1

Téma: Nový řád

Snad nikoho neurazí krátká sci-fi povídka :-D

Když před lety začal jeden nejmenovaný Vojta prodávat pásy cudnosti pro muže na svém eshopu, netušil jak moc změní svět. Už po několik málo letech bylo nositelů pásů cudnosti okolo 1% populace a počet nositelů strně stoupal. Hodně tomu pomohlo i Vojtou zřízené forum a převážně jeho uživatelky, které výhody pásů cudnosti všude všemožně propagovaly. Během několika dalších let už byla zamčena témeř polovina mužů v republice a spokojené ženy začaly volat po uzákonění v podobně povinnosti nosit pás cudnosti pro každého muže. Trvalo to jedno volební období než se do parlamentu dostala frakce, které se takový zákon podařilo prosadit. Nyní musel každý muž povinně nosit pás cudnosti, vyjímku měli pouze muži, kteří měli úředně ověřeno, že jsou dominantní a žijí ve vztahu se submisivní ženou a samozřejmě pánové Kalousek a Schwarzenberg a jim podobní, ale ti museli okamžitě na kastraci.

2

Re: Nový řád

Ve svatební den by se CB mohlo se státním příspěvkem fasovat oboustranně. Společně s daňovou úlevou.Tak jak navrhoval Jára Cimrman.Již jsem o takovém párů slyšel.

3

Já bych zrušila snubáky na důkaz manželství a místo nich, by ženská dostala řetízek s klíčem a chlap PC a myslím, že by měli 100% krásný manželství hned od začátku :-) a tím by klesla rozvodovost :-)

4

Souhlas s Xenou...!

5

Hele lidi, já se chviličku nudil, tak mě napadlo to napsat jako úsměvnou fikci, ale vy už tady vymýšlíte paragrafy :-D

6

"Já bych zrušila snubáky na důkaz manželství a místo nich, by ženská dostala řetízek s klíčem a chlap PC"

Jen bych dodal:

Žena řetízek samozřejmě zlatý muž PC plast , aby to bylo hned od začátku spravedlivé.

7 Naposledy upravil: Xena (2.2.2016 06:25:24)

Tady aspoň Biholku vidíš, jak dokáže tvé sci-fi pro nás být i realitou a proto bychom to natvrdo uzákonili. By jsme to mohly dávat dětem jako svatební dary, právě proto, že všichni víme o čem to je. No i když by na nás asi některý koukali, že jsme přilítli z Marsu :-D, takže je to opravdu jen fikce :-o

8

Když mluvíte/píšete o fikcích... Zajímavé by bylo, pokud by dominantní dívka začala žít třeba s 18-ti letým klukem - panicem. A od začátku mu naordinovala dlouhodobou (měsíce až roky) cudnost. Tzn. že by nikdy nepřišel o panictví a pna si ho udržovala třeba roky v bezorgasmí...

9

Kdysi jsem četla prima povídka popisující společnost, kde při svatbě matka ženicha předávala klíče od pásu cudnosti jeho nastávající smile