Re: Co dalšího máte rádi?
Já si honím velice rád :-) ackoli v pc to nejde, úchylaci jsme tak trochu oba přiznam se nelížu, moc mi to nechutí naštěstí lásce to neva .
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Co dalšího máte rádi?
Já si honím velice rád :-) ackoli v pc to nejde, úchylaci jsme tak trochu oba přiznam se nelížu, moc mi to nechutí naštěstí lásce to neva .
Ja taky moc nechapu jak nekdo muze ne koho udsuzovat za to co ma v sexu rad ja si taky driv myslel ze kdyz ma moja menstruaci sex nebude vse se zmenilo s pc po delsi dobe uzamceni mi moja rekla pokud chci tak muzu ale ze menstruaci nadrzeni bylo velike bylo nakonec jedno vysledek byl tem ze ja mel pekny orgazmus a moja jeste lepsi nez v jine dny a co su prase pro nekoho mozna oral bych nedal ale ldyz se to nekomu libi proc ne
Já si myslím, že v každém z nás se prostě jakákoliv úchylka najde a je jen na nás, co jsme schopni a ochotni respektovat u druhých. U někoho nám vadí třeba jen hlasitý sex při hlavním TV programu. A to kdybychom se o nich dověděli další podrobnosti a pikantnosti, které tam spolu dělají, to už by program rušilo jejich vlastní brblání. ;-) Ve většině případech to totiž způsobuje obyčejná lidská závist. Dávám tedy lehce stranou rušení nočního klidu. Oni si užívají a já teď třeba nemám s kým... Nebo mi to už tak dobře nefunguje a oni takhle "blbnou" tento týden už po třetí.
Jsou praktiky, které už mohou být nad rámec našeho vkusu a pochopení, ale to neznamená, že tyhle většinou naopak spořádané a slušné lidi začnu nenávidět. Z toho důvodu se málokdo dovolí pochlubit co má v sexu opravdu rád a své libůstky raději tají. Tady je to v podstatě anonymní server, kde se dá leccos "pustit". A to je dobře. Lidem se trochu pozvedne sebevědomí a začnou být i k někomu sdílnější, dovědí se nějaké novinky, kterými mohou opět ten sex okořenit. V tom vidím velikou zásluhu podobných serverů.
Ale abych jen nemoralizoval, tak i já dám nahlédnout do mých líbivých praktik. Schválně nepíši o nějakých komnatách, neboť se o svých choutkách dokáži bavit s přáteli a v podstatě to už nijak netajím. Jsem na kluky, miluji jejich bondage, připoutávábí, nehybnost a bezmoc. A samozřejmě hrátky s jejich tělem, určité spíše lehčí mučení těla a především ovládání jejich vzrušení, které řídím já. Je opravdu nádherné stupňovat jejich vzrušení a odpírat orgasmus. To je můj top, který si musím dopřát alespoň 2x týdně.;-) Kupuji si různé pomůcky, které mi pomáhají dostat toho kluka do jiné dimenze, kde se plně oddá jen svým prožitkům. Tak že jsem se od klasický "primitivních" praktik dostal k pásům (náhodou výborná věcička!;-) ), k dušení, řízení dechu, omámení, vakuovým vakům... a kdoví, kam dál mne mé choutky přivedou. Jsem otevřený mnohému, rád a zodpovědně se vzdělávám a velice striktně dbám na férovost a bezpečnost.
Anální šoustání mi nic neříká, raději se dělám rukou - snad proto nosím ty pásy...:-D
Tak takto zvrhlej jsem tedy já!
Podle meho nazoru nejsi zvrhly mne treba dela problem kdyz jsem dlouho zamceny tak nemam zadny kontakt s penisem jen pres pc a to jena nic potom mam klidne hute vyhonit kluka jen abych drzel v ruce penis a to jsem hetero jsem zvrhly nikdy jsem to neudelal ale po delsim zamceni mi ten dotyk chybi proste se ho od kluci se ho od malicka dotykaji
Je pravdou, že po určitých dnech, kdy jsem zamknutý v pásu mi začne ten kontakt s penisem chybět a jsem daleko vstřícnější ho příteli vyhonit, či jinak si pohrát a jeho vyvrcholení cítím s ním. Jenže já jsem teplej, že? Koukám, že to v určitých náznacích může (a asi i funguje) i u heterosexuálních jedinců.
Musím se přiznat, že tenhle život nám poskytuje obrovské možnosti. Posouvat hranice, objevovat. Ve vanilce je to omezené. Tady ta fantazie nezná hranic. Před měsícem jsme zkusily piss a .... už jedem i v tom. :-)
A k Valentýnu Láska dostala bičík (typický dárek,že?) a vztah se opět posunuje.
Krásnější a silnější vztah neznám.
Piss má moja polovička neskutočne rada..Spoločná sprcha a zrazu stoji nad mojou hlavou...no a musim to prijímať a trošku aj piť.
Valentýnský dárek byl krásný, to je to, co mi ještě k důtkám chybělo a teď už jen a jen posunovat tu lásku s bičíkem v ruce je úžasné.
A společná sprcha je fajn, taky musí ochutnávat mou šťávu a vzrušuje mě, když na jeho kovový PC zaměřím svůj proud.
Nevěděla jsem, kam jinam to napsat a nové vlákno se mi zakládat nechtělo ![]()
Zajímá mě, jestli by přítomní hetero pánové pro potěšení své paní měli orální a alespoň pasivní sex s klukem tak, jako to čeká toho mého
Ten už se nemůže dočkat, až bude přirážet, kouřit a polykat, jenom aby mě potěšil
Děkuji za případnou reakci ![]()
Tak to je hodně zajímavá zkouška. A "říkáš", že se na to i těší? :-O Pak asi nemá ke stejnému pohlaví ten jasný a odměřený postoj co většina "tvrdých" a zapřísáhlých heteráků. Ale v pohodě. Z mého hlediska tomu dávám zelenou. Ne nadarmo si rád mnohé vyzkouším, abych případně věděl proč to nechci...
Terezka: to je už dlouho můj sen. Má Paní o něm ví a tak mi ho snad v dohledné době vyplní.
Mě by se líbilo, muset se mi to líbit... Pokud by si mne Paní dostatečně pevně spoutala a pustila na mne dva gay Mastery... Bylo by to zajímavé, protože bez přítomnosti Paní bych to nezkousl. Nejsem ani bi, hlavně by mě vzrušovalo to ponížení a že funguju jako lidská nafukovací panna...
Ano. Přesně tak jsem to myslel i já. Jen by mi stačil jeden muž, pro kterého bych byl na příkaz své Paní čubkou.
Priznam se, ze ja na to nejsem. Asi by se mi zvednul zaludek. Pravdepodobne jeste ve mne pulzuje az prilis mnoho muzskeho ega.
Buglezz, snek: Přesně proto se na to těší, kvůli tomu pocitu
na příkaz musí udělat cokoliv ![]()
Terezka: napiš prosím potom jaké to bylo. Zajímají mě vaše pocity.
Terezka: nedávno jsem někde četl, jak Pán nechal penis po ejakulaci v subíkově análu a po opadnutí erekce se mu do análu v klidu vyčůral... To by nemusel být špatný nápad, zvlášť, kdyby Tvůj přítel dostal ihned po anální zátku... Co Ty na to?
Terezka: Tak tohle mě už delší dobu láká taky, paní mě touto fantazií občas škádlí a já pak nedokážu skrýt své vzrušení..
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Co dalšího máte rádi?
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB