51

Re: Co dalšího máte rádi?

Musím jen souhlasit, co napsali Andílek a BIHOLKU. U nás doma to chodí ve stejném duchu. Včera mě Manželka odemkla, přikázala mi si ho vyhonit a slízat. Musel jsem před ní klečet a měl jsem na to 1 min, jinak budu mít smůlu. Ona si jen svou nožkou hrála se skřipci na mých bradavkách. Stihl jsem to po 11 dnech v pásu bez odemčení. Od dneška budem několik dní v normálu bez známek BDSM, protože tak to máme nastavený. Pár dní po mém v pásu a pár po jejím v normálu. Už teď se těším, až mě zas zamkne a já budu moct klečet u jejích nohou a plnit její rozkazy. Dělá pro mě spoustu věcí. Sama říká, že jí to nic nestojí, tak proč mi nevyhovět, když se mi to líbí. Za to má mojí nekonečnou oddanost a věrnost.

52

Nedávno tady proběhly názory na to, na jak dlouho se nechat zamknout. Podle mne je ideální stav, když budu nosit klec stále, bez jakéhokoliv oznámení termínu. Prostě ji bude můj penis a varlata patřit, po sexu mne zamkne a odemkne, až bude sama chtít - nepotřebuji, ani nechci vědět žádný termín. Pokud nebude mít potřebu kontaktu s mým penisem, není žádný důvod, abych s ním byl v kontaktu i já. Veškeré mé orgasmy a ejakulace budou záležit jen na ní, prostě ani kapka bez jejího vědomí. Když bude mít své dny, nebo jen náladu, budu prostě zamknutý. Kdykoliv bude vědět, že jsem nadržený a varlata plná k prasknutí. Jestli měsíc, nebo dva dny - je to jen a jen její volba a rozmar.

53

buglezz: prosímtě, tohle není téma o tom, na jak dlouho se nechat zamknout. drž se témat, díky.

54

buglezz napsal:

Nedávno tady proběhly názory ......  Kdykoliv bude vědět, že jsem nadržený a varlata plná k prasknutí. Jestli měsíc, nebo dva dny - je to jen a jen její volba a rozmar.

Ano, sice to melo byt jinde, ale jinak souhlasim. Ja si taky predstavoval, ze budu vedet za jak dlouho, dokonce chtela to kolo stesti o kterem se tady taky mluvilo. Pouzila ho jen jednou a stejne to nevydrzela. Ale zato si se mnou hraje jinak. Slibi, ze vecer neco bude, ja se tesim a ono vecer nic neni, treba az po nekolika dnech nebo zase naopak, po sexu me zamkne a rekne, ze ted me necha treba tyden, ale hned druby dem me odemkne. Takze je to jen na jejich rozmarech a ja nikdy predem nevim kdy me odemkne. Je to o te jeji kontrole bez jakekoliv samce, abych ja to nejak ovlinil. A k tomu, kdyz uz neco je, tak to ukonci zkazenym, coz je snad jeste dokonalejsi protoze do posledniho zlomku vteriny nevim jestli budu nebo ne.

55

Oživím starší téma, ale myslím, že zajímavé. Samotný PC je supr, ale ty další věci tomu dávají šťávu. Nožičky, latex, kůže, pouta, vosk. To mám rád. Zbožňuju to. A jsem šťastný, že jsme s Láskou otevřely 13komnatu, do které jsem dřív jen mlsně nakukoval. A nejúúúžasnější je, že se v tom našla i má Láska - už i ona na ulici sama od sebe řekne "hele na tu holku, ta má kozačky" nebo u tv "to je hezkej koženej vohoz". A za to vše jí miluju.Jede v tom se mnou!

56

Proč to po roce znovu neprobrat co se komu změnilo? Jsou tu i nové nicky, takže zvědavost je na místě :-)
Já mám ráda hraní, provokace, dráždění, podpatky, kůži, latex, bdsm - dle hranic partnera. Užívám si toho být jiná :-) a to mi dominantnost umožňuje, jsem v tu chvíli sebejistá, sexy v té kůži...Miluju orál a strašně ráda ho dělám a taky zlatíčko zbožňuje hrátky s jeho zadečkem, u mě to absolutně nehrozí, ale jemu to dělám strašně ráda. Pro někoho jsem zvrhlá, nechlubím se tím také každému, je to každého věc a každý má jiné hranice zvrhlosti, nikoho neodsuzuji. Já to miluju a sex zbožňuju a vždy jsem byla jiná, ale teď jsem se asi našla po těch letech :-) Je krásný, že si tu hravost mám s kým užívat...

57

Xena: hele ty domino, nezlob :-D

ale taky přidám. vždy jsem byl spíš submisivnější, necítil jsem se přímo jako sub. Toho ze mě udělal až pás a časem ze mě udělal i cuckolda. Během té doby jsme se přesunuli od výprasků na zadek spíš k CBT - výprasky přes koule, tahání, drcení. Také jsem během té doby daleko víc podřízený své Lásce a užívám si její nadvládu a moc nade mnou, kterou má ve svých rukách (často jen v dlani :-D )
Také si daleko víc užívám footfetish v podobě laskání nožiček svojí Lásky a pečování o ně. Z obyčejného orálního uspokojování mojí Lásky jsme přešli k, pro někoho nechutným praktikám, jako mytí kundičky i zadečku, které se stalo už mou povinností.
Takže od spíše submisivního muže se ze mě stal vyloženě sub vděčný za každý dotek, i když bolestivý, od své Lásky a šťastný věcně nadržený cuckold.

A samozřejmě, že když píšu já tyhle věco tak moje Láska to vše má ráda taky, jen přesně z opačné strany.

58 Naposledy upravil: Xena (27.1.2016 16:00:09)

Biholku: Ty mě bavíš :-D  :-D Vždy mě rozesměješ :-)

59

BIHOLKU: Přešli jste k mytí, protože Paní chtěla, nebo jsi o to prosil?

60

Nerozumím otázce :-D

61

Z obyčejného orálního uspokojování mojí Lásky jsme přešli k, pro někoho nechutným praktikám, jako mytí kundičky i zadečku, které se stalo už mou povinností. Kdo z vás to chtěl?

62

U kundičky věděla že mě to tak bere od začátku, takže tam to neumím říct a u mytí zadečku k tomu došlo tak nějak "omylem" když jsem se jednou na ní vrhnul hned a hrozně mě ten nemyty zadeček vzrusil a když moje Láska viděla plnou klícku tak se to stalo samozřejmostí. Neumím říct kdo to chtěl,  mě to vzrušuje, pro ni je to příjemné, vzrušující.

63 Naposledy upravil: jezevec (4.2.2016 09:53:09)

Nevím co je za hranou a co ne, nevím proč by jsme měli být nazýváni "prasaty", nevím proč bych měl být úchylák? Že se mi líbí to co jinému ne, snadná pomoc! Tak sem nelez když se Ti tu nelíbí. A připitomělé komentáře si nech od cesty!
Nechápu proč sem ti " normální " chodí a proč sem ještě píšou.

64

jezevec: Na koho to byla rekace? Trochu to působ jako výkřik do tmy wink

Biholku: Aha, takže náhodný "výbuch" big_smile Já to taky věděl od začátku, že mám rád voňavé věci. Jen jsem musel zkazit Paní wink

65

IN: ale my jsme čuňata :-) a líbí se nám to tak :-D
U nás už je to i z té krásné vzrušující pozice kdy domina řekne subikovi "jsem špinavá umej mě,  dělej" a to je krásný. Ona si užívá své nadřazenosti a laskani a já plné klece :-)

66

Věř mi, že ti dobře rozumím wink

67 Naposledy upravil: jezevec (4.2.2016 19:41:13)

Nebyl to výkřik do tmy, ale reakce na duševní mrzáky pro které jsme úchyláci a čuňata.

68

no vždyť jsme :-D

69

Ale no tak, někdo rád holky a jiný vdolky. Já rád holky a ne pervitin.
Až 95% chlapů líže ženám rozkrok, ale jen 45% je ochotných to přiznat!

70

a já se přiznám, že lížu, nešukám, jsem zamčený a jsem úchyl :-D ale jsem tak spokojený :-)

71 Naposledy upravil: jezevec (4.2.2016 10:09:18)

Kdyby bylo koho ( ženskou) tak lížu a zamčenej sem taky. Není nic hezčího než spokojená ženská. Jinak jsem pro heslo" Já chci a Ty až já Ti to dovolím!"

72

Já se taky přiznám: mám zamčený zlatíčko, už dlouho, ubližuju mu, pořád ho vzrušuju a rajcuju, ať trpí jako blázen a čím déle je zamčený, tím jsme šťastnější. Jsme perverzní úchyláci a komu to vadí? Nikdo to neví :-D

73

pro jezevce: Jen dodatek - duševní mrzáci? To je ošklivý, krutý a přehnaný, že takový slova používáš na vanilkáče :-), jelikož já byla taky ještě před rokem "duševní mrzák!" podle tebe, protože jsem neměla ani páru, co to se mnou udělá, když tomu příjdu na chuť.
V dnešní době mají lidí problém už jen kdo je gay nebo lesba, jak to pobrat, tak buď milosrdný a bdsm přece nemůžou dát už vůbec, ale tak ostrý nadávky nepoužívej.

A opovaž se pustit do mě :-D

74 Naposledy upravil: IN (4.2.2016 11:05:31)

Tak nějak mě při čtení napadly dvě věci:

1. No to je toho, tak si honí. Každý si někdy honil.. Kdo jsi honit, ať zvedene ruku big_smile

2. Lížu dobře, lížu rád big_smile

A já se s radostí řadím mezi perverzní úchyláky (y)

75 Naposledy upravil: jezevec (4.2.2016 19:46:38)

Drahá Paní Xeno nejedná se o nadávku, ale o název ( velmi zkrácený) pro lidi bez tolerance, rozhledu, informovanosti a pochopení.