mokrý a teče z něho šťáva. Lížu špičku klece a saju šťávu. Strakám si jí hlouběji do pusy, přejíždím zubama po mřížkách klece a zlato se celou dobu na mě kouká a vím, že mě hrozně chce. :-) Lížu mu koule, které jsou tvrdé a nalité, jelikož už 14 dní je bez výstřiku. Obkročmo si na něj sednu tak, že mám klec s jeho nadrženým ptákem přímo u mé kundičky a jezdím po kleci nahoru a dolů. Je vzrušenej a nadrženej, svírá se v poutech, kouká se na mě a já si užívám tu jeho bezmoc a chtíč zároveň. Lehnu si na něj tak, že cítí mou šťávu z kundičky na své noze, o kterou se třu a opět mu dráždím zubama kolíčky na bradavkách. Chytnu je mezi zuby a strhnu je. Řve bolestí. "Řekla jsem ti, že budeš zticha, ještě ti nic nedělám."
Ta bolest mu způsobila ochabnutí ptáka, takže využívám toho a jdu se mu znova věnovat. :-) Roztáhnu mu nohy, sednu si mezi ně, vezmu klíček od klece a odemknu ho. Klec sundám a on je v šoku. Si asi myslí, že dnes bude výstřik. :-) Beru důtky a přejíždím mu po bradavkách a prásk, rána a zase, prásk. Zlato jen skučí bolestí, ale i vzrušením najednou. Jedu stále níž, kožený provázky mu kloužou po těle. Jedu až na ptáka a ke koulím a zase prásk a ještě jednou. Kleknu si nad něj, kundičku má přímo nad pusou. " Vylízej mi jí až do konce."
Celá se prohnu, jak mi to dělá dobře, jazykem líže mou šťávu co teče z kundičky. Sedám si k němu, okem na něj mrknu a odhodím důtky. Beru silonové ponožky, jezdím mu s nimi kolem pusy a nosu, protože vím, že tu vůni zbožňuje a pak mu je nacpu do pusy. Vlezu si mezi jeho nohy a beru do rukou ten ozubený řemínek.
2x ho omotám přes ptáka a pevně utáhnu přezku, aby nemohl sklouznout. Zlato na mě kouká, co to má znamenat.
Mám přísný pohled, ale on mi věří a těší se stejně jako já na nový bolestivý zážitek. Teď už ví, proč ty ponožky, ať má do čeho při bolesti kousnout. Pták je měkký, proto ho dráždím, jezdím nehtem přes žalud, přes uzdičku a píchám ho nehtem do močové trubice. Koukám na miláčka, jak začíná trpět, protože mu tvrdne pták a dotýká se špičatých zubu na řemínku. Je to ukrutná bolest, zlato se svíjí, kouše ponožky a sténá, jen potichu, ať se paní nezlobí. Takhle ho dráždím několik minut, nechci to přehnat. Sundám mu řemínek z ptáka, vyndám ponožky z pusy, které jsou úplně mokré od slin a ať může říct: "Děkuji má paní."
Dám si olej do rukou a jemně masíruju ptáka, ať mu trochu zmírním tu bolest, co teď byla. Beru hlavici, zapnu jí a přiložím jí na kořen, jezdím nahoru a dolů, zastavím se na žaludu a vidím, jak si to zlato užívá. V ruce cítím, jak se mu semeno začíná hrnout k žaludu. "Nesmíš se udělat, až ti to já dovolím."
Ještě několikrát přejíždím přes koule a celého ptáka hlavicí. Je už napnutý k prasknutí, je to krásný, zlato si určitě v duchu říká, jak už to dnes bude, konečně po 14 dnech vystříkne. A co jeho paní udělá???
Najednou přestává, vypíná hlavici a hodně pevně mu stiskne koule. Ta šílená bolest všechno to vzrušení okamžitě zastaví. Paní bere klec, nasadí jí na ptáka a zámek udělá? CVAK! Koukne se na své zlato a řekne:
"Uděláš se, až ti to já dovolím jsem ti řekla, ale dneska to ještě nebude. Teď to tu vše ukliď."
Odemknu mu pouta a jdu pryč...... :-)