Téma: Kovový BON4 - testování a recenze
Objednal jsem si na zkoušku kopii kovového BON4. Součásti balení byly:
- klícka
- 4 kroužky s pantem
- 2 stejné spojovací tyčky
- zámek
- látková taštička s logem BON4
Velice mě překvapila zdařilost kopie. A taky troufalost čínských "vynálezců" - logo je nejen na látkovém sáčku, ale dokonce i krásně plasticky provedené na klícce. Kroužky jsou trochu oválné, na výšku jsou protáhlejší než na šířku. Jsou hranaté, ale hrany mají zaoblené. Udělal jsem jedinou úpravu, a sice jsem si pant na kroužku oblepil izolačkou. Kroužek jsem si pak nasazoval zavřený, aby oblepení nepovolilo. Klícka se s kroužkem spojí jednoduše, bez nějakých spojovacích dílků, stejně jako u Spiderwire(2).
Pak zacvakl zámek a začal jsem testovat. Hrany otvorů v klícce jsou taky zaoblené, nejsou tam ostrá místa. Hranatost kroužku mi nejdřív trochu vadila, ale po 3 dnech a nocích jsem si zvykl. Pozorně jsem kontroloval, jestli nebudu mít od kroužku odřeniny, a žádné se neobjevily. Teď už mám klícku přes týden bez přestávky, tak už můžu trochu polevit v ostražitosti a shrnout první dojmy.
A mé první dojmy jsou naprosto skvělé. Preventivně si mažu okolí kroužku, ale stačí to jen trochu na noc a trochu na ven kvůli smršťování šourku při přechodech z tepla do zimy. Občas si kroužek trochu poposunu, když mě pod ním trochu zaštípe kůže skřípnutá do faldíku. Ale není to žádná ostrá bolest, je to snesitelné a když to nastane v noci, udělám rychlý posun a spím hned dál.
Po mnoha zkušenostech s kroužky jsem si vybral kroužek druhý nejmenší, který je mi docela těsný. Ale jen tak akorát, aby klícka držela na místě a varlata aby se mi prokrvovala. A došel jsem k úžasnému poznání, že noční erekce v téhle klícce zvládám přežít úplně nejlépe ze všech, které jsem kdy testoval. Nevím, čím to přesně je, nejspíš tou hranatostí kroužku. Prostě se mi vůbec nestává, že by mi erekce posouvala klícku a kroužek dopředu od těla. Doteď jsem měl nejoblíbenější Spiderwire2 a CB6000s a v nich obou jsem nějaké to posouvání pociťoval. Jsem v příjemném údivu, BON4 v noci drží naprosto nejlépe ze všech klícek, co jsem kdy testoval.
Předtím jsem byl uvězněn ve Spiderwire2, na něm se mé lásce i mě moc líbilo, že klícka byla "děravá" a umožňovala jí mučit mě dráždivými doteky. BON4 je v tomhle úplně stejná, takže naše hrátky mohou pokračovat a já si s touhle klíckou opravdu jen a jen užívám.
Tenhle pokus tedy vyšel na výbornou. Z toho vyplývá, že tuto klícku mohu vřele doporučit vám všem a brzy vám ji nabídnu na Cudnosti. Cena celé sady bude 1500 Kč.