1

Téma: Čekání

Čekání

Byl podzimní večer. On čekal doma u televize a přepínal programy. Nic ho nezaujalo, protože pořád myslel na svoji ženu. Bláznivě jí miloval, i po těch letech. Nebo právě proto, že jsou spolu tak dlouho a skvěle jim to funguje. Důvěru kterou k sobě získaly, jim dovolila otevřít třináctou komnatu jejich sexuality, a ta je nabíjela neskutečnou energií. Stále na ní myslel, ale teď byl sám a zíral na bednu. Ona je někde s kamarádkou a baví se. To čekání na svou Lásku, která příjde v dobré náladě, lehce ovíněná ho vzrušovalo. Ta představa, že jí po příchodu obejme, zuje botky a políbí její voňavé, spocené chodidlo ho naplňovala takovou touhou, že nebýt toho, že má penis zamčený v kleci, šel by si to udělat. Ale takhle musel jen čekat. 

A pak najednou…. Klíč v zámku. To je Ona. Rychle vyskočil od televize a letěl ke dveřím. Obejmul jí, a už jí vtahuje dovnitř. Jakmile se zavřely dveře, klekl k jejím nohám.Ona mu nastavila zip od kozaček a on je začal rozepínat, pomalu, byla to hra kterou si oba užívaly.
Když stáhnul botu z její krásné nožky, začal líbat její spocenou silonku. Ta omamná vůně, slaná chuť chodidla ho tak vzrušila, že pták okamžitě zaplnil celou klec. To samé udělal i s druhou nožkou.  Potom jí pomohl s kabátem a šly do obýváku. Tam se zastavila, usmála se na něj a řekla s tou známou jiskrou v oku, „Ty mě chceš?“ a pohladila jeho naplněnou klícku.
On nadšeně přikývl a vášnivě se začaly líbat. Najednou ho zastavila, odstrčila a řekla „Ale užívat si budu já, ty mi budeš plnit přání. Teď se svlíkni.“ Poslechl a najednou tam stál nahý, jen s klíckou. Zálibně mu po ní přejela prstem a cítila, jak je celá mokrá od jeho šťávy. Začala si pohrávat s koulema, přejíždět po nich nehtem a prstem dráždila špičku ptáka , který se snažil dostat z klícky.Tekl jak vodopád, několikrát zavzdychal. „Nedovolila jsem ti vzdychat“řekla přísně , „Budeš sticha , dokud ti neto nedovolím“ , sehnula se , sundala obě silonky a strčila mu je do úst, jako roubík. To ho překvapilo, ale zároveň vzrušilo. Znovu cítil tu chuť i Vůni, navíc ta zvrhlost jeho Paní ho vždy vzrušovala. Teď se ona pomalu svlékla, lehla si pohodlně na gauč a ukázala mu ať si klekne vedle ní. „Teď mi to budeš dělat rukou, prsty , dlaní ato velmi zlehka a pomalu. Byl šťastný že se může opět dotýkat její kundičky, do hladka oholený. Začal jí laskat prsty, pomalu přejížděl z jednoho pysku na druhý a lehce se dotýkal štěrbinky uprostřed. Její dech se zrychloval a přivřené oči napovídaly , že to děla dobře. Vždy když přejel prostředníčkem přes poštěváček , tak se zachvěla a slabě vzdychla.
Najednou otevřela oči řekla „ Dones olej a hlavici“ . Bez čekání vyplnil její příkaz a za chvíly byl zpátky. „Teď vyndaj ty ponožky a chvíly mi jí lízej“ přikázala. Přisál své rty na její kundičku a začal lízat šťávičku. Paní využila situace a jak klečel u její kundičky, naolejovala hlavici a začala ho dráždit zezadu na zadečku hlavicí a občas přejela i přes klec, to  myslel, že už exploduje, ta síla vzrušení co jím projelo. Tak jí lízal, užíval si to, jezdil jí po bradavkách a občas i drsněji, protože ví, že to jeho  Paní vzrušuje, nehty mu zaryla do zad a vzdychala čím dál víc, pustila hlavici protože cítila, jak jí šťávička vytíká z kundičky......Když mu odstrčila hlavu, věděl že je čas vzít olej, který nalil na dlaň a začal roztírat po kundičce, až se celá leskla. Pak přiložil hlavici na poštěváček a zapnul vibrace. Se vzdychnutím uchopila jeho koule, začala je třít a nehtem skrz klec škrábala špičku jeho penisu. Byl vzrušen na nejvyšší míru, třásly se mu ruce, ale neustával v dráždění kundičky.Najednou mu prudce zmáčkla koule a prohnula se v úžasném orgasmu.
Když se vrátila k vědomí, láskyplně se na něj usmála, pohladila po tváři a řekla „ Tak půjdeme spát, zítra si pohraju s tebou“.

2 Naposledy upravil: Xena (26.1.2016 17:28:23)

Re: Čekání

Hezký příběh, díky za inspiraci :-) Těším se na pokračování, jak si paní hrála s tebou :-)