Téma: Postižení :-)
Přátelé tak na výzvu mé Paní tady taky něco napíšu na téma, které nás společně zajímá.
Stalo se to loni na podzim, kdy mi ležel dost dlouho inzerát na jedné nejmenované seznamce, kdy po návratu ze zahraničí jsem jenom náhodou mrknul, jestli nemám náhodou nějakou opověď a světe div se byla tam. Zpočátku to sice trochu drhlo, protože jsem vzápětí zase musel na službku do zahraničí, ale po návratu se mi otočil život naruby.
Neuvěřitelné se stalo skutkem a Paní si mě našla. První schůzka proběhla na neutrální půdě v restauraci. Sice jsem musel chvíli počkat, Madam zásadně nechodí pozdě, chodí prostě jindy. :-) Pak jsem ji spatřil. Byla nádherná a dominance z ní sálala na celou restauraci. V první chvíli mě napadlo: "je li ti život milý tak uteč, toto nepřežiješ". Normálně mám na lidi dobrý radar, ale tady totálně selhal. Přežil jsem to ve zdraví, jenom se tak trochu změnilo schéma mého života a to samozřejmě k lepšímu. Můj život dostal smysl, mám pro koho žít, mám koho uctívat, mám koho hýčkat. Téma cudnosti mně zajímalo již dlouho před osudovým setkáním, ale teprve díky mé Paní jsou to teprve ty "správný grády".
Velice záhy mě oslovila, jestli mám mezi hračkami taky PC. Přál bych vám vidět její i normálně nádherné oči, jak se jí rozsvítily. V tu chvíli jsem věděl, že ptáček si moc svobody neužije a bude spoustu času trávit v klícce.
Jenom budeme muset ještě dlouho experimentovat, než najdeme tu správnou klícku. Cb 6000, hlavně jeho kroužek je vražedný pro šourek zespodu, nepomohlo ani vyplnění silikonem. U Spidervire 2 mě po několika hodinách začne pálit k nesnesení místo, které je v kontaktu s kroužkem. Samurai 3 je fajn sedí skvěle, ale je zase v kalhotách překáží. Nevadí, budeme zkoušet dál, jistě se něco vyhovujícího najde. Udělám pro svojí Paní vše, aby ji vždy svítily oči tak krásně, jako dnes odpoledne. :-)
Díky milovaná naillyn