1

Téma: Je pás cudnosti jen hračka?

To je otázka spíš pro klíčnice, ale nedávno jsme se bavili s mojí Láskou a vypadla z ní věta, která mě v celku překvapila. Kromě toho, že se jí líbí všechno to co jí mé zamčení přináši řekla, že si je i jistější, že neujedu a nemusí žárlit.
Využívá tedy někdo pás cudnosti i k původnímu účelu? Byť třeba jen okrajově jako u nás?

2

Re: Je pás cudnosti jen hračka?

Jak rád bych byl, aby to i u mne plnilo ten původní záměr. Bohužel mi ten můj věří a "tuto věc" prostě ani rád nemá. Zamykám se tudíž sám, ale to nemá tu šťávu. A v opačném případě mám trochu škodolibej pocit, že ten druhý si nemůže bez mého povolení udělat dobře.:-P Ale od toho tahle hračka snad je, ne? ;-)

3

Tak jako klíčnice můžu říct, že PC rozhodně nemá moje zlato z důvodu toho, že bych se bála nevěry. Co jsme otevřeli naši 13 komnatu a pak po několika měsících dala zlato pod zámek, tak vím, že by mi to nikdy neudělal, neublížil by mi, protože svou bohyni miluje a tu její zvrhlost, perverzi a každodenní provokaci by u žádné nenašel, vlastně třeba jo, ale až časem, tak proč to kazit, když zbožňuje mě a teď si to neskutečně vše užíváme a milujeme se čím dál víc.

4

Xena: u nás je to stejně jako u Vás, ale prostě jí to dodává klid, že ví že nemůžu i kdyby mě nějaká sebe víc sváděla :-)