1

Téma: Nový typ kovových klícek

Rád bych se vyjádřil s vlastním dojmem a zkušeností k novému typu kovové klícky, který se objevil na trhu a je o něj ve vašich řadách velký zájem.

Jde o tuhle klícku, ve variantách s různým počtem kroužků, ze kterých je klícka svařena:
http://forum.cudnost.cz/obrazky/novaklicka.jpg
Objednal jsem si dva různé kousky na zkoušku a mé dojmy jsou:

1. Velká (opravdu velká) vůle mezi kroužkem a klíckou. Tyčka vycházející z kroužku je moc malá a očko na klícce moc velké.
2. Klícka je velmi úzká. Proto se do ní nevejde všechna kůže z penisu a zůstává ohrnutá v mezeře mezi kroužkem a klíckou. Tam se může dost bolestivě skřípnout právě kvůli té vůli.
3. Ve špičce klícky je až moc málo zadrátováno, žalud se prodírá ven, což se mu v mém případě podaří asi do půlky a nedovedu si raději ani představit nějaké tření o těsnější prádlo nebo kalhoty.
4. Jediný dobře vymyšlený je kroužek, okoukaný od Holytraineru. Snad se objeví i u dalších a zdařilejších typů klícek.

Závěr: velký zájem mě vždycky přivede k vlastnímu zkoušení a testování. Dojdu k vlastnímu názoru a dobré klícky přidám do nabídky na Cudnosti, ale tuhle jsem vyhodnotil jako špatnou. Částečně už návrhem a částečně výrobou. Kdo o ni budete mít zájem, dá se sehnat na aliexpressu v mnoha různých rozměrech. Rád vám objednání zprostředkuju, ale bez mého vlastního doporučení.

Vojta

2

Re: Nový typ kovových klícek

Díky, Vojto, za zhodnocení. Děláš to objektivně, což hodnotím 2x.

3

Každému asi sedne jinak, ale já si ji nemohu vynachválit.
S tou kůží je to sice pravda, je poměrně shrnutá ke konci klícky, ale za 14 dní neustálého nošení u mě nedošlo ke skřípnutí ani jednou.
Naopak problém s prodíráním žaludu skrz špičku nemám vůbec.

4 Naposledy upravil: panbubacek (24.1.2016 06:37:47)

Kolik by stál? Hledám totiž menší klícku než je Spiderwire2.Můj penis je v klidu malý a zmiňovaný model mi nesedí,padá mi.
Díky za odpověď,Vojto.

5

Kolem 30 dolarů. A nebo mírně pod nákupkou se rád zbavím těch dvou testovacích kousků, co mám doma. Měl jsem na sobě jen jeden z nich a jen pár minut.

6

Díky za info.,popřemýšlím.

7 Naposledy upravil: Tlapík (30.1.2016 14:17:21)

A jaký máš průměr kroužků? Přemýšlím taky o menším.Ale tenhle je možná moc malý.Díky za info.

8

Jednu klícku mám delší, svařenou ze 3 kroužků a jednu kratší ze dvou. Délky mají 5 a 6 cm, vnitřní průměr klícky 2,8 cm a kroužky mám 44 a 48 mm. Prodal bych kus za 600 Kč + poštovné.

EDIT: Už mám jen jednu klícku, dlouhou 6 cm svařenou ze 3 kroužků a k ní kroužek 44 mm. Nabízím ji za 600 Kč při platbě převodem.